Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Pedagog ja studiuje socjologie tez jestem na drugim roku....dopiero teraz mogłam pozwolic sobie na studia....

Emigmus- takie badania kosztuje 50zł- robią je u Ciebie w Provicie- czy jakoś tak. Musisz miec abstynecje 3 dniową, później przytulanka i po ok. 8godz. pobierają Ci wymaz i sprawdzają plemniki w sluzie.

AnA ja jestem na 5 roku, ale statystykę miałam na 2 :) studiujesz więc na Bankowej? pewnie masz zajęcia z dr Rotterem? :)

Estelko, Enigmo, Ana - dziękuję że chociaż wy pamiętać. U mnie bez zmian. Nadal pracuję, czuję się dobrze. Tylko junior zaczyna wariować coraz bardziej i coraz mocniej. Brzusio rośnie już widać nawet pod ciuchami :) - i jakos juz lepeij się czuję - nie ejstem senna :)

Paula, to świetnie, że maluszek tak dobrze się rozwija Foli, dziękuję za informacje. Kurcze, czy te badanie nie mogłyby trochę mniej kosztować?! a co to jest MAR-test?

to jest badanie czy mężczyzna ma przeciwciała plemnikowe w nasieniu coś jak pct test na przeciwciałą w śluzie

estelka a jak u męża aglutynacja wygląda?jAKI WYNIK?

Paula ja też pamiętam 🌻Jesli możesz,to wyślij mi swoje swieże fotki. Kochane, wczoraj pisałam :D ... staranka owszem są, ale efektów brak.Chyba muszę pomyśleć o badaniach a przede wszystkim o wizycie u gina. Ja cicho siedzę ale czytam praktycznie codziennie co u Was. Estelko nie łap dołków!!!

jejku a co to jest aglutynacja?! tam było coś napisane - 30 minut, ale nie wiem do czego się odnosiło, nie pamiętam po prostu Paula, ja tez chcę fotki :-)

Asku:) dziękuję:) zapytam gina czy by tego nie zrobic:) paula:)to super:) Ja mam nadzieję ze teśż podczas ciązy bedę pracowała:) bo pewnie szybciej czas mija:)

hej Paula:) Estelko ❤️ AnA, ja jestem umysł wybitnie humanistyczny, na ekonomię poszłam ze względów praktycznych (bo się wcześniej nie dostałam na francuski), jak szukałam pracy, to akurat wolne było stanowisko dot. analiz i statystyk i tak jakoś zostało:)

30 min to było upłynnienie, aglutynacja pisze: brak, słaba, mocna

Gość do pauly
poczytaj wczesniejsze wypowiedzi Iskierki, o tym ze jedynie ana jest normalna na tym forum, o tym że nas opuszcza co jakieś dwa dni to moze zrozumiesz reakcje dziewczyn

aglutynacja to zlepianie się nasienia ,moze świadczyć o przeciwcialach, sprawdź na wynikach

hej, no dajcie już spokój z tą Iskierką...po co siać zamęt! każdy jest jaki jest, co oczywiście nie znaczy, że nie można wyrazć swojego zdania...ale każdy już powiedział co czuje i po co to dalej ciągnąć?! czyz nie?

wiesz estelka, czasem myślę, że trochę trzeba pomóc lekarzom :)

Paulus- jak mam Cię nie pamiętac- skoro często jesteśmy na gg. :) CIeszę, się, że u Ciebie wszystko ok. 🌻 Enigmuś- jesli bedzie twierdził, ze nie warto to sie zastanów. Nie twierdze, że kazdy musi miec to co ja- ale jak byłam w Invicie to aż w szpoku byłam ile kobiet ma z tym problem. Buziaczki.

Do pomarańczowego nicka!!!! Dlaczego nie masz odwagi pisać pod swoim wlasnym nickiem???????? I nie będę z tobą na ten temat dyskutować. Estelko, Enigmo, Silve jak tylko będe miała aktualne fotki to wam podeśle - muszę je poprostu zrobić :)

Paula ciesze sie ze z maluszkiem wszystko oki.....Pedagog ja studiuje na GWSH w Piotrowicach....

ok, sparwdzę ale tam chyba tego nie ma. I tak mężuś będzie musiał powtórzyć badanie nasionek, to przy okazji zrobimy tez posiew i mar test

Enigma, ja też bym zrobiła test pct, po stosunku, jeśli nasienie jest dobre, u ciebie owulacja ok to moze to wrogi śluz, albo po prostu macie pecha i zajmie to trochę czasu

Gość do Any
nie piszę pod własnym nikiem bo nigdy tu nie pisałam i go nie mam tylko czytam i trzymam kciuki, sama miałam ten problem dlatego mnie to interesuje. Ja lubię szczerych ludzi a Iskierka taka nie jest, lubi mieszć i siać zamęt wokół siebie, robi zamęt a potem odchodzi i cichutko podczytuje czy dziewczyny są ciekawe co u niej

Maklady - witaj :) Asiulku - ciebie to nawet nie brałam pod uwagę bo my to cały czas gadamy albo na gg albo przez smsy czy telefon. ;):):):) Estella - masz całkowitą rację - każdy napisał swoje zdanie i po co się rozdrabniać, ale widzę że pomarańczowy nick jest bardzo zgorzkniałą osobą która musi mieć swoje ostatnie zdanie. Tylko szkoda że jest tchórzem i nie napisze pod swoim prawdziwym nickiem. Ja nawet podejrzewam kto to może być ale pozostawię to moją słodką tajemnicą ;)

Gość do Any
Paula, ja też chcę nowe zdjęcia :) nie wiem czy jeszcze masz mój e-mail? fajnie masz że jesteś już tak daleko z tą ciążą

do pomarańczowego jeżeli Twoje intencje są szczere to dzięki za kciuki i mam prośbe własnie o nie robienie zamętu na tym topiku a jeśli masz podobny problem co my to poprostu napisz myśle dziewczyny nie bedą miały nic przeciwko....z góry dziękuje

pomarańczowy....wcześniej napisałaś \"o tym że nas opuszcza co jakieś dwa dni to\" ....słowo \"nas\" mi tu nie pasuje skoro twierdzisz,że nigdy nie pisałas,tylko czytasz.