Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bawełnaa

tabletki na cellulit !!!

Polecane posty

jestem na etapie drugiego opakowania celluscience i szczerze mówiąc... bez efektów :( od kiedy stosuje tabletki zaczęłam tez biegać... i nic! 400 zł wyrzucone w błoto...

Gość OrangeFox
Witam wszystkich zainteresowanych, chciałabym zasięgnąć rady co do tabletek na cellulit (niekoniecznie tych najdroższych) i ich działania, oraz jeżeli ktoś używa lub używał kremów np.Avon, Oriflame, Yves Rocher, Vichy czy Kolagen to czy i który z nich jest godny polecenia a także daje pozytywne efekty. Serdecznie dziękuję

Gość christine3
Ja na cellulit biorę Kolagen w tabletkach firmy Noble Health i efekty są bardzo fajne. :)

Gość OrangeFox
Witaj christine 3. Czy mogłabyś podać mniej więcej cenę Kolagenu Noble Healt? Oraz jaki czas już zażywasz tabletki, chodzi mi o to w po jakim czasie od początku zażywania Kolagenu zauważyłaś znikanie cellulitu.

Gość christine3
Hej, OrangeFox. :) Wybacz, że odpisuję dopiero teraz, w weekend nie miałam dostępu do internetu. Opakowanie kosztuje ok. 70 zł i wystarczy na jakieś 3 tygodnie. U mnie efekty najbardziej widoczne były po ok. 4 tygodniach.

Ja ogólnie dość spectycznie podchodzę do takich wynalazków. nie stosowałam ich nigdy. Ale tutaj http://cwiczenianacellulit.info.pl/2012/05/29/tabletki-na-cellulit-hit-czy-kit/ jest napisane, że takie tabletki wcale nie są złe. Tylko, że samo ich łykanie nie wystarczy. Dlatego ja mimo wszystko wolę kosmetyki, bo przynajmniej żadnymi tabletkami wątroby sobie nie psuję...

Gość OrangeFox
Witaj Christine 3, dzięki za odp. Ja z kolei dowiadywałam się w aptece o jakiś krem na cellulit z kolagenu. Cena to ok. 150zł. Podobno jest bardzo dobre. Jeżeli ktoś z obecnych pań na forum używał takiego kremu to być może się zdecyduję. Może polecacie jakiś krem już sprawdzony przez was który pomógł.

Gość Barbara79
Tak jak koleżanka wyżej cellinea to bardzo dobry produkt mi się udało pozbyć cellulitu w 3 miesiące warto zainwestować ponieważ to nie jest nie wiadomo jak drogi produkt, z tym, że ja kupowałam ze strony http://cellulit.strefa.pl polecam ;-) l

Witam wszystkich. Ja mam 40 lat, byłam u dietetyka, po czym mi wyszło że mam ponad 16 litrów zatrzymanych płynów. Mimo że waga pokazywała mi bardzo dużą wagę w kilogramach, to wizualnie wyglądałam dobre 15kg mniej. Nikt mi nie wierzył że tyle ważę, nawet dietetyk. Porady diety od dietetyka mnie nie zadowalały, więc postanowiłam sama zacząć walkę. Pierwsze co, to zrobiłam sobie, tak zwane zdjęcia "Przed" w samej bieliźnie, żeby za jakiś czas zrobić kolejne zdjęcia i porównać. Mój start zanotowałam sobie 14.01.2013r. zapisałam na kartce wszystkie swoje wymiary (waga, biodra, pas, udo i kolano). Rozpisałam sobie tydzień na: pon., śr. i piątek - fitness, wtorki i czwartki - masaż izometryczny (cholernie bolesny, ale za to bardzo efektywny). Jadłam normalnie, bez jakiejś szczególnie diety, jedynie to nie jem białego pieczywo i ograniczyłam słodyczy (ale jem w małych ilościach kiedy mam ochotę). No i wypijam około 1 litra wody niegazowanej. Więcej nie daje rady mimo że wiem że lepiej około 2 litrów. Kupiłam dodatkowo kosmetyki firmy GUAM (LACOTE): Guam Fanghi DAlga Dren koncentrat wyszczuplający do ciała 500g + GUAM DREN FANGOCREMA Koncentrat w kremie usuwający nadmiar wody 200 ml. Kosmetyki na bazie naturalnych składników i najważniejszy składnik to Algi morskie. Owszem, nie są tanie, ale proszę mi wierzyć że warte tego. Po miesiącu, a dokładnie 32 dniach zrobiłam kolejne zdjęcia swojej sylwetki i kiedy otworzyłam zdjęcie z przed miesiąca, to sama nie uwierzyłam, że taki efekt. Kto chce, mogę wysłać i pokazać moje "przed" i "Po" po 1 miesiącu. Dodam że zeszło mi 6 kg, w biodrach -6cm, w pasie -5cm, w udach - 4,5cm i w kolanie -1,5cm (w tym miejscu najwolniej schodzi obwód). No i najważniejsze mam w 80% mniej tej "pomarańczowej skórki". Teraz kupiłam właśnie tabletki Cellasene, by dodatkowo od wewnątrz zaatakować resztę cellulitu. Wierzę i nie wątpię że latem będę mieć nóżki i pupcie jak z obrazku. Pozdrawiam wszystkich i życzę wytrwania w walce z tym cholernym cellulitem.

Gość sylwia643
Ja zdecydowanie polecam : Masaż bańkami chińskimi pobudza krążenie krwi oraz płynów ustrojowych, a ponadto wyzbyć się niepotrzebnych produktów przemiany materii i toksyn. W wyniku przyspieszonych procesów przemiany materii szybko następuje zredukowanie tkanki tłuszczowej. Masaż z wykorzystaniem bańki ma cudowną moc w kuracjach antycellulitowych; może służyć także jako drenaż limfatyczny. . Średnia cena zestawu 4 baniek wynosi około 20-30 złotych, a ich średnica waha się od 3 do 7 cm. Najlepiej, aby masaż trwał około 15-20 minut i był powtórzony w 10-12 seriach, z odstępami między kolejnymi zabiegami nie rzadziej niż 3 dni. Zadowalający efekt powinien być wówczas widoczny już po upływie miesiąca.

Nie ma co sie łudzić że cudowne tabletki załatwią sprawe - to wciskanie ludziom kitu, ot co. Owszem, tabletki, na bazie naturalnych składników moga pomóc - mi pomogły Detocell Slim - ale do tego trzeba jednak troche porządku zaprowadzić w swojej diecie, zażyć troche ruchu itd. Bez tego sie nie obejdzie, cudów nima ;) tabletki jak najbardziej ale jako wzmocnienie efektu, w ten sposób to owszem, tak, ale jeżeli odżywiamy sie śmieciami i nie ruszamy sie dalej niż do lodówki... wiadomo ;)

No nie do końca jest tak. Ja z powodów problemów z kręgosłupa, na chwilę obecną nie mogę chodzić i ćwiczyć. Chodzę wyłącznie 2 razy w tygodniu na masaż izometryczny i zażywam tabletki Cellasene już 3 miesiące. Efekty są rewelacyjne. 90% cellulitu zeszło. Jak Pani nie wierzy w "cuda" proszę podać mi maila, to wyślę swoje zdjęcia (od pasa w dół) zrobione w styczniu i już po miesiącu. Pozdrawiam

Ja biorę detocell slim effect i też widzę efekty, oprócz niego też stosuje różne smarowidła, peelingi, zmieniłam trochę dietę i staram się pić więcej wody, jak mam czas to cwiczę, zazwyczaj 3 razy w tygodniu

Gość annielska
Przez jaki okres czasu trzeba przyjmowac takie suplementy ? czy one wpływaja dobrze na nasz organizm ? Czy przyspieszaja rowniez przemianę materii.

Gość gość
Stosowałam setki sposobów na pozbycie się celulitisu. Zawszestarałam się wychodzić z założenia, że można to zrobić domowymi sposobami, żeby było taniej... Niestety jak ktoś napisał wyżej tanie apteczne środki do wszystkiego są do niczego... W zeszłym roku trafiłem na www.jak-sie-pozbyc-cellulitu.otten.pl za pierwszy razem weszłąm i wyszłam bo cena 200 zł za miesięczną kuracjęto jakiś żart... po czym dostałam premię <3 i postanowiłam zaryzykować i postawićwszytsko na jedną kartę! Wierzcie lub nie ale udało mi się. Wiadomo, że skóra nie wróciłą i nie odmłodniałam o 10 lat ae jest o niebo lepiej. Pozostaje mi tylko polecić ten środek

Gość gość
Kupiłam te tabletki z posta powyżej www.jak-sie-pozbyc-cellulitu.otten.pl powiedziałam sobie że raz się żyje a cellulitu mam dość! Fakt ze wydałam troszke ponad 300 zl ale po 2 tyg jest już troszke lepiej! Wroce do was po kolejnych 6 tygodniach szkoda ze wakacje sie skoncza Jak narazie POLECAM! Polecam też ten artykuł o tabletkach na cellulit: http://cellulit.otten.pl/tabletki-na-cellulit-opinie/

Gość Manienka
A ja też stosuję detocell :D niedługo mija pierwszy miesiąc, a ja już widzę poprawę, mam bardziej napiętą skórę i mniej widoczny cellulit. Na pewno kupię drugie opakowanie ;D

Gość gość
a dla mnie skutecznym sposobem, żeby się pozbyć cellulitu była wizyta w good time day spa. Pani Irmina jest super, poszczypie, sprawdzi jaki mamy rodzaj cellulitu dobierze odpowiednie zabiegi, a efekty super.

Gość janeszka
Jeśli nie wiecie jaki preparat na cellulit wybrać, to polecam znalezienie jakiegoś niezależnego testu i zapoznanie się z jego rezultatami - będziecie wiedziały co działa i po problemie. Taki test jest np. tutaj: http://suplementy.waw.pl/cellulit/tabletki.html

Gość gość
Dobre są cla z zielona herbata z rossmana Birmę trzy Żary dziennie i są efekty kosztują 27 zł

Powszechnie wiadomo jest, iż cellulit nie jest efektem nadmiaru tkanki tłuszczowej, a jej osłabienia. A ten preparat o którym piszecie jest środkiem wspomagającym...odchudzanie. Więc ktoś oszukuje?! Więcej na: www.raz23.pl/jak-sie-pozbyc-cellulitu/#kafeteria_pl

Gość gość
A kto dzis nie oszukuje???od kiedy pieniadz zadzi światem oszukuja wszyscy aby tylko zarobić

Gość kasiakur
I właśnie dlatego, że wiele firm oszukuje, trzeba poszukać jakiś niezależnych rankingów, gdzie wybiorą naprawdę skuteczny preparat. Takie rankingi znalazłam na stronie http://suplementy.waw.pl - testują tam wiele preparatów, między innymi sposoby na cellulit.

witam 95% kobiet walczy z cellulitem, łyka tabletki chodzi na masaże i inne tego typu rzeczy ale czy któras z Was zadała sobie pytanie jakie skutki uboczne posiadają te tabletki, czy mogą stosować je wszyscy? czy nie maja przeciwwskazań? proponuje sie nad tym zastanowić drogie Panie, proponuje zastanowić sie skąd bierze sie cellulit co jest jego przyczyną,i wtedy z nim walczyc polecam moją stronę www.nadobresamopoczucie.pl

Gość gość
Zawsze czytam ulotkę zanim coś zastosuje. Detocell obczytałam nawet kilka razy i nic szczególnego tam nie zauważyłam, czym można by się jakoś zmartwić.

Gość xxenka
Stosuję go już jakiś czas i w końcu są jakieś efekty, bez specjalnego co prawda wysiłku, ale nie siedzę z założonymi rękami i czekam na cud a nadal intensywnie ćwiczę.

Gość vanessa88
Kochane, czy tabletki na cellulit można brać przy jednoczesnym stosowaniu antykoncepcji doustnej?