Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Foli, no właśnie! nie wmawiaj sobie głupot. tylko dzielnie przyj do przodu!!!!! a dostałas już \"właściwą\" @?

i to okrutne, bo same doszukujemy sie u siebie najgorszych przeszkód :( zobaczcie co ten los - TA NATURA- nam robi dobrego :(

a ja przestałam sie o siebie zupełnie martwić. TEraz liczy się mężulek i jego armia, którą trzeba zmobilizowac do działania ;-)

Najlepiej zrobię jak wprost spytam tego mojego lekarz czy jest możliwe, że mam zrosty albo coś nie tak. Ale mnie brzch boli jak cholera, no spa nie pomaga

foli przykro mi.... od czego ty twierdzisz ,ze ci siej akieś zrosty porobiły?myślę ze gdyby one były to lekarz nie kryłby tego przed tobą na pewno

Monik, on nic nie mówił tylko przy inseminacji jest kłopot z wejściem do macicy, trwa to b. długo i nie jest przyjemne i on mówił że mam małą macicę no i tak sobie marudził pod nosem a ja się ozywiście przeraziłam i sobie wmawiam wszystko

zabajona masz rację,ale cieżko sie nie doszukiwać przyczyn i to takich najczarniejszych...sam to wiem po sobie!i nie da sie tego przeskoczyć ,to myślenie przychodzi samo chyba psychoterapeuta by sie przydał mi!!!

to masz objawy typowe tak jak my wszystkie.ale foli nie sądzę by krył lekarz jaikolwiek problem przed pacjentem,nie te czasy ale dla twojego spokoju zapytaj i nie będziesz sie zadręczała

on nie krył nic ale mógłby na głos nie marudzić że coś nie tak z moją macicą :)

ok dosyć zamartwiania się na dzisiaj, muszę poczekać do inseminacji i dzisiaj tam zadzwonić czy w sobotę przyszłą mi zrobią

witaj monik....ojoj mam nadzieje że zniesiesz to wszystko ❤️ Foli mi bardzo pomaga nospa, zawsze mam bolesne miesiaczki.....👄 Elfiku ja tez dostałam Twoją fotkę- dziekuje.👄...aha beti Tobie tez dziekuje.....👄 ja właśnie zjadłam zupke ogórkową...mniam,mniam , mniam:-p jakoś mnie chec naszła a zaraz wyruszam do miasta, ide to mojej kochanej tesciowej na pogaduchy...hmmm nie wiem czy wam mówiłam ale moja tesciowa jest taka kochana, normalnie jak przyjaciółka, mozmy pogadać o wszystkim ....❤️

zabajonek, a co z Twoja ????? nie macie dobrego kontaktu???:-(((( mam wsparnie i w swoich rodzicach i w rodzicach mojego męza...zaraz się do niej zbieram, bo umawiałysmy sie na kawke i pogaduchy......echhhh.....moja tesciowa jest WSPANIAŁA!!!!!! wiesz co zabajona dopiero zobaczyłam , że na złego maila wysyłałam zdjęcia i dlatego nie dochodziły do Ciebie:-)))) estelko....enigma....a od Was otrzymam jakaś Sylwestrowa fotkę????

foli trzymaj się ciepło, przykro mi z twojej @ nawe bardziej niż z mojej. Mi też no spa nie pomaga, dopiero ibuprom max. Dziś mam 2 dc, brzuch już nie boli i całe szczęście, bo mam dziś zebranie u córci w szkole, n i ona b.chce żebym poszła ( ma dużo serduszek mój skarb kochany )

Elusia, dzięki. Ibuprom to moze odpuść sobie jak się starasz bo może powodować poronienia zażywany nawet miesiąc przed zajściem w ciążę

No to ładnie ja wczoraj zjadłam aż 3, tak mnie brzuchol bolał, już dawno nie miałam aż tak

Iskierko - szkoda gadać, kiedyś myslalam, że będziemy miały lepszy kontakt, ale niestety bardzo się chyba względem sibie pomyliłyśmy. Bo ja uważałam, że nikt nie może się wtrącac w życie młodych małżonków, chyba że za ich prośbą. Moje tesciowa nie proszona pchała się z \"pomocą\", załatwiała wiele rzeczy za nas (niestety za przyzwoleniem męża). Nie byłam zadowolona, bo czułam się ubezwłasnowolniona. Dużo tego, szkoda pisac i przypominać. Było wiele niemiłych chwil i walki z nią i podejściem męża. Udało się na tyle, że mąż wie po której stronie barykady stoi i nie dopuszcza mamy zbyt daleko. A ja ... staram się udawać, że nie widzę gdy ona ma krzywą minę, ignoruję to i już. I nie pytam. Mam swoje życie i mam prawo do wolności. Ona była przyzwyczajona do kierowania życiem całej rodziny, nawet rodzeństwo męża tak ma. Tylko oni pozwolili na to i mimo że są dużo starsi to mają mamusię ciągle na głowie, muszą się spowiadać ze wszystkiego, wysłuchać i przyjąć mamusię nawet kiedy nie maja ochoty na towarzystwo, bo ta potrafi przyjśc i o 22 !!!, bo się nudzi. Ja nie mam takiego problemu :) Zyjemy obok siebie i staramy sie szanować swoje poglądy i swoją niezależność.

Zabajona współczuje Tobie....:-)))) mam nadzieje, ze w moim przypadku relacje miedzy nami sie nie zmienia....jestesmy dopiero prawie 5 miesiecy po slubie...wiec wszystko moze się zdazyc....tfu,tfu,tfuuuuu:-0 ona zawsze puta, kiedy zostanie babcia tak bardzo tego chce......moze juz została:-))) wysłałam sms-a do tej wrózki....i nic mi nie odpisała....weszłam na strone podana przez Foli i napisałam tresc i wysłaąłm.......co dalej????

musisz poczekać, ja czekałam z 10 minut, potem zapytała o moja datę urodzenia, potem 15 minut i przyszła wróżba w 2 sms-ach.

Iskierka to moze trochę potrwać, a ja wziełam drugą tabletkę i nic nie przychodzi

foli - na mnie nospa też nie działa niestety, zawsze apap (najlżejsze przypadki), albo ibuprom max - inne leki są \"neutralne\" na mój ból :-o

już pisałam wyzej Zabajona nie bierz ibupromu bo powoduje poronienia czasami nawet wzięty miesiąc przed zajściem w ciążę

wysłałam i przyszedł sms: \"by w pełni odpowiedziec na zadane przez Panią pytanie poprosze o podanie dat urodzenia Pani jak i Pani meza... więc odesłałąm daty ..........i czekam hmmmciekawe co napisze....az mi serce Wali:-0

Iskierka, ode mnie nie chciała daty urodzenia męża

to ja nie wiem...moze ona jakas naciagaczka........nic nie napisała...wrózko dawaj odpowirdz!!!!! Foli a o co Ty zapytałaś , jezeli mogę zapytac??? pije soczek Karotka męzus o mnie dba:-))))

spytałam czy bedę mamą w 2006, napisałą że tak ale muszę się zacząć starać (jakbym się nie starała:)) i że będę miała zdrowe dziecko, które wiele osiągnie

Dziewczyny ja polecam na bóle @ vegantalgin, mnie naprawdę pomaga, to lek typowo na bóle @ pozdrawiam :)