Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Dzięki estella - w tym temacie nie jestem przesądna :) Może dlatego, że zupełnie nie liczę na ciążę :) I mówię to z pełną świadomością, mimo iż wiem, że odccucia mogą być podobne :) No faktycznie - dawno Monika sie nie odzywała ... z drugiej strony ja się nie dziwię, mając takiego Skarba w domku też chyba siedziałabym non stop i patrzyła nawet jak śpi :) Kiedy to będzie ...

Cześć Paula :) Wiecie co jest najfajniejsze ? Że kobietki z forum wierzą bardziej w sukces \"współtowarzyszek\" staranek, niż same starające :) Przynajmniej ja tak mam, że wierzę w siebie mniej i jakoś spokojnie zaczynam się przygotowywać na 3 lutego. Mam świadomość, że będą trudne chwile i chyba zaczynam szukac pokładów cierpliwości. Ała - to był skórcz :)

a u mnie spokojnie zbliża się @, juz śluzik zmienił barwę na brązowawą. Ale czego mogłam się spodziewać. Mam nadzieję, że da się szybko \"naprawić\" mężulka :-)

estella - ja ten śluzik mam już od 20 dc - to właśnie moje plamienia :( raz mniej, raz więcej, raz jasny, raz ciemny ... jak w kalejdoskopie ...

Zabajona, to współczuję Ci tego, ale mam nadzieję, że lekarz cos na to poradzi :-)

a mi sie śluz zmienia przed @ na jasnoróżowy ( jakoś tak) a dziś tempka spadła o 0,5 kreseczki :( wiec nastawiam sie na @ ale zobaczymy

Gość jogifogi
dziewczyny jak to jest z tym wiesiołkiem? od kiedy należy go brać i jaki to wiesiołek? co mam powiedzieć w aptece? proszę pomóżcie.....staramy się od 6 miesięcy i nic :-(

witam:) zapomniałam jeszcze napisac ze zapytałam gina o ten śluz co go nie widać:P i powiedział ze ja poprostu go nie czuję ale go ponoc mam:P ale kazał mi brac flegaminę i duzo solic.... hmmm.... dziwne no nie??? no ale sprobuję ... moze ..hmmm widac ma to jakis wpływ na ten sluz:) piszę Wam to bo myślę ze warto sie podzielić newsami:):):):)

wiesiołek jest na zwiększenie ilości śluzu płodnego. jest to olej z wiesiołka w kapsułkach - polecam Oeparol (około 20 pln). Bierze się od 1 dc do dnia domniemanej owulacji. Po owulacji już sie nie łyka, a jak niestety przyjdzie kolejna @ to zaczynasz znów od 1 dc kurację z wiesiołkiem

a tak na marginesie.... dla Nas wszystkich czas do owulacji jest super szczęsliwy i radosny ...:):):):)v ja jak gupia:P cieszę sie z rosnących pęcherzyków:) a po owu... .to niby jest nadzieja...ale bardziej nerwówka ...... dostanę @ ,m czy nie dostanę??? prawda??????

Enigmaa, ja słyszałam, że syropy wykrztuśne rozrzedzają sluz i wtedy jest bardziej przenikliwy, łatwiej plemniczkom wędrowac do jajeczka :-) ja piłam Guajazyl, ale Flrgamina ma podobne działanie

Enigmaa, racja :-) po owulacji oczekiwanie i oszukiwanie się, że na pewno teraz się nie udało, a w środku szuka się objawów :-o a jak już przyjdzie @ to najpierw jest smutek, rozczarownie a zaraz później nadzieja, że może w tym cyklu...i tak sie kręci, kręci, aż może kiedyś się wykręci ;-)

❤️ Witajcie Kochane ❤️ Nie było mnie parę dni, gdyż zmienialismy komputer....:-p nie nadrobiłam zaległosci , więc nie wiem co sie dzieje- przepraszam.......❤️ u mnie wszystko dobrze, a nawet bardzo dobrze, czuje sie rewelacyjnie.....@ brak????!!!!!!! piresi podskoczyły juz dawno i zostały.........🌻 strasznie duzo spie, nawet 3 razy dziennie....poza tym nic mi nie dolega..... czy któras zafasolkowała???? Dostałyscie wkońcu moje zdjęcia??????:-))))

ooo dzięki estelko za wytlumaczenie o tym syropku:) To juz wiem dlaczego mi dał ,bo zasugerowałam mu ze moze zołnierze nie mogą pokonać śluzu:P I on powiedzial ze raczej nie ale na wszelki wypadek widac przepisal mi ten syropek:) aaa i wiecie co ...pytałam jak sie rodzi łozysko przy cesarce:) i wiecie jak??????? buuuuuuu.................lekarz wyciąga go przez pochwę ...ręką...:(:(:(:(:( buuuu... to ja mzoe sie jeszcze zastanowię nad tą cesarką:P bo na samą mysl ze do łokcia wsadzi mi rękę robi mi sie niedobrze:(:(:(:( bububuuuuuuuu

Enigma, to Ty już o porodzie myślisz?! ;-) Iskierko to testuj Kochana, może nam tu dobre wiadomości ogłosisz!!! szybciutko :-) Foli, a Ty czemu się nie odzywasz? mam nadzieję, że Cię żaden dół nie dopadł!

witaj iskierko:) ja nie mam fotek od Ciebie:( wysyłaj i to juz:P maja3100@op.pl lub enigmaa@tlen.pl Iskierko a ktory masz dzisiaj dc?????? moze Ty pierwsza zafasolkujesz???? w tym roku???

estelko, powiem Tobie szczerze , że nie chce mi sie testować nie wiem zobaczymy co bedzie dalej🌻 wole cierpliwie na dupie siedzieć niz robić szum......poczekam, sama mnie @ znajdzie he,he,heeee:-p PYTAŁAM SIE CZY WSZYSTKIE DOSTAŁY MOJA FOTKĘ!!!!!!! bo cos mi komp wtedy szwankował .....

hej, miałam klientów od rana, dopiero pojechali. Estelka a co do dołów to wczoraj mnie dopadł przed zaśnięciem, grudzień był miesiącem odpoczynku ale teraz myślenie wraca, @ nie dostałam ale ostro zaczyna mnie brzuch pobolewac i nie mam watpliwości że zaraz dostanę. No i wczoraj sobie poryczałam troszkę

estelko..... hihihihih no pewnie:) ja juz wiem jak będę rodzila..... no zrobiłam rezerwacje na cesarkę :) ale kurcze to łozysko ...bleeeeee.... Ale i tak nic nie będę czuła bo znieczulonko będzie:) Moj gin mowi : najpierw niech Pani zajdzie:) a potem pogadamy o porodzie:) hihihihihiih.... a ja tam wolę wiedzieć wcześniej ....;):):)

Gość Iskirka Nadzieii
Enigma wysłałąm Tobie na obydwie poczty.......🌻 sprawdz..... u mnie dzisiaj 36 dc..... AnA mi wyliczyła , że powinnam dostać w weekend, ale weekend minął i nic.....mi się wydaje , że powinnam dostać 6.01 i tez nic....i nic mnie nie boli i nie doszukuje się objawów i się nie nakrecam bo może lezie do mnie ta@

foliczku:):):) Nie płakusiaj ❤️ nowy rok i nowe nadzieje;):):):) aaa wczoraj czytałam w jakims brukowcu:) ze Bata Cmielowska olech z Tleekspresu zaciązyła...... teraz kolej na Nas :):):)

cześć! 🌼 co u Was nowego? strasznie dawno tu nie zaglądałam i jestem do tyłu jkieś chyba 20 stron!!!

Iskierko, oby to był dobry znak :-) a jak z praca, znalazłaś coś? może nie będziesz musiała szukać, bo trzeba się będzie zjąć dzieckiem :-) Foli, kochana, nie dołuj się. Cięzko jest , ale co zrobić. Co w tym jest, że mamy takie same cykle ;-) szkoda, że nie możemy już teraz razem zaciążyć! widac, życie próbuje nauczyć nas ogromnej cierpliwości Nie wiem czy Wam mówiłam, ale w weekend śniło mi się, że adoptowaliśmy 3-letnią dziewczynkę :-) ciekawe czy było to związane z wróżbą że w ciągu 3 lat będę miała dziecko

Gość Iskirka Nadzieii
byłam na rozmowie w sprawie pracy, pisałam o tym i kazano mi poczekać.....;-))) kurcze....ciekawe czy mi się udało, ale byłoby superowo.....nowy Rok nowa Iskierka.....moje cyce he,he,heee nie mieszczą się już w zaden biustonosz......echhhhhh

Gość jogifogi
jeszcze jedno pytanko - jeśli dzisiaj mam 3 dc to mogę jeszcze spróbować z tym wiesiołkiem? I w jakich dawkach go zażywać? Bardzo dziękuję za szybką odpwiedź. Widzę że naprawdę jesteście tutaj profesjonalistkami - mam nadzieję że już nie bawem spełnią się Wasze najskrytsze a zarazem te o których wiemy i czytamy - marzenia :-)