Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKO RYBY

KLUB ZODIAKALNYCH RYB

Polecane posty

Go艣膰 kinga_wawa
PANI RYBA Wodnistooka dziewczynka chowaj膮ca si臋 za szaf ,p艂acz膮ca przy sznyclu ciel臋cym z kopytkami i sa艂at膮, wyrasta na pisz膮c膮 wiersze i zbieraj膮c膮 aktorki, zap艂akan膮 panienk臋. Obgryzionymi paluszkami przeciera wiecznie czerwone oczki i wielkie to zaskoczenie, je艣li nie jest lunatyczk膮. Rozkapryszona, leniwa i bierna, jest uosobieniem wulgarnego archetypu kobieco艣ci. W wieku jedenastu lat zakochuje si臋 w wujku ze strony ojca i po raz pierwszy usi艂uje pope艂ni膰 samob贸jstwo pij膮c borygo. Niestety, odratowana za m膮偶 wychodzi bez problemu, wykorzystuj膮c brak rozumu i intuicji u kolegi z klasy. Rozczytana w romansach, wyobra偶a sobie ma艂偶e艅stwo jako ci膮g艂膮 wymian臋 pachn膮cych bilecik贸w i schadzki w malowniczych altanach. Seksualnie, pe艂na wiary w motylki, nie mo偶e pogodzi膰 si臋 z brutaln膮 fizjologi膮. O ile wszystko przebiega normalnie, jest to pow贸d do nast臋pnego usi艂owania samob贸jstwa, przez utopienie, lub p贸j艣cie samopas w Puszcz臋 Bia艂owiesk膮. Leniwa, niezdolna, bluszczowata, niezdecydowana, niczym jemio艂a wypija soki z otoczenia. T臋pa i ma艂ostkowa, niezdolna do jakiegokolwiek dzia艂ania, pozuje na heroin臋 romansu i swoimi humorami tak zastrasza otoczenie, 偶e po jakim艣 czasie, mo偶e le偶e膰 czytaj膮c francuskie powie艣ci rycerskie, tyj膮c jak pulpet od niewybrednych, przeterminowanych herbatnik贸w. W p贸藕nej staro艣ci, bo jako paso偶yt 偶yje d艂ugo, op艂akuje m臋偶a, kt贸ry z niewiadomych powod贸w zgina艂 podobno zjedzony przez piranie. PAN RYBA Bul, bul. Kobieta, kt贸ra ma nieszcz臋艣cie zakocha膰 si臋 w Panu Rybie, o ile nie chce zwariowa膰 i m贸c uratowa膰 swoj膮 to偶samo艣膰, niech ucieka na koniec 艣wiata, albo od razu si臋 otruje. Romantyczny, kruchy ch艂opiec z bukiecikiem niezapominajek. Samotny i uciekaj膮cy od 艣wiatowego 偶ycia, doprowadza energiczne kole偶anki do szale艅stwa z mi艂o艣ci. Wiecznie obra偶ony na ca艂y 艣wiat, niedoceniany w swoim poj臋ciu przez nikogo, narzuca Pan Ryba pewien niepowtarzalny, tandetno-sentymentalny styl romansu. Blady, na pograniczu samob贸jstwa, sk艂贸cony z matk膮 i ca艂ym 艣wiatem, jest idealnym uosobieniem romantycznego kochanka. Bierny, niezdecydowany, zakompleksiony, bez problemu o dziwo, odnajduje si臋 w seksie. Jest do szpiku ko艣ci zepsuty i nieprzyzwoity. Dzi臋ki intuicji w艂a艣ciwej znakom wodnym, znajduje s艂ynny guzik, kt贸ry uruchamia seksualnie i gubi ka偶d膮 kobiet臋. B臋d膮c na zewn膮trz zaszczut膮 ofiar膮, ca艂y czas w defensywie pozwala si臋 艂askawie, godzi i zdobywa. K艂amie potwornie, zarzucaj膮c k艂amstwo ka偶demu. Doprowadza do konflikt贸w, kt贸re natychmiast wykorzystuje na swoj膮 korzy艣膰. Kobieta, kt贸ra ma nieszcz臋艣cie mie膰 m臋偶a Ryb臋, powinna zdawa膰 sobie spraw臋, 偶e jakakolwiek negatywna uwaga mo偶e spowodowa膰 rozw贸d lub romans wy偶ej wymienionego, nawet ze star膮 dozorczyni膮 tylko po to, by niedowarto艣ciowany Pan Ryba poczu艂 si臋 lepiej. Np. siedzimy sobie z naszym kochankiem Ryb膮, pijemy szampana i s艂uchamy jego serenady. Od kilku dni jest cudownie. Zaadaptowali艣my parcel na Sadybie i jeste艣my w upragnionej przez Pana Ryb ci膮偶y. Po czym Pan Ryba wychodzi na chwil do toalety. z toalety za 10 minut wype艂za wstr臋tny nienawidz膮cy nas gad, kt贸ry przypomina nam przypalenie marchewki w 1964 roku, poddaje w w膮tpliwo艣膰 ojcostwo upragnionej ci膮偶y, pakuje si臋, wycofuje wk艂ad na parcel臋 i wraca do matki. S艂aby, sentymentalny, ograniczony, wygodny egoista, przed kt贸rym s艂usznie ostrzegaj膮 wszystkie astrologie 艣wiata. RYBA - 偶ona Chorowita, zestresowana, wiecznie ura偶ona gadu艂a, potwornie boi si臋 艣wiata. Seksualnie bez kompleksu, ca艂膮 odpowiedzialno艣膰 za swoje doznania erotyczne zrzuca na partnera. Ca艂y czas udaje upo艣ledzone biedactwo, staraj膮c si臋 unikn膮 jakiejkolwiek odpowiedzialno艣ci za swoj膮 znerwicowan膮, niedo偶ywion膮 rodzin臋. Poza domem chichocze i podskakuje jak nastolatka. Generalnie niez艂a aktorka i spryciula, kt贸ra graj膮c s艂abiutk膮 kobietk臋, wyciska wszystkich jak cytryn, wy艂udzaj膮c prezenty. RYBA - m膮偶 Naiwny nieudacznik, kt贸remu pieni膮dze i okazje 偶yciowe przeciekaj przez palce. Histeryczny i infantylny w domu m贸wi bez przerwy, domagaj膮c si臋 pochwal nawet za drobiazgi. Wprowadza si臋 w r贸偶ne stany psychiczne sam. Nigdy nie wiadomo jaki b臋dzie mia艂 humor. Nie jest on zale偶ny od jakichkolwiek czynnik贸w zewn臋trznych. 呕ona pana Ryby, niczym saper, musi uwa偶a膰 na jego nastroje i znosi膰 awantury, patrz膮c jak za du偶o je i pije coraz bardziej trac膮c kontur.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kinga_wawa
to horoskop negatywny , pozdrawiam ryba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rybkakielce
Witam. Ja jestem r贸wnie偶 pani膮 Rybk膮. Jestem bardzo romantyczna, wra偶liwa, uczuciowa. 偶yj臋 w swoim ma艂ym 艣wiecie, gdzie nikt nie ma wst臋pu.Jestem nie艣mia艂a, generalnie nie lubi臋 ludzi, 艣wietnie sie czuj臋 w swoim 艣wiecie marze艅. Kiedy jednak trzeba zamieniam si臋 z Rybki w lwa i potrafie walczy膰 o swoje. Jestem abnegatk膮 fianansow膮, nigdy nie zabiega艂am o pieni膮dze, nie imponowa艂y mi. mo偶e dlatego 偶e za wszelk膮 cene nie da偶y艂am do tego 偶eby je mie膰 zawsze je mia艂am. Nigdy nie imponowali mi ludzie z kas膮 , nie mia艂o to dla mnie znaczenia. Uwielbiam ludzi inteligentnych, z poczuciem humoru, zyj膮cych w chmurach, z dusz膮 romantyk贸w, kt贸rzy nie wiedz膮 ile kosztuje chleb. Nie znosze ludzi praktycznych, statystycznych ,偶yj膮cych z zegarkiem w r臋ku. Nigdy nic nie planuje...Uwielbiam artystyczne ba艂agany. Niz znosz臋 porz膮dku, czysto艣ci, sterylno艣ci. Nieporz膮dek to jest to co moj膮 dusz臋 zachwyca i wprawia w dziwne wibracje... to tyle.. odezw臋 si臋 znowu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinga_wawa
no to wypisz wymaluj jak Ja :), a juz myslalam ze jestem dziwakiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 偶ona me偶a ryby
PAN RYBA Bul, bul. Kobieta, kt贸ra ma nieszcz臋艣cie zakocha膰 si臋 w Panu Rybie, o ile nie chce zwariowa膰 i m贸c uratowa膰 swoj膮 to偶samo艣膰, niech ucieka na koniec 艣wiata, albo od razu si臋 otruje. Romantyczny, kruchy ch艂opiec z bukiecikiem niezapominajek. Samotny i uciekaj膮cy od 艣wiatowego 偶ycia, doprowadza energiczne kole偶anki do szale艅stwa z mi艂o艣ci. Wiecznie obra偶ony na ca艂y 艣wiat, niedoceniany w swoim poj臋ciu przez nikogo, narzuca Pan Ryba pewien niepowtarzalny, tandetno-sentymentalny styl romansu. Blady, na pograniczu samob贸jstwa, sk艂贸cony z matk膮 i ca艂ym 艣wiatem, jest idealnym uosobieniem romantycznego kochanka. Bierny, niezdecydowany, zakompleksiony, bez problemu o dziwo, odnajduje si臋 w seksie. Jest do szpiku ko艣ci zepsuty i nieprzyzwoity. Dzi臋ki intuicji w艂a艣ciwej znakom wodnym, znajduje s艂ynny guzik, kt贸ry uruchamia seksualnie i gubi ka偶d膮 kobiet臋. B臋d膮c na zewn膮trz zaszczut膮 ofiar膮, ca艂y czas w defensywie pozwala si臋 艂askawie, godzi i zdobywa. K艂amie potwornie, zarzucaj膮c k艂amstwo ka偶demu. Doprowadza do konflikt贸w, kt贸re natychmiast wykorzystuje na swoj膮 korzy艣膰. Kobieta, kt贸ra ma nieszcz臋艣cie mie膰 m臋偶a Ryb臋, powinna zdawa膰 sobie spraw臋, 偶e jakakolwiek negatywna uwaga mo偶e spowodowa膰 rozw贸d lub romans wy偶ej wymienionego, nawet ze star膮 dozorczyni膮 tylko po to, by niedowarto艣ciowany Pan Ryba poczu艂 si臋 lepiej. Np. siedzimy sobie z naszym kochankiem Ryb膮, pijemy szampana i s艂uchamy jego serenady. Od kilku dni jest cudownie. Zaadaptowali艣my parcel na Sadybie i jeste艣my w upragnionej przez Pana Ryb ci膮偶y. Po czym Pan Ryba wychodzi na chwil do toalety. z toalety za 10 minut wype艂za wstr臋tny nienawidz膮cy nas gad, kt贸ry przypomina nam przypalenie marchewki w 1964 roku, poddaje w w膮tpliwo艣膰 ojcostwo upragnionej ci膮偶y, pakuje si臋, wycofuje wk艂ad na parcel臋 i wraca do matki. S艂aby, sentymentalny, ograniczony, wygodny egoista, przed kt贸rym s艂usznie ostrzegaj膮 wszystkie astrologie 艣wiata. To ca艂a prawda o moim prawie ex me偶u. Ja ju偶 wiem, 偶e taki jest.Mam nadzieje 偶e jego kochanka te偶 kiedy艣 pozna t臋 prawd臋. Serdecznie jej tego 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkie rybki!!! nie musze chyba dodawac ze tez jestem rybeczka hihi. nie mialam cieprliwosci przeczytac wszystkich wypowiedzi(na pewno jednak nadrobie zaleglosci) ale nei wiem czy ktos wspominal o niezdecydowaniu.ja jestem straasznie niezdecydowana,zarowno na zakupach jak i przy powazniejszych wrecz zyciowych decyzjach.troszke to utrudnia zycie i dlatego troche ogranicza samodzielnosc bo zawsze potrzebuje czyjejs rady, zamiast sama podjac decyzje.no coz taka juz jestem...chyba nic z tym nie poradze.obecnie tez borykam sie z tym problemem,chodzi o faceta, amoze nawet facetow,ale mam nadzieje ze tym razem czas mi pomoze. no a poza tym to jestem ogromna rozmantyczka i bardzo czesto bujam w chmurach. ogolem moje zycie podzielone jest na dobre i zle dni.raz jest wszystko bosko,spotyka mnie zyczliwosc ludzi,sukcesy, a raz wszystko naraz sypie sie jak domino...zawsze wtedy mowi sobie ze musi byc gorzej zebym mogla docenic te piekniejsze chwile zycia:) lubie tez pomagac innym,ale nie ukrywam ze sama tez potrzebuje zainteresowania. nie lubie glosno wyglaszac swoich zalet,ale lubie byc doceniana.krotko mowiac- jedna wielka sprzecznosc we mnie siedzi, ale jestem z siebie zadowolona bo mam swoj wlasny styl i czuje sie oryginalana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba znad Odry
Ostatnie wpisy na str. 27 i 28 ubawi艂y mnie bardzo. By艂y bardzo dowcipne. Musz臋 powiedziec,偶e nawet w takich 偶artobliwych tekstach, tez by艂o 偶d偶b艂o prawdy o nas samych. Ludzie - zodiakalne Ryby, czy to kobieta, czy m臋偶czyzna, sa tacy sami, jak ludzie wywodz膮cy si臋 spod innych znak贸w. Te偶 k艂amia, tez zdradzaja, te偶 sa aroganncy i zarozumiali. Juz o tym pisa艂am i nie chc臋 sie powtarza膰 dlaczego. CZARNOOKI RYBO ! Z przykro艣cia przeczyta艂am Tw贸j tekst. To wyj膮tkowo smutna sprawa. Zdrady by艂y, s膮 i b臋d膮. To co Ciebie spotka艂o, to rzeczywi艣cie jest troche niebywa艂e, ale podobno i takie historie si臋 zdarzaj膮. Kilka razy czyta艂am o tym, 偶e szacowne m臋偶atki "dorabia艂y" sobie w agencjach towarzyskich. Jedne robi艂y to dla pieni臋dzy dla podreperowania bud偶etu domowego, drugie dla ch臋ci wy偶ycia si臋 seksualnie, robi膮c z siebie totaln膮 dziwk臋. U Ciebie by艂o tak, 偶e Twoja 偶ona opr贸cz sta艂ego kochanka, musia艂a jeszcze wy偶ywa膰 sie seksualnie w agencji towarzyskiej. Brak mi na to komentarza, bo wszystko m贸wi za siebie. Wiem, 偶e ci臋偶ko Ci jest 偶y膰 z tak膮 艣wiadomo艣ci膮, ale pami臋taj - nie warto z powodu takiej kobiety, jaka by艂a Twoja 偶ona, marnowa膰 swojego dalszego 偶ycia. W艂a艣nie dlatego, jak najszybciej postara膰 si臋 o now膮 towarzyszk臋 偶ycia, a przynajmniej stara膰 sie o to, 偶eby szybko zapomnie膰 o tym co Ci臋 spotka艂o. Zobaczysz, 偶e teraz wszystko u艂o偶y si臋 dobrze, 偶e za to co Ciebie spotka艂o, nadejdzie nagroda, tylko uwierz w siebie. 呕ycz臋 Ci tego z ca艂ego serca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myszka_81
Ja te偶 jestem Rybk膮 z 08.03. Moja siostra tez Rybka ale lutowa. Powiem wam 偶e ca艂kiem si臋 r贸偶nimy chocia偶 mamy du偶o wsp贸lnych cech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalmarka
Jestem rybka lutow膮 i mam 33 lata.w tej chwili stoje na rozdrozu zycia bo porzuci艂 mnie m膮偶. By艂 zodiakalnym bykiem i pare lato byczo nam sie 偶y艂o :) Sama nie wiem juz jak to sie sta艂o ale pewnego dnia w rozmowie oswiadczyl, 偶e ma inna kobiete, kt贸ra kocha i nie chcedalej oszukiwac wiec odchodzi do tamtej. to by艂 dla mnie cios ale co mia艂am robic si艂a go nie b臋de trzymac prz sobie. Da艂am mu rozw贸d nawet bez orzekania winy, bo tylkow ten spos贸b mo偶na otryzmac szbko rozw贸d. Jego przyjaci贸lka spodziewa艂a sie dziecka, a mysmy dzieci nie mieli dlatego my艣l臋, 偶e dobrze postapi艂am. Przezy艂am bardzo bolesnie rozstanie bo nie maj膮c dzieci m贸j m膮z by艂 dla mnie wszystkim. Teraz on ma sliczna c贸reczk臋. By艂 z nia u mnie dwa razy i widze, 偶e jest szcz臋艣liwym tat膮. a ja c贸偶, jestem samotna i czekam,偶e moze jeszcze do mnie usmiechnie sie szcz臋scie. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samarka
Kalmarka. Dlaczego tak szybko zgodzi艂as sie na rozw贸d. Je偶eli nie mogliscie miec dzieci to mozna bylo inaczej ten problem rozwiazac. Po co tak szybko da艂as mu rozw贸d ? Ja tam bym tak szybko niue zrezygnowa艂a bo omilosc trzeba walczyc a Ty go pewnie nie kocha艂a艣 :(::(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkaaaaaaaaaaaaaaaassssssssss
Kobitkom polecam uklady : ryba+ byk ryba + rak ryba + wodnik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkaaaaaaaaaaaaaaaassssssssss
brawo kalmarka , zachowlas sie z klas膮 !! a niech siedzi w pieluchcach za pary lat mu sie znudzi i kolejna rzuci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my艣l臋 wi臋c jestem
Kalmarko! bardzo rozs膮dnie post膮pi艂a艣!! :) nie mozna zatrzyma膰 mi艂o艣ci nie zgadzaj膮c si臋 na rozw贸d..przeciez cz艂owiek nie jest rzecz膮...Bardzo dobrze rozumiem Ci臋 - rozstania s膮 bardzo bolesne ...I kto nam rybom wmawia,偶e zyjemy tylko w chmurkach? - w sprawach trudnych st膮pamy mocno po ziemi!! JESTE艢 WIELKA!! bo umiesz dostrzec szcz臋艣cie swojej by艂ej po艂owy... nie ma w Tobie kszty z艂o艣liwo艣ci ni pogardy.... Najwa偶niejsze,偶e optymizm Ci臋 nie opuszcza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lusia ryba
Nie wiem jak bym mog艂a postapic na mierjscu kalmarki. Sprawy zasz艂y za daleko. Chyba tez bym sie zgodzila na rozw贸d po co trzymac na sile kogos, kto nie chce byc ze mna tylko woli tamta. :)

Udost臋pnij ten post

I jeszcze cos o Rybkach, czyli o mnie te偶... Potrzebujemy silnych partner贸w 偶yciowych. Bez nich ani rusz...Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Kalmarko, jestem z Ciebie dumna. Ja te偶 bym tak post膮pi艂a. Nie warto sobie tru膰 偶ycia i by艂emu stawia膰 przeszkody. .Jeste艣 m膮dr膮 osob膮, na pewno spotka Cie spotka Cie ogromne szcz臋艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jeziorak
Ja znalaz艂em sie przed 9 laty w takiej samej sytuacji jak Kalmarka. Moja 偶ona zakocha艂a si臋 w m艂odszym od siebie o 3 lata, zasz艂a z nim w ci膮偶臋 bo ja jestem bezp艂odny. chociaz ogromnie ja kocha艂em i nadal kocham, zgodzi艂em sie na rozw贸d bez orzekania winy. By艂 to dla wielki cios. D艂ugo nie by艂em w stanie normalnie funkcjonowa膰. Zona urodzi艂a c贸reczke i kiedy ma艂a mia艂a 2 latka spotkalem zon臋 z jej c贸reczk膮. Ma艂a wyciagne艂a do mnie r膮czke i powiedzia艂a: wujku jaki ty 艂adny jestes, a we mnie cos drgn臋艂o i z mirejsca pokochalem te przeurocza dziewczynk臋. Zaproponowalem swojej bylej zonie, ze jesli bedzie miala ochote, to moze odzwiedza膰 mnie z 膰贸reczk膮. Ona chyba to zrozumiala, bo widziala, jak patrzylem na to dziecko i zacz臋la mnie odwiedza膰 z dzieckiem a ja jak dobry wujek, kupowa艂em dziewczynce prezenty. Ma艂a lgnie do mnie, a zona mowi ze bardziej niz do wlasnego ojca. No coz, szkoda, 偶e to nie moja c贸reczka:):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba znad Odry
KALMARKA ! Dobrze postapi艂a艣, daj膮c szybki rozw贸d m臋偶owi. Si艂膮 m臋偶czyzny przy sobie nie zatrzymasz. Nie trzeba by膰 tutaj zodiakalna Ryb膮 czy Rakiem, tylko osob膮 wielkoduszn膮, a Ty w艂asnie do takich os贸b nale偶ysz. Cieszysz sie szcz臋艣ciem cz艂owieka, kt贸rego kocha艂a艣 i chyba nadal kochasz i on to docenia, skoro odzwiedza Ciebie z c贸reczk膮. Pami臋taj - szlachetno艣膰 serca kiedy艣 zostanie wynagrodzona i oby si臋 Tobie spe艂ni艂o. JEZIORAK ! Nie tylko Tobie wydarzy艂o si臋 takie prze偶ycie. Ty i Kalmarka postapiliscie bardzo szlachetnie. Kochasz nadal swoj膮 偶on臋 i przez to pokocha艂es jej c贸reczk臋. By艂a 偶ona odwiedza Ciebie z c贸reczk膮, 偶eby jako艣 wynagrodzi膰 Ci brak dziecka, a mo偶e dlatego, 偶e czuje wyrzuty sumienia, lub nie bardzo jej sie uk艂ada z obecnym m臋偶em. B膮d偶 cierpliwy, czas mo偶e jeszcze wszystko odwr贸ci膰 na Twoj膮 korzy艣膰 i kto wie czy tak nie b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andorka
Rybo znad Odry. Podoba mi sie to co odpisa艂as Kalmarce i Jeziorakowi. Nic doda膰 nic uj膮膰. Oboje s膮 wspaniali i ja bym te偶 w ten sps贸b im odpisa艂a ale skoro Ty to zrobi艂as to mnie tylko wypada 偶yczyc im, aby los by艂 dla nich 艂askawszy i wynagrodzi艂 to co utracili. :):):):):):):)

Udost臋pnij ten post

Rybkakielce - normalnie jakbym czytala o sobie cala ja wypisz wymaluj . Ciezko jest byc zodiakalna rybka wiem cos o tym. Niezdecydowanie to moje drugie imie,zmiennosc nastrojow to cala ja i ta nieodlaczna reszta ktora tworzy caly moj zwariowany image to poprostu jednym zdaniem jedno wielkie zakrecenie. Wrazliwosc na krzywde innych i chec pomocy kazdemu poprostu w moim przypadku jest tak wielka ze czasem zapominam ze dzien tak szybko mija. Natomiast ja nigdy nie uzewnetrzniam swoich uczuc ,nie poprosze sie innych o pomoc bede tak dlugo drazyla swoj problem dopoty dopoki go sama nie rozwiaze, zawsze mam wrazenie ze moje problemy w konfrontacji z innymi to poprostu pikus;) Uwielbiam byc sama , dlatego w moim nowym mieszkanku ktory mam w zamysle bede miala taka swoja osobista samotnie , wiem moze to zboczone ;) ale uwielbiam byc sama ze soba i nigdy sie nie nudze moze to przez moja az nazbyt artystyczna duszyczke. Zawsze mam tyle fantastycznych pomsylow ze nie zawsze wszystkie udaje mi sie wcielic w zycie, moje mysli sa czasem takie chaotyczne ze nie nadazam je przelewac na papier. Czy wy tez macie czasem takie zakrecenie ze sami nie wiecie co najpierw zrobic???? Czy tylko ja jestem az tak zakrecona. Kurczaki czasami sama sie dziwie sobie ze jeszcze ze soba wytrzymuje oki nie marudze wam bo mam taki natlok mysli ze moglabym pisac do bialego rana;) Pozdrowionka zodiakalne rybeczki. Ja z 17 marca jestem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalibabka- ryba
Jestem rybka marcowa a te sa podobno bardziej mnie realne od rybek lutowych bo tamte bardziej twardo stapaja po ziemi :) Ja tezmiewam zmienne nastroje i czasami nie umiem poradzic sobie sama ze soba :) skad sie biora tak zmienne nastroje u ryb? dlaczego w jednej chwili z dobrego nastroju wpadam w zl nastr贸j ? Mysle ze to z powodu wrazliwosci rzyb. Jesli cos widzi, ze nie jest tak jak byc powinno zaraz zmienia nastr贸j. :) chcia艂abym wiedziec czy jest na to jakis spos贸b ? Mam narzeczonego i on to widzi ale to jest twardy kozioro偶ec i potrafi sprowadzic mnie na ziemi ;) Boje sie jednak, czy w ma艂zenstwie jak bede taka humorzasta on ze mna d艂ugo wytrzyma ? Oj wcale nie dobrze byc ryba a w dodatku marcowa :) :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ryba Balbina
O tak, macie racje ryby marcowe r贸偶nia sie od ryb lutowych. Ja jestem lutowa a m贸j brat marcowy. To mazgaj i wiecznie niezdecydowany bo nie wie w kt贸ra strone ma plyn膮膰 :) Ja tez nie zawsze ale zdecydowanie bardziej niz on. To marzycielska dusza. :) Fakt jest bardziej uczuciowy ode mnie i wrazliwszy i chyba nie bedzie my w zyciu z tym dobrze. :) Ja bardziej realnie stapam po ziemi i az tak uczuciowa nie jestem : Je艣li nawet to nie pokazuje tego po sobie bo wiem, 偶e nie warto. Wszyscywykorzystuja takie osoby. Moze to i dobrze z jednej strony, ze mam takiego brata bo jest dla mnie , bo cho膰iaz to dusza cz艂owiek, to jak widze jak daje sie nabierac i wykorzystywac przez innych to staram sie postepowac inaczej. :) Nie chce byc po prostu naiwna. Ichyba przyznacie mi racj臋 ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robert21
Rybki s膮 r贸偶ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kicia 3
Robert 21 - napisz co wed艂ug ciebie znaczy ze ryby s膮 r贸偶ne ? :) Chyba wszyscy ludzie sa r贸偶ni nie tylko ze znaku ryby. Jak by艂by ten 艣wiat gdyby艣my wszyscy byli jednakowi. Jeste艣 ryb膮 ? A moze miales do czynienia ze zodiakalnymi rybami wi臋c napisz jak je widzisz ? :) ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anakondaaaaaaaaa
Witajcie Rybki:) Niestety te偶 reprezentuje ten znak zodiaku, co niestety straszliwie utrudnia mi czasem 偶ycie. Zmienno艣膰 nastroj贸w do m贸j chleb powszedni i wszyscy moi przyjaciele chyba si臋 ju偶 do tego przyzwyczalili. Zdarza si臋, ze wpadam z jednego ekstremum w drugie. Raczej nie uznaj臋 w 偶yciu z艂otego 艣rodka. Albo jestem taka happy i wrzeszcz臋 ze szcze艣cia tak g艂o艣no, 偶e s艂yszy o tym ca艂y 艣wiat, albo mam takiego strasznego do艂a, i偶 wy艂膮czam kom贸rk臋, zamykam si臋 w pokoju, nastawiam jaki艣 do艂uj膮cy kawa艂ek i rycz臋 do poduszki:( W sumie bardzo 艂atwo mnie zrani膰 i mam "szcz臋艣cie" do os贸b, ktorych trzeba wyci膮ga膰 z r贸偶nych opresji (najcz臋sciej uczuciowych), co te偶 zawsze z ch臋ci膮 robi臋. Ostatecznie ko艅czy si臋 to dla mnie tak, 偶e ta osoba wychodzi na prost膮, a ja zostaj臋 sama:( W艂a艣nie w ten spos贸b straci艂am ostatnio 2 osoby, na kt贸rych mi strasznie zale偶a艂o. Jednak wychodzi na to, 偶e ta sympatia nie by艂a obustronna. Zrobilam swoje i na tym moja rola w ich 偶yciu si臋 zako艅czy艂a... Przeci臋tnie co p贸艂 roku zastanawiam si臋, czy nie zg艂osi膰 si臋 na wizyt臋 do psychologa, kt贸ry mo偶e pom贸g艂by mi zrozumiec, dlaczego ludzie tak bez 偶alu ode mnie odchodz膮, cho膰 rzekomo jestem taka fajna, 艣mieszna, inteligentna, umiem s艂ucha膰 i rzucam wszystko, gdy ktos potrzebuje mojej pomocy. No i co z tego?? Ech, nie marudz臋 ju偶 Wam. Zn贸w mam kiepski humor, chocia偶 wczoraj jeszcze tryska艂am energi膮 i by艂am przys艂owiowa dusz膮 towarzystwa. Cie偶ko jest by膰 ryb膮, oj ci臋偶ko;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andreaaaa
Annakondaaaaa ------ No to juz naprawde jest z toba cos nie tak jesli ludzie od ciebie uciekaj膮. Radze nie czekac tylko zaraz i艣c do psycholog. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bezrybie
Annakondaaaaa. Tak m贸j przedm贸wca Andreaaaa ma racj臋, 偶e z Tob膮 kobito cos jest nie tak, albo masz nie r贸wno pod sufitem. W takie skrajno艣ci wpadaja ludzie depresyjni i nie ma to nic wsp贸lnego z jakiego znaku sie wywodz膮. Dlatego ja r贸wniez radz臋 id偶 do psychoterapeuty lub psychiatry p贸ki nie jest za p贸偶no, bo jak sie kiedys zamkniesz w pokoju to juz rzadko bedziesz chaia艂a miez kontakt z otoczenie. Tak idz do specjalisty od spraw psychiatrii. :);(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lulu-ryba
Annakondaaaaa . Cos mi sie wydaje, 偶e Ty jeste艣 zwyk艂膮 histeryczk膮 ! :(:(

Udost臋pnij ten post