Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulka_krak

Kogo z naszego działu chciałybyście poznać w realu?

Polecane posty

Jest taki topik na ogólnej dyskusji, ale....no właśnie mam wrażenie ,że rzadko wychodzimy poza nasz dział tematyczny. Wpisujcie kogo lubicie, kogo chciałybyście poznać w realu,a może ten topik będzie miejscem, gdzie będziemy się spotykać poza naszymi \"terminowymi \" topikami. Ja zacznę.... Bardzo ale to bardzo chciałabym zobaczyć oczywiście dziewczyny z mojego topiku - w szczególności...bumpy - kopalnię wiedzy i...kobietkę o wielkim sercu i poczuciu humoru. Spoza topiku....Nesoxochi, dziewczynę o nicku \"ludzie a ja się dziwię\", O Majn God.Intryguje mnie ...wodny psikulec..hihih podczytywałam trochę topik dla mam po trzydziestce... Pozdrawiam ;)

Gość Nie Marianna
Ależ Anulko, żaden problem przecież każdy ma telefon komórkowy, prawda? Co to dla Ciebie za problem?

Żaden Nie Marianno... Ot tak rzuciłam pytanie, chciałam założyć sympatyczny topik dla tych, które pisują tutaj.. Skoro są topiki, na ktorych bywają zagorzałe kłótnie, niech i będzie topik pełen miłych słów. Pozdrowionka :D:D:D

Gość Nie Marianna
No to miło będzie mało, bo ostatnią osobą jaką chciałabym w życiu oglądać jest kobieta robiąca zły użytek ze swojej wiedzy.

Gość myślę ze nikt was nie chciałby
poznać

Gość bo pewnie od razu byście
mi kazały ustępować wam miejsca :O z racji tego że jesteście w ciąży lub macie dziecko. A do dupy z takimi znajomościami

Gość tylko czytam
Lubie Znajoma czytac widac ze sympatyczna

Gość tylko czytam
nie lubicie tu nikogo?:(

Gość Wielka fanka Rusalki
Ja Rusalke, No fucking way, Caroline_22, Nicole, Pepetti, Swindonke, Luckylady, gumijagode, Atride, Giovinette, Brzusie, Stokrotke, Czarna, zeby sie zaprzyjaznic. 🌼 I tez Antygzuba, zeby walnac jej w dekiel.

napewno wszystkie czerwcowki bo tworza wspaniala rodzine i tryskaja humorkiem

napewno majowki, choc sa bardziej hermetyczne i mniej liczne, ale rownie sympatyczne

Wielka fanka Rusalki_ A mnie nie lubisz? :( Tez jestem czerwcówką ... A tak w ogóle kim jestes ? Jedna z czerwcówek czy tylko nas czytasz?

AAaaa...odpowiadajac na pytanie autorki .... :) Lubię kilka osób,ale nie bede sie bawic w wymienianie ... po pierwsze ...troche by tego było:P po drugie ...znowu bedzie żem lizodup:) hjie hjie 🖐️

czerwcowka. ale nie zawsze mam czas czytac. ciebie tez lubie.

Wielka fanka Rusalki_ Rusałka to fajna babka ! Czemu poszesz na pomaranczowo ?

Gość Maz sumienny
_Acha_bo wydaje sie okej mimo cietegoczasami jezyka chyba jest szczera i fajnie wyglada :P

ŁO matko ktoś mnie lubi?:) A ja bym chciała poznać min,Zuzię 30,Marteczke77 , Mamę Zuzi ,Carlę i Kalę 23:D

Chcialabym poznac Anulke, _Ache_, Luckylady, Asiek78, Papierowe_Nozyczki, Lorda Eomera (nie z tej bajki troche, ale zabawny z niego facecik), Katienke, Elfia_Mame, Monole, Margarettke, Znajoma, Agais, Marcie, kogo jeszcze. Napisze jako sobie przypomne, POZDRAWIAM !

Jestem w szoku (myślałam, że jestem niezauważalna;) ), ale bardzo miłym szoku:D 🌻

Gość
prosze prosze kogo tu mamy Anulka krak we własnej osobie!!!!!!! Prawa reka wrednej Kamelii z \"PRAW ciezarnych...........\"W realu chciałabym spotkac ciebie i te \"kanalie\" Kamelie To o czym tam pisałyscie upowaznia do dania wam w pape Chamstwu - nie, Braku szacunku dla Człowieka - nie, Wulgarnym postom - ignor. I kto to mowi ?

net-ar nie wpadlam na pomysl zeby zobaczyc osoby ktorych nie lubie;) chyba chcialabym pozac wszystkie osoby z ktorymi prowadzilam dyskusje:) a bylo ich troszke:D wydaje mi sie ze kazda osoba jet goda uwagi- zaczynajac od milych osob z ktorymi czesto rozmawia sie konczac na wulgarnych pomaranczowych. jest malo osob ktorych tu na forum nie lubi- nie lubie osob ktore mnie obrazaja i te ktore zycza zle innym(czyli zycza komus poronienia itp) osoby ktore maja inne zdanie niz ja i wyrazaja je w stosowny sposob- je tez lubie - mimo ze nie zgadzam sie z nimi. moze nie moglybysmy zostac\"przyjaciolkami\";) ale napewno nie zaliczylabym ich do nieprzyjaciol:) pozdrawiam wszystkich

Znajoma - problem polega na tym, że na kafe bardzo rzadko trafiają się osoby, które inne zdanie potrafią wyrazić w sposób kulturalny. O poparciu go argumentami już nie wspomnę. Najczęściej są wulgaryzmy i wyzwiska...

Witam was moje przyjaciółeczki kochane ;-) Ja chciałabym poznać was wszystkie i obdarować was różnymi prezentami za to jakie jesteście kochaniutkie ;-) Chciałam was poinformować, że właśnie zaczęłam robić drugi album ze zdjęciami ubranek dla naszych przyszłych bobasków :-) Misiaczek jest zachwycony pierwszym :-) Wziął nawet do pracy pokazać kolegom :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Jejku jej... Ktoś mnie docenił :D ... A ja chciałabym poznać właśnie Net-ar ( równa babka, mam podobne poglądy choć wyrażam je mniej dosadnie :) ), Anulkę_krak ( za całokształt :P ), znajomą, no i była jeszcze jedna taka kobitka, nicka nie pamiętam, ale ma dwoje dzieci, nastolatkę i chyba rocznego syna... No i Magdusię :P ...

Atrida polubilam cie min. za stopke: jestem kura domowa, ale bojową ko ko!!!

magdusia jestes buziczki dla ciebie słonko ! czy moge liczyc na duplikat albumiku na gwiazdke? chciem miec taki! pozdrowinka dla ciebie i misiaczka zagladaj tu czesciej !

O kurna, nie wiedziałam, że ktoś pamięta jeszcze tą stopkę :) ... Ja nie wstydzę się tego, że jestem kurą domową. Ale zwykłą kurą nie jestem - znam dziób jitsu i takie tam :P ... Juz pamiętam nick tej babeczki z nastolatką i małym pędraczkiem - Rafinka! A moją absolutną idolką jest Magdusia :) ... Wniosła do mojego życia tyle niepohamowanej radości :P ...