Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --------

ZJADŁAM 2ŁYZKI PROSZKU DO PIECZENIE GDZIE TA GORĄCZKA??

Polecane posty

Gość chcaca chorowac ale juz
no z tego co zauwazylam to zjadlas te dwie lyzeczki gora 10 minut temu mysle zze powinnas troche poczekac :) aha i jesli nie chcesz isc do skzoly to powinnas to zrobic jutro rano a nie dzis :)

no kurde ja tam bym musiala isc juz moja staruszcka cbyc ccsic co to pcostaralca :( wiec potrzebuje czegos mocniejzego tak jak mowilam jakies wymioty moze zielonosc na twarzy i takie tam :D moge nawet cierpie a co m tam ale jutro do szkoly nie chce isc wogole nie chce sie ruszac zo domu wiec wagary odpadaja podrawiam aha i melduj sie co jakis czas mow jak sie cuzjesz moze ja tez cos z tym poszkiem wyprobuje a moze ziemniaki no ale sama goraczka to tak glupio bedzie wygladac no coz jak nie znajde sposobu to bede musila zwitac do szkoly :(

ja to kiedyś zjadłam łżeczkę proszku i popiłam oranżadą..nie zdążyłam doleciec do kibelka :)

hhe dzieki moze z ta sola wyprobuje ciekawe na co zachoruje z tym proszkiem to moze tez hehe ale to raczej na wieczor ale melduj dalej o efektach :D dziekuje i pozdrawiam :)

aha jeszcze jedno tabletka- nie zdarzylas doleciec do kibelka tzn chodzi ci o wymioty czy moze o cos innego:D

Gość sosiak
proszek kiedys tam jadalm i nic mi nie bylo (tylko ja go chyba rozpuscilam w wodzie) ziemniak surowy tez na mnie nie zadzialal z ta sola to cos watpie zeby zadzialalo wydaje mi sie ze wypali najwyzej pachy :) chyba mam dobry zoladek bo chyba nie trafilam na cos coby na mnie podzialalo a jadlam rozne specyfiki. na szczecie juz sie nie truje bo na studiach sie nie oplaca zycze powodzenia

Gość ------
ten proszek to mi nic nie daje nie mam gorączki:(

Dziewczyny, a dlaczego Wy nie chcecie chodzic do szkoły już na samym poczatku roku? ;)

Gość pysiek1234
a właśnie że nie proszek tan będzie działać coś koło 12h lub mniej :D będzie ci niedobrze biegunka ITD.

Gość gość
Wypij paliwko rakietowe i zobaczysz że nie pójdziesz do szkoły

Gość Szczęść Boże ✋

Wypij rozpuszczalnik. Polecam kreta