Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Gość Anndzia
Cześć Moniczko:-))

w pięknych dzieciach, Estelko, w liczbie mnogiej za jednym zamachem :D

...no , ale żeby nie zpeszać jedno wystarczy :-) byl zdrowe było :-) i byle wkrótce było! chyba się położę, bo coś ta noska słabo dziła... miłej nocki i kolorowych snów!!!

Cześć dziewczynki. Późno się dziś odzywam ale czytałam Was wczśniej tylko nie maiłąm nastroju żeby cokolwiek pisać. Wczoraj zawieźliśmy tatę do szpitala i okazało się że w piątek miał zawał... Dlatego nie mam dziś najlepszego nastroju. Jak mi się trochę polepszy to się odezwę zresztą u mnie i tak w tym cyklu nic się nie dzieje więc nie mam o czym opowiadać. Gratuluję zdanego egzaminu a wszystkim zafasolkowanym zmartwionym: głowa do góry, będzie dobrze. Enigmuś czekamy na relacje \"na żywo\" :)

cześc dziewczyneczki:):) @ dalej nie mam.... ale powoli sie zbliza..... teraz kłuje mnie jajnik... dziwne no nie? nigdy wczesniej nie kłul... hmm... moze ten duphaston tak dziala nie wiem... poki co to olewam to..... pewnie w nocy... krew mnie zaleje:p Asiu.... będzie dobrze:) ❤️ dla Ciebie beti ... główka do gory:) Andziu ... nie martw sie ja miałam we wrzesniu laparo bo tez podejrzewali u mnie endomterioze.... i jestem po i okazalo sie ze nie mam endometriozy.... Ale nawet to mozna ja leczyc....:) nie martw sie:) buziaczki i usmiechajcie sie dziewczynki a nie same doły :( 🌼

mnie wszysrko boli ,łacznie z szyja ,prawa reka ,plecami:p teraz jajnik ..... hihihiihih smiac mi sie chce...:P a powinam raczej płakac:( wiecie co zmierze temp ..chcociaz i tak jej nie wierzę.......

temp mam 37,0 w buzi..... ale to nic nie znaczy..... estellko z tego co pamietam to mialas nie wcinac tyle:p:p:p

Witajcie. Beti przytulam Cię mocno. Zobaczysz będzie wszystko ok z tata. 🌻 Enigma - ty weź sobie na wszelki wypadek wit. C - coby te bole nie przerodzily sie w grypę. I powtórz test za 2 dni. ;)🌻 A teraz mam wiesci od Sysi: \"wrócilam z powrotem do tego szpitala, w którym zawsze leżalam i przyjęli mnie bez problemu i lekarz powiedzial, że to skandal, żeby tak mnie tam potraktowali, teraz dostaję kroplówkę,a podczas badania stwierdzil, że odszedl mi czop śluzowy, a rozwarcie mam na 1,5 cm. Jutro będę wiedziala wiecej. Sysi- kciuki zacisnięte. 🌻❤️👄

Dziękuję Wam bardzo za pocieszenie. Jest mi strasznie miło. A teraz to już się powoli kładę bo jutr pierwszy dzień po urlopie do pracy. Enigmuś myślę że na @ byś nie miała tak wysokiej temp. Chyba że Cię bierze przeziębienie. Do juterka papapa

Asiu ,beti:) ❤️ ❤️ ❤️ Przeziębiona to nie jestem :) łykam witaminki:) jak chodzę to bardziej czuje jakbym miala miec owu hihihihihiih:) zaraz ide spac:) jak prxylezie @ to nawet w nocy Wam napisze:) Asiu :) będzie dobrze:) beti:) buziaczki mysl optymistycznie:)

Gość *_f_r_e_z_y_j_k_a_*
Ja bym bardzo chciała w bliskiej przyszlosci zaczac sie starac... ale jestem bezrobotna. To by bylo nieodpowiedzialne :-(

Witajcie:)))) @ wciąz nie ma..... brzuch lekko pobolewa...cos ta @ idzie do mnie bardzo powoli.....:( dzisiaj 29dc..... zobaczymy co będzie :)

cześć Enigma, to już chyba lepiej jak ma przyjść to od razu a nie zwodzić. nie denerwuje cię to czekanie? Wczoraj była fajna impreza, takie króciutkie szkolenie 10 minutowe a potem koncert Piaska, nie lubię takiej muzyki ale muszę przyznać, że mimo, że śpiewał dla tak małej widowni i dużo było ludzi starszych to bardzo się postarał i nie odwalił tego koncertu, nawet się świetnie bawiłam :) No i co najważniejsze zmienił trochę aranżacje niektórych piosenek, tak ze nie brzmiały tak infantylnie i popowo jak na płycie

Widzę, ze mamy nowe koleżanki, cześć Anndzia i frezyjka :) Anndzia, nie martw się laparoskopią, podobno nie jest źle a często po tym zabiegu dziewczyny zachodzą w ciążę. Frezyjka współczuję ciężkiej sytuacji materialnej i mam nadzieję że wkrótce znajdziesz pracę i będziesz mogła zacząć starania o maleństwo.

Beti, bardzo współczuję i życzę twojemu tacie szybkiego powrotu do zdrowia.

Tabelka I NICK.............MIASTO.........TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26.........Szczecin.........26.07.05......Urodziła.......Wiktorię Domi24.........Warszawa.......22.05.05......Urodziła........Wiktorię i Zuzannę Ania79..........Kielce.............08.09.05.....Urodziła .........Igę Dorota28.......ZielonaGóra...30.10.2005..Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław........01.11.2005..Urodziła.......Mateusza. Aga*.............Wrocław.......08.11.05......Urodziła........Pawełka Soul............Warszawa.......10.11.05.....Urodziła...Alę i Maję Ewka 77.........Leszno.........28.11.05.......10kg.............Ola Monika80.......Wrocław.......01.12.05.......urodziła........Patrycja Anna. Tu Kasia........Warszawa.....20.12.05.......14kg ............Bartuś.......112cm Suzinka.........Tarn.Góry.....29.12-4.01.06.......12kg.......Mateuszek..97cm Lulka79.........Bytom..........17.01.06........4kg..............?............. Bozina .........Tarn.Góry .....22.01.06.......12kg.............Martynka Sysia1912......Malbork........30.01.06........10kg............Tomuś......96cm jagoda1977....Rzeszów.......31.01.06.......9,5 kg ...Wiktoria i Aleksandra....94 cm DIDO76 ........Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............?..............? li_de ..........Toruń............26.02.06.......10 kg......synuś.......101 cm olala...........ok Bydgoszczy..28.02.06.......4 kg.............?...............? Guśka..........Rzeszów........17.02.06.......3kg...............?..............? Aga28..........Kutno............27.03.06......?..................?..............? AlicjaY........Warszawa........11.04.06.......8kg.........Piotruś......94cm Roza_..........Olsztyn...........29.04.06......?..................?..............? Elff - ...........Łódź..............05.05.06......?..................?.............? Gonia78........Poznań...........19.05.06......2.7kg ................?..............? Paula24........Poznań............05.06.06....4kg...............?...........? furszulka......Bogatynia........30.06.06........?................?...........?

TABELKA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Andzia77...........17.11........24-52.......?......................3,5 roku.........Wodzisław śl. foli...................06.08.......27-28.......?....................ok 16 m-cy...Ostrów Wlkp. Granini..............01.12.......34..............?...............16m-cy........Gdynia Ef27.................?.............27...........?.....................11 m-cy......? Emika.........1.11........28-34........29.XI-4.XII....13 m-cy.......W-WA Estella ..............17.11.......27.........12.12...................13 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?............ok 60.......?.....................7 m-cy........Łomża Sabra ............... 27.09.....?............31...................10m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?.............26-28.......?....................6 m-c........Katowice ida_..................?.............26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke......?.. .........36...........?......... ..........4 m-ce.......Chorzów Dioda30.............08.09.......30-31........08.10............3 m-ce........? Silve26..............10.11.......30-?..........po 10.12........7 m-cy........? AnA 29..............29.11........30............?...................4 m-ce........Jaworzno georgina80__ .....26.08.......28............?....................?................Szczecin Golka26.............7.09.........31...........?...................18 m-cy.......? Iwona77..........?...............?.............?....................14m-cy.......Zambrów Maklady ............03.12 ...........29-34 ......01.01 ........... 4 m-ce ....... zachodniopom. Iskierka nadzieii.......23.10.......30-36....... ........... 1miesiąc........Siedlce enigmaa......10.11..................27.............6.12...........2 mce...Katowice beti78...........23.11........24-28...........?.............12m-cy.............Zd-Wola

Tabelka III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 tu Kasia....................Kasia..............Strzelec........24.........6680371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paulakp.................Paulina...............Ryby ...........26,5......? malwa30................Monika..............Panna...........30.........? paula23.................Paulina..............Waga............23.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............19.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 dana25.................Danka...............Baran.............25.......? monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Skarbelek.............Kasia..................Baran...........27........? Silve26................Sylwia.................Waga...........26......6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........8595619 iwcia_w...............Iwona ................Waga............27........ doth...................Dorota................Baran............26....... Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........???? enigmaa................Ania.......rak........................33... beti78.................Beata.................Koziorożec......27.......

Beti bardzo mi przykro.Ale wierzę,że wszystko bedzie dobrze. Witam nowe koleżanki 🌻 Enigma ja mam nadzieję,że to nie przeziębienie :) Miłego dnia wszystkim!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻

No to ja dołączę się do dizewczyn: Beti - bądź silna, będzie dobrze, zobaczysz. Witam nowe forumowiczki. Enigma - no coś dziwna ta temperaturka jak na nadchodzącą @. Nawet jak na usta (gdzie z reguły jest niższa niż TAM). No enigma, nie wiem, ja tam bym była powściągliwa, bo nie ma pewnika ... ;) Dobra, zmykam, bo mam dużo pracy. Utopię się w papierach. Ale wieczorkiem zajrzę. Pa.

enigma za wysoka ta temperatura coś mi się nie wydaje, że dostaniesz @. Rano 37? NO no, lepiej się jeszcze nie nakręcać ale kciuki zaciskam mocniej :) A ja dzisiaj mam dobry humorek bo się okazało że mi źle urlop obliczyli poprzednio i mam w rzeczywistości 3 dni a nie 1 takze mogę się nastawiać na inseminację w grudniu :) jeżeli teraz nie wyjdzie, a myślałam że będę miała kłopot

ello:):):) W tej chwili nie czuje sie jak na @.... ale ran troszkę mnie pobolewało..... nawet jakies skurcze miałam.... foli...... pewnei ze teraz zaczynam sie wkurzac...... bo wolałabym juz doatac tą cholerę..:P a takie czekanie.. jest najgorsze..... mie wiem co mam robic teraz..... dzisiaj przyjmuje moj gin , potem dopiero w poniedziałek..... Nawet jak pojde dzisiaj na usg to i tak chyba nic mi nie powie...ale mzoe zobaczy czy @ dostane? jak myslicie?

foli.... wczoraj wieczorem mialam 37,0 a dzisiaj rano 36,7 to i tak wysoka temp jak na mnie bo ja zawsze miewałam max do 36.5 rano W ostatnim cyklu jak miałam 37,o to potem rano w dniu @ spadła mi do 36,3.... Ale nie sugeruje sie temp ..bo w ostatnim cyklu tez byla wysoka jak na mnie a potem myk i zleciala...... Moze to ze jest podwyzszona to po clo?

Enigma, nie idź do gina bo to ci nic nie da. Moze stwierdzić, że prawdopodobnie jesteś w ciąży wizualnie ale też te same objawy wizualne występują jak @ sie spóźnia takze może ci to namieszć. Usg napewno nic nie wykaże bo po 6 tygodniach od @ moze wykazać. Jak ci zależy to zostaje ci beta hcg, mi w szpitalu dali wynik po godzinie a tylko to w tej chwili powie ci na 100%

a wczoraj rano mierzyłaś, bo to by było bardziej wiarygodne? Nie ważne czy jest wysoka ważne jak się zmienia, dlatego trzeba mierzyć często

foli... nie mierzyłam temp wogole bo mowilam CI ze od poprzedniego cyklu.. obrazilam sie na temp.... wtedy jak mialam 37.0 to myslalam ze zafasolkowalam.... nie pomyslalam ze moze byc taka temp bo pracuje ciałko zółte.... teraz nie podniecam sie ta temp...... bo gin mi powedzial ze moze byc wysoka w 2 fazie ctklu wlasnie ze wzgledu na pracę ciałka zółtego..... no jak nagle spadnie to @ nadchodzi.... i wlasnie tak mialam ostatnio.......