Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jula3

porzucone kochanki

Polecane posty

Gość ugusiagu do ciebie
wybacz może dla ciebie romans z żonatym to błahy powód, ja bym postąpił tak samo jak ten gość. nie związalbym się na stałwe z kobietą która była kochanką żonatego. dla mnie to ktoś bez zasad moralnych, a taki ktoś nie móglby być moją żoną. pozdrawiam Paweł

Gość jula3
dziewczyny! jestem załamana! na spotkanie przyszedł mój facet ze swoja żoną! możecie sobie wyobrazić jak to sie potoczyło! szok!! ale ja sie nie dam!! jeszcze im pokaże !!!

Gość ale mam ubaw
hahahahahaahhaahahhahaha a szczerze to czego sie spodziewałaś ????? "walczyłam o niego 2 miesiace" smsy i reszta nie pomogło??? moze dotrze w koncu do ciebie że on już wybrał zacznij używać rozumu. masakra

Gość haaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaaaaa
sprawiedliwości stało się zadość !!!

Gość kochanicaa
przyjmij wyrazy współczucia julka

Gość DO JULKA 3
współczuję Ci Julka,teraz masz dowód że to był drań nie wart twej miłosci...możesz napisać o co im chodziło?

Gość jula3
hej dziewczyny, no nie było tak źle jak mysłałam, wczoraj mi wytłymaczył co i jak. Przyszedł z zoną bo go zaczęła podejrzewac że cos kreci, on jej skłamał że idzie się ze mną rozmówić za te telefony i smsy i wtedy ona sie uparla ze pojdzie tez. miło nie było :( no ale wczoraj zadzwonił i powiedział jak to było, że chce się ze mna spotykac, ze jestem jego kochaniem, ze zyc beze mnie nie moze, tylko musimy byc bardzo ostrozni, bo zona non-stop go szpieguje. obiecał że dzis po pracy do mnie przyjedzie. znów się nie mogę doczekać! znów jestem szczęśliwa !

Gość frogg
A_Lena a ja tobie współczuję takiej przyjaciółki, a jej głupoty, nawiności i braku honoru. Jako przyjaciolka powinnas patrzec trzeźwo na jej poczynania i wyprowadzić ją ze złej drogi w porę a nie dopingować ją do szmacenia się. Szanujcie się kobiety!!!

Gość jula.....
Zostaw go. On nie chce budować życia z Tobą. Co to znaczy że żona go szpieguje? Jeżeli chce odejśc ze swojego dotychczasowego związku (małżeństwa) to powinien powiedzieć o tym żonie i z Tobą budować nowe życie. Jula, jeżeli to nie prowokacja to nie marnuj sobie życia na kogoś takiego. Bo wygląda na to, że Ty kochasz ale on - chyba nie.

Gość jula3
poza nim świata nie widzę, jest dla mnie wszystkim, nie mogę go zostawić, po prostu nie mogę .. KOCHAM

Gość jula.....
No cóż - to Twoje życie i Twój wybór.

Gość nie wierzę
jula3 to prowokacja ( mam przynajmniej taką nadzieje). Nie ma chyba na świecie takich idiotek, które w takiej sytuacji dałyby sie przebłagać.

Gość tak bym chciała aby
mój kochanek dał mi spokój;)

Gość jula.....
Ja też myślę że to prowokacja.

Jula3 ty chyba oczekujesz, że powiemy ci \"tak bądż z nim, bo to wspaniały facet\". Nic z tych rzeczy! To oszust!!!!

Gość jula3
wy zony chciałybyscie żeby to była prowokacja, ale niestety nie jest, wiem że zakochałam sie w niewłaściwym facecie, ktory traktuje mnie jak zabawkę, ale nie moge go zostawic, przynajmniej jeszcze nie teraz

Gość Az mi Cie zal
Milosc jest slepa ale glupota jest jak linia prosta-nieskonczona!!!A ten facet to wart jest kopa w dupe a nie milosci!!!I doradzam piwo z zona i kopnijcie go w dupe obydwie!!!

Gość no czekaj czekaj
aż ci zrobi dzieciaka

Gość zom999
ona pewnie by tego chciała ...

Gość A_Lena
Do Frogg To, że byłam przy niej po rozstaniu to nie znaczy, że ją popierałam wczesniej. Nie pochwalałam tego i ona o tym wiedziała. Minął miesiąc zanim pierwsza do niej zadzwoniłam. Poza tym on potraktował ją jak szmatę....po wszystkim kiedy mu się znudziła dał jej 1 grosza i powiedział reszty nie trzeba. To jest dopiero facet

Gość frogg
A_Lena ---------> coś kręcisz, kilka postow wczesniej napisałaś: "cierpi bo to ona zakonczyła ten związek, mimo ze go kocha" a teraz piszesz ze to ona mu sie znudziła i na zakonczenie dal jej 1 grosz. No ale tak czy inaczej należało się jej, potraktował ją jak szmatę, bo tak JEST niestety. P.S. kiedys tez byłam kochanką (18 lat temu), ale wymazałam ten okres z pamięci, tak mi wstyd! byłam młoda , miałam 20 lat ......... teraz mam cudownego męża i jedyne czego się obawiam, to żeby się nigdy nie dowiedział o mojej przeszłosci

Gość A_Lena
Ona go zostawiła, bo nie chciała być dłużej kochanką. On dzwonił, pisał, nie dawał spokoju, aż wkońcu przestał , a po kilku tygodniach gdy się spotkali na uczelni dał jej wtedy 1 grosza. Chodzi o to , że nie mogł znieść myśli, że to ona zakończyła to wszystko, musiał ją jeszcze upokorzyć.

Gość frogg
ale napisałaś - ona mu się znudziła ...

Gość A_Lena
znudziło mu się dzwonić, pisać i dał jej spokój

Gość Do jula 3
napisz prosze co tam u ciebie sie dzieje, jak bylo na spotkaniu

Gość marlenka D
mam pytanie czy ktos zwaz moze mi wysłac mp3 lub teledysk - niech wiedzą że to nie jest miłość ? blagam na jutro musze miec tą piosenke !

ja też jestem porzuconą kochanką . I jestem nieszczęśliwa . wybrał żonę. A ona mu wybaczyła. Głupi palant. Babsko bez honoru.

Gość Ach Kacha
a twój honor gdzie, poszedł się j...ć ? Palant, bo wybrał żonę ? Żałosna jesteś.

Gość och Kachna
Skoro to palant, to powinnaś być szczęśliwa. Jesteś bardzo żałosna.