Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bawe艂naa

tabletki na cellulit !!!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 stosuj臋 Cellulite bo jestem zwolennikiem naturalnych produkt贸w. Starannie dobrany sk艂ad w bardzo przyst臋pnej cenie. Mo偶na naprawd臋 trafi膰 na rewelacyjn膮 promocj臋. Godny polecenia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 magda234
witajcie ja osobi艣cie bra艂am tabletki cellinea znalaz艂am je na tej stronie http://tabletki-na-cellulit.com.pl/ u mnie sk贸ra sta艂a si臋 bardziej g艂adka i nie mam ju偶 wystaj膮cych grudek. wcze艣niej boryka艂am si臋 r贸wnie偶 z rozst臋pami po utracie wagi, a odk膮d bior臋 cellinea to znikn臋艂o sporo rozst臋p贸w, wi臋c z czystym sercem mog臋 wam poleci膰 te tabletki, zreszt膮 na tej stronie zajmuj膮 pierwsze miejsce wi臋c wida膰 偶e s膮 naprawd臋 dobre. pozdrawiam magda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniq 31
Mia艂am cellulit, ale dzi臋ki Cellinei zacz臋艂am si臋 go skutecznie pozbywa膰. Cellinea to doustne kapsu艂ki, kt贸re mo偶ecie kupi膰 na http://qck.pl/9YW Musz臋 wam powiedzie膰, 偶e czuje si臋 po prostu 艣wietnie! Bra艂am dwie kapsu艂ki dziennie - jedn膮 po 艣niadaniu, drug膮 na 30 minut przed wysi艂kiem fizycznym i ju偶 po 3 tygodniach zobaczy艂am rezultaty! A po 8 praktycznie nie mia艂am cellulitu! Tak, 呕ADNEGO CELLULITU! To najlepszy produkt. Musicie spr贸bowa膰! Polecam Cellinea - http://qck.pl/9YW

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze sa tabletki inneov cellulit. Cala kuracja przez 3 mies kosztuje ok 600zl , ale warto. Stosowalam na duzy cellulit . Po 4 latach nadal ani sladu po nim .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwiiaF
Moim zdaniem tabletki to nic nie pomog膮... trzeba zmieni膰 diet臋 ale przed wszystkim masa偶e peelingi. Mi pomagaj膮, ale zawsze przed takimi domowymi zabiegami masuj臋 si臋 szczotk膮 Brista kt贸ra rewelacyjnie dzia艂a na sk贸r臋 i taki masa偶 na pewno skutecznie wspomaga kuracj臋 antycellulitow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedy艣 stosowa艂am kapsu艂ki kt贸re mia艂y niby by膰 przeciwko cellulitowi. Jednocze艣nie 膰wiczy艂am, stosowa艂am masa偶e i dzia艂anie tabletek to jedna wielka bajka jak dla mnie. Dzi艣 膰wicz臋, mam r臋czny masa偶er i to najlepiej si臋 sprawdza a dwa razy w tygodniu stosuj臋 mask臋 偶elow膮. Jest 艣wietna. Wiadomo 偶e 偶adem kosmetyk cud贸w nie zdzia艂a ale ta maska trena.pl/maski-do-ciala/3265-bielenda-cialo-arbuzowa-maska-zelowa-do-ciala-600g-5902169004583.html fajnie "od偶ywia" sk贸r臋 i w jakim艣 stopniu na pewno redukuje cellulit.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aalicen
dziewczyny, razem z kole偶ankami pr贸bowa艂ysmy naprawde wszystkiego. Wiekszo艣膰 tabletek albo nie dzia艂a albo przestaje dzia艂ac po skonczeniu opakowania. poza get slim cellulite od noble health, gdzie efwekty widze na d艂uugo po zakonczeniu kuracji - nie ma konkurencji. Polecam Wam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lofffka
Ja od dw贸ch miesi臋cy bior臋 Go Slim: http://go-slim.pl/ schud艂am 8 kilogram贸w w pierwszym miesi膮cu. Suplement ma bardzo fajne dzia艂anie, bo nie tylko wspomaga odchudzanie, ale r贸wnie偶 poprawia kondycj臋 organizmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sweterekzz
Nie wierz臋 w takie cuda jak tabletki. Dobrym pomys艂em na cellulit s膮 zabiegi Venus Freeze. Musz臋 przyzna膰, 偶e zrobi艂am osiem zabieg贸w czyli ca艂膮 seri臋 w salonie Vici w Krakowie i efekt jest niesamowity. Nie spodziewa艂am si臋, 偶e b臋dzie a偶 tak to wida膰 - cellulit znikn膮艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja prawd臋 m贸wi膮c tez nie wierze w tabletki na cellulitis. Po pierwsze trzeba sprawdzi膰 jaki to cellulit. Konieczna jest zmiana diety i ruch. Dodatkowo - przynajmniej u mnie sprawdzi艂a si臋 endrmologia. Moja lekarka - dr. Bli偶anowska podpowiedzia艂a mi ten zabieg. Nie mia艂am bardzo du偶ego cellulitu, ale w niekt贸rych miejscach siedzia艂 uporczywie i nie mog艂am si臋 go pozby膰. Enedermologia okaza艂a si臋 super, dla mnie by艂o to optymalne rozwi膮zanie - bo nieinwazyjne. Najlepiej skonsultujcie si臋 z dobrym specjalista medycyny estetycznej, zamiast 艂yka膰 tabletki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tabletki nie zadzia艂aj膮. To tylko taki chwyt reklamowy. Je艣li chcesz pozby膰 si臋 cellulitu w spos贸b nieinwazyjny (rozumiem 偶e st膮d pomys艂 z tabletkami) to lepiej i艣膰 na zabieg do sprawdzonego centrum medycyny estetycznej. Proponuj臋 konsultacje u dr. Krajewskiego. Ja mia艂am problem z cellulitem na udach. Nie by艂o tragicznie, ale jako艣 mi to bardzo przeszkadza艂o. Posz艂am na zabieg Thermage (fale radiowe). Sprawdza si臋 w zabiegach redukuj膮cych cellulit. Wi臋c daj sobie spok贸j z tabletkami, lepiej zmieni膰 diet臋, porusza膰 si臋 i pochodzi膰 na dobre zabiegi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A my艣la艂a艣 o zmianie nawyk贸w 偶ywieniowych? Bo bez ruchu i odpowiedniej diety, to niewiele zdzia艂asz. Lepiej przyjrze膰 si臋 temu co i jak jemy, zamiast szprycowa膰 si臋 chemi膮.. Niestety, o swoim zdrowiu i sylwetce trzeba my艣le膰 jak o procesie d艂ugoterminowym. Gdyby艣 chcia艂a popracowa膰 z kim艣, kto ma du偶e do艣wiadczenie w tym temacie - to polecam diet coacha Monik臋 Budkowsk膮. Dzi臋ki niej wysz艂am na prost膮 zar贸wno pod wzgl臋dem zdrowotnym (najwa偶niejszy sukces) jak i pod wzgl臋dem wagowym. A cellulit znikn膮艂 na w艂a艣ciwej diecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣la艂am te偶 o swoim organizmie i o zmianach nawyk贸w 偶ywieniowych. Doda艂am mn贸stwo wody do mojej diety. Codziennie robi臋 masa偶e. Wykupi艂am mn贸stwo krem贸w do masa偶y ale ma艂o to pomaga. A co z tymi tabletkami? S膮 jakie艣 na rynku Cellinea ( strona producenta http://po.st/Cellinea ). Czy tabletki lepiej pomagaj膮 ni偶 masa偶e? Szukam jakichkolwiek opinii :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniq ee
Mia艂am cellulit, ale dzi臋ki Cellinei zacz臋艂am si臋 go skutecznie pozbywa膰. Cellinea to doustne kapsu艂ki, kt贸re mo偶ecie kupi膰 na oficjalnej stronie producenta http://qck.pl/9YW

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jasne ze same tabletki nie spowoduj膮 nam cellulitu ja np. stosuje get slim cellulite od firmy Noble health i tu sam producent pisze ze wspomagaj膮 szybsze spalanie tkanki t艂uszczowej. mnie ten preparat pomaga to go stosuje nie kosztuje maj膮tku jak te inne specyfiki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a du偶o 膰wiczysz bior膮c te tabletki Get Slim Cellulite? bo ja du偶o pracuje i w艂a艣nie nie mam za du偶o czasu na ruch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕adne tabletki. Najpierw trzeba sprawdzic o co chodzi z trym cellulitem, jakiego rodzaju jest i gdzie umiejscowiony. Potem odpowiednia diet,******* zabiegi. Zmasowany atak. Najlepiej i艣膰 do diet coacha w jakim艣 sprawdzonym miejscu. Jesli jeste艣 z Wawy to polecam Monik臋 Budkowska z Kliniki Odchudzania na Ursynowie. Jest 艣wietna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz wiedzie膰 wi臋cej jak radzi膰 sobie z niedoskona艂o艣ciami sk贸ry? Zapraszam do Szko艂y Delta Edukacja na kierunek Technik Us艂ug Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zaj臋ciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtuj膮ce Ci臋 pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma 偶adnych ukrytych koszt贸w. Nie podpisuje si臋 umowy!- Zapraszam do zapisu! Szko艂a mie艣ci si臋 na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja chodz臋 do kliniki Odchudzania na karboksyterapi臋. Mam juz po kilka cm mniej w biodrach, a to by艂 m贸j newralgiczny punkt, z tego miejsaca najtrudniej by艂o mi zrzuci膰 nadprogramowe "krag艂o艣ci".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tez stosuje karboksyterapie i jetem bardzo zadowolona, ale moja kosmetyczka zauwazyla ze moj cellulit nawet juz przed zabiegiem zmniejszyl sie i mam znacznie lepsza jakosc skory moze i faktycznie ten Get Slim Cellulite robi robote ;) Znalazlam na instagramie wiekszosc tych fotomodelek polecalo noble health wiec sie skusilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Problem cellulitu zwalcza doskonale preparat Blocelle. Stosowa艂am go miesiac czasu. Pierwsze efekty mia艂am ju偶 po 2 tygodniach. Wcze艣niejsze wynalazki w og贸le mi nie pomaga艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lutka66
Tabletki? na cellulit? serio? :D Moim zdaniem lepszy b臋dzie ****** kilka zabieg贸w dobranych odpowiednio do Twojego cia艂a i stopnia zcellulityzowania. Mi w Arkadii opole dobrali idealnie cztery zabiegi. Nie wierzcie w 艣ciemy typy magiczny lek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Blocelle jest 艣wietne !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uzywa艂am r贸偶nych tabletek, drogich, nawet p 200z艂 za opakowanie i efekty by艂y 艣rednie. zawzi臋艂am si臋 i poczyta艂am sk艂ady i get slim cellulite ma sk艂ad poprawiaj膮cy kr膮偶enie i szczelno艣膰 naczy艅. chodze dodatkowo na ba艅k臋 chi艅sk膮 i naprawde wida膰 efekty, nie ma si艅c贸w, skora jest gladsza i wygl膮dam bardzie op艂ywowo :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pok艂adam wi臋ksz膮 wiar臋 w kosmetyki antycellulitowe ni偶 tabletki. Trzeba wi臋cej si臋 rusza膰, zmieni膰 troch臋 diet臋 i uda czy po艣ladki smarowa膰 jakim艣 preparatem na cellulit. Teraz u偶ywam serum termoaktywne, rozgrzewaj膮ce z Bielendy z serii cellu slim corrector i wida膰 ju偶 pierwsze efekty, a min膮艂 dopiero miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sprawdzony get slim cellulite noble health i hydrodren od nich, gladkie nogi, sprawdzam to juz ktorys raz, a do dietetcznych aniolkow nie naleze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atka36
Moim zdaniem najlepsze okaza艂y si臋 tabletki Blocelle. Mia艂am straszne problemy z cellulitem. wstyd by艂o si臋 pokaza膰 w nawet m臋zowi. Po trzech miesi膮cach za偶ywania tabelek cellulit wyr藕nie si臋 zmniejszy艂, praktycznie nie wida膰 rozst臋p贸w i pomara艅czowego odcienia sk贸ry. A mina mojego m臋偶a? Bezcenna....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martika_ww
a gdzie mo偶na kupi膰 te tabletki blocelle?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atka36
zobacz w www.herbanea.pl mo偶e jeszcze maj膮 tam promocj臋 na zestaw. Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Estera12345
Nie oszukujcie si臋 Kobietki! 呕adne tabletki na cellulit nie pomog膮 :( Tylko zdrowa dieta, 膰wiczenia... Ewentualnie wspom贸c si臋 mo偶na kremem, balsamem, 偶eby uj臋drni膰 cia艂o. Albo zakamuflowa膰 co nie co, ja np. kupuj臋 ten balsam: https://e-ziaja.com/pl/multimodeling-w-pielegnacji-ciala/96-balsam-do-ciala-brazujacy-5901887030003.html . Uj臋drnia, a do tego delikatnie br膮zuje (nie musz臋 chodzi膰 na solarium, a cellulit jest znacznie mniej widoczny)

Udost臋pnij ten post