Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Święta, Święta i po Świetach nikt już o nich nie pamięta:-)) bo Sylwester :-p już za pasem bawmy ostro:-)) się w tym czasie 👄 Szampańskiej I_I> zabawy , szalonych chwil, udanego Sylwestra SZCZĘSLIWEGO NOWEGO 2006 ROKU.......👄 Dziewuszki składam Wam juz dzisiaj zyczonka, gdyz jutro bede niedostepna :-p mam nadzieje, ze Nadchodzacy Rok przyniesie nam szczęście, duzo optymiszu i wiary w pogodne jutro....i upragnione DWIE KRESECZKI........... AnA buziaki dla Ciebie I Rafała ode mnie i mojego męża......

Gość ber
Dzięki estela za opinie ja jeszcze takiego nie miałam a jak widze warto wypróbowac tylko prosze napisz czy ty masz wrażliwe oczy bo z moimi to tak różnie bywa no i jeszcze nie wspomniałam że pod tym względem mam lekki kompleksik bo mój mąż ma piękne długi grube żęsy i jego spojżenie powala z nóg więc ja staram się mu dorównać

Gość ber
Dziewczynki przepraszam za błędy ale wstyd chyba zmęczenie daje znać o sobie dobrze że to już piątek

Gość pragnaca dzidziusia
czesc dziewczyny. widze, ze macie tutaj niezly topik. nie mialam czasu aby wszystko przeczytac, ale wielu z was gratuluje malenstwa. szczerze mowiac to zazdroszcze wam. ja nie moge mojego meza namowic na malenstwo, uzywalam roznych metod aby go przekonac, stac nas dzieci, oboje chchemy je miec ale on mi powtarza nie teraz za rok za dwa.... za 100.... a ja mam dosc chcialabym teraz. musze patrzec na to, ze jacek jest ode mnie starszy o 13 lat, tak jak napisalam w moim topiku nie chce aby byl dziadkiem dla swoich dzieci, moze macie jakas rade dla mnie???????

ja tez miałam kiedys z loreal ten z białym i czarnym i był oki ,ale drogawy jest:( Ostatnio kupiłam w Sephorze ,a raczej mi poleciła sprzedawczyni z firmy Clinique high impact mascara i muszę powiedziec ze jest zajebisty:) powiększa oczy:P i rzęsy mam tyakie długie i gęste:) Własnie gapie do mojej malutkiej torebki a tam mam rowniez tusz Loareal Panoramic Crull równiez polecam i Maybelline - to tez Loreal -volum express tez dobry:)

pragnąca...cięzko doradzić. Chyba musisz powaznie porozmawiać z partnerem, powiedzieć mu , że teraz pragniesz dziecka, teraz na nie jestes gotowa ...niech Ci poda konkretne argumenty , dlaczego nie chce potomka. nie wiem...moze szczera rozmowa o uczuciach pomoże... Ja nie mam wrażliwych oczu, nie jestem alergikiem, kosmetyki mnie nie uczulają. Ale noszę szkła kontaktowe. Dla mnie ten tusz był ok. Tylko uważaj na podróby na Allegro, wątpię żeby ten tusz za 15 pln był oryginalny, skoro w sklepie koszyije chyba ponad 40 pln

estellko dzieki za zdjęcie:) wcale nie wygladasz jak stara baba ......Ty kokietko:P iskierko:) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) i wszystkiego czego zapragniesz aby Ci sie spełniłó:) pragnąca ... Witaj:):):) a ile Ty masz lat?

Gość pragnaca dzidziusia
po rpostu chce poczekac. rozmawialismy o uczuciach, czy o tym, ze sie boi, nawet podejrzewalam go o kochanke, on mi powiedzial ze jeszcze chche poczekac, nie wiem co kombinuje. w pewnej rozmowie wywnioskowalam ze chche abysmy sie przeprowadzili do wolnostojacego domu i wtedy mozemy sie starac, ale to minie pare lat, a teraz mamy warunki na dziecko. mieszkamy w szeregowcu, mamy ogrodek, nie rozumiem go

Gość pragnaca dzidziusia
25, wiem robie byki, ale niestety to juz u mnie jest normalne

Gość ber
estelko nie mam pojęcia ostatni tusz do rzęs kupowałam w USA loreal coś tam( niestety nie mam pamięci do nazw oczywiście nie mówię o tych podwójnych) i tam kosztowały o ile dobrze pamietam 2-3 $

Gość ber
Dziewczynki ponieważ właśnie kończę prace to chciałam wam serdecznie podziękować za przyjemne pogaduchy w tym przedostatnim dniu 2005r i życze wam wszystkim i każdej z osobna szampańskiej zabawy do samego ranka no i dużo szczęścia w nadchodzącym 2006r aby spełniły się wam wszystkie marzenia te duże i te całkiem maleńkie dla przyszłych mam zdrowych pociech dla tych oczekujących niech się spełni cud

ber :) Tobie również wszystkiego naj naj naj ❤️ estellko -- nooo tez był drogi bo 89zł ale za to był w komplecie z malutkim kremikiem pod oczy clinicque więc przymknęłam oki:P na cenę:) pragnąca.... pisałas na Swoim topiku ze maz robił test na płodnośc??? mialas na myśli badanie nasienia czy co?

CZeść dziewczyny - chciałam się tylko przywitać i tak pewnie znów nikogo nie ma - więc narazie i szczęśliwego nowego roku

ber :) Tobie również wszystkiego naj naj naj ❤️ estellko -- nooo tez był drogi bo 89zł ale za to był w komplecie z malutkim kremikiem pod oczy clinicque więc przymknęłam oki:P na cenę:) pragnąca.... pisałas na Swoim topiku ze maz robił test na płodnośc??? mialas na myśli badanie nasienia czy co?

paula:) wzajemnie:) duuuuuuuuuużżżżo szczęścia:)))) cos kafe szwankuje:(

Ja też życzę Wam wszystkiego naj...naj..lepszego w 2006 Roku - a przede wszystkim - -ciąży !!!! Upragnionej, wyczekanej, CCCCCCCCCCCC IIIIIIIIIIIIIIIIIIII ĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ YYYYYYYYYYY WAM NAM Wszystkim !!!! A zaciążonym ZDDRÓÓÓÓÓÓWKA I LEKKKKKIEEEEEEEEEEEGOOOOOOOOOO ROZZZZZZZZZZWIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄZAAAAAAAAAANIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

to ja też się dołączam do życzeń po pierwsze - świetnej zabawy związanej z powitaniem Nowego Roku po drugie - zdrówka - ono jest bardzo ważne :-) a nas coś ostatnio infekcje łapią :-( po trzecie - spełnienia wszystkich marzeń - a tu już każda z nas wie, co jest jej największym marzeniam :-) wszystkiego naj, naj a najsilniejsze kciukasy trzymam za testujące jutro - oby ukazały się dwie piękne , tłuściuchne krechy!!! buziaczki!

Ja też dołączam sie do życzeń:) ale pewnie jutro nie raz tu zajrzę:):):) Dziewczyny to wkoncu mam robic ten test jutro czy za wcześnie? Bo jak estwllko napisałas 2 tłuste krechy to ja oczywiscie mam przed oczami 2 tłuste krechy pod moim biustem jak siedze przy kompie i klikam:P:P:P te 2 tłuste krechy to wałki na brzuchu hihihihihihhh:P kurczę ...miałam nic nie jesc a meżus zrobil pyszne placuszki:P i kupil pistacje...... buuuuu...... oczywiscie wcinam wszystko po koleji a jutro cały dzien chodzę w pasie sćiągającym:P

Witajcie! No cóż ja rówinież dołączam się do tych wszystkich życzeń, oby ten Nowy Rok okazał się być dla nas wszystkich przychylny :) ❤️ No a na jutro: szampańskiej zabawy!! Może jutro jeszcze tu wpadne to sobie jeszcze dziewczątka pożyczymy a na razie spadam do łóżeczka, trza się wyspać przed jutrzejszymi baletami a rano jeszcze do pracy trza wstać!!

Wszystkiego dobrego dziewuszki... Wy wiecie czego Wam najbardziej życzę :) Ściskam... i do następnego Roku :) Bawcie się dobrze !!!!!!!!!

Enigma, lepiej zrób ten test. Będziesz wiedziała czy poimprezować na maksa czy tylko z lampką szampana. Estelka, w takim razie ja też chciałabym zobaczyć tę \"starą babę\" jeśli można. Właśnie była u mnie ta koleżanka, którą mąż zostawił w 9 m-cu ciąży. Teraz ma 1.5 miesięcznego Piotrusia. Strasznie to wszystko przeżywa a ja razem z nią. Nie wiem czy pisałam ale zapisałam się na wizytę do lekarza w środę. Zobaczymy... Kobitki życzę zafasolkowania w Nowym Roku zarówno dla parzystych jak i nieparzystych. A dla mamuś szczęśliwego rozwiązania. Właśnie Paula 24 co się stało że przestałaś się odzywać. Pamietam jak czekałaś na wyniki testu. Dziel się informacjami co u Ciebie słychać!!!!

Enigma - ja wczoraj nawcinałam się pistacji, dziś w pracy jak jadłam prince polo, to koleżanka mówi do mnie: może tak opanuj się przed sylwesterm, no ale szkoda mi było go zostawić;););) a dziś poprosiłam męża, żeby mi zrobił zdjęcie w sukience i fryzurze, którą wymyśliłam na jutro - patrzę na zdjęciu, a tu taki wał na wysokości brzucha:( nos czerwony, brzuch piłka (i sama nie wiem, czy to na @, czy od jedzenia), zero chęci na imprezowanie - i jak tu iść???? chyba się wcześniej dziś położę... jutro zajrzę z życzeniami:) śpijcie dobrze:)

Hello:) Granini ...Ty jutro się melduj po tescie:) Iwonko... zrobię ten test bo mnie korci ,wolę miec zwalony humor z rana a nie z wieczorka:) chociaz ...hmmm... zwalony to nie będę miała...ale bynajmniej nie będę myslała ..a moze.....? Maklady:) widzę ze mamy podobny gust:P ja wcinam pronce polo i prineczesse na potęgę.... no tzn teraz nie bo sie odchudzam:p i tez chciałam zrobic zdjęcia w nowej kreacji ...ale wolę poczekac do jutra:P moze cosik schudnę:P:P:P Oczywiscie poslij mi swoje fotki:) z przyjemnościa obejrzę:) do jutra dziewczyny...:):):) a co z foli ? moink? co tak zamilkłyście? papa dobrej nocki:)

Jestem jestem tylko mąż muzykę ściągał na sylwka cały wieczór i kompa nie miałam. ja też dzisiaj przymierzałam ciuchy i objadałam się :( a miałam się pilnować no a jutro całą noc będę brzuch wciągać. miałam się polożyć w miarę wcześnie ale już chyba na to za późno:) Jutro jeszcze wpadne z życzeniami wiadomo czego no i zobaczyć czy testujące maja szczęście, mam nadzieję że tak :) Dobranoc

hej babeczki witam was w ostatni dzień w tym roku i od razu życzę wam udanej zabawy sylwestrowej i tego, aby Nowy Rok przyniósl Wam naj naj najlepszą niesodziankę o jakiej marzycie - fasoleczkę :-D śniegiem strasznie u nas sypnęło, dzisiaj na podwórku mąż miał nieco roboty, bo nawet wykopać się z garażu nie mógł - nie przesadzam, ale śniegu to było ponad jego kolana. Ale jakoś udało mu się poodsnieżać podwórko i chodnik wzdłuż ulicy i wyjechał do pracy. Niech trochę stopnieje tego śniegu, bo jeszcze chwila i nie będzie gdzie go wrzucać ;) A ja lecę do kuchni przygotowywać smakołyki na dzisiejszy wieczór caluski dla wszystkich

Witajcie:) JEDNA KRECHA!!!!! ale taka wypasiona ze hohohohoh:P:P:P juz nawet w nocy sniła mi się jedna krecha i nawet nie chciało mi sie rano robic testu ... no ale zrobilam i jedna tłusta krecha wyszła.... Nie jestem rozczarowana ,generalnie czuje sie tak jakbym nie robiła testu...:) Teraz zyję dzisiajeszą zabawą:) a jak dostane @ to dopiero zacznę znowu odliczać:P A moze u Granini są 2 tłuściochy????? Granini....????

część Elf ...poranny ptaszku:) Tobie również ..wszystkiego najlepszego:) Duuzo zdrowia i Spełnienia marzen:) ❤️

Enigma, przykro mi strasznie:( ale tak jak mówisz wybawisz się dzisiaj to nie będziesz o tym myślała. Dziewczyny życzę wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spełnienia marzeń, zdrówka, fasolek i szczęścia no i udanej zabawy dzisiaj. A o 24.00 wypiję także za wasze marzenia:) Teraz do fryzjera, pa