wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Fado--->miło,ze wpadłas:)Ja w ciebie wierzę naprawde:)Mam nadzieję,ze nie zawiedzie mnie moja intuicja,moja wiara w ciebie:) Słoneczkooo--->ja tez nie mam juz dzis ochoty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Kiepsko, nikt nie ma ochoty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Fado---> oki, stawiaj tu jakies dobre winko dla odmiany...moze jeszcze z wiewióreczka damy rade :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Noooo, chilijskie, czerwone, wiadomo, wytrawne, no ewntualnie pół.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Wiewiórka---> FADO to mój następny pewniak...jak do tej pory jeszcze się nie pomyliłam...heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Wiewiórka pewnie z kimś na gg gada po próżnicy! Zgadłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 słońce pokulało się...., tylko gdzie, w miłe kąty pewnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Pobiegła po kieliszki pewnie...masz to wino??????......Łoż Qurde ja sie dzisiaj wykończe chyba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 mówisz - masz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Dobrze, ze mnie nie widac...mało ciekawie sie dzisiaj prezentuje...:P Wiewiórka!!!!!! Wino na stole !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość devils night Napisano Październik 13, 2006 zastapcie papierosy trawka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Cóż, piąty dzień, jeśli dobrze liczę swoją silną wolę. A jutro impreza rodzinna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Trawka? boszechsz, kiedy to było? Oczy mnie bolą po trawie (sorry, bolały) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 wiewiórka, hallo, hallo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Jestem kobietki moje kochane:)Macie jeszcze kielicha dla mnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Zagadałam sie na skype z kuzynką:) Z wami musze sie napic:)Popadniemy w kolejny nałóg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Ups! trochę się wylało, sorki...., wiewióreczko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Nic nie szkodzi,tylko troche szkoda winka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Spoko...wasze zdrowie kochane i wszystkich pachnacych i tych co nas podgladaja.....chlup :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 To jak wymieniamy: złośliwiec, cometa, dodawajcie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Kinia, Piotr, Wesolutka, fiona, Jovik, Ika... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Zdrowko Piotra46,zlosliwca,comety,jerzysa--->zdrowko panow:)hehehe buziaki dla nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 jewel, wczoraj w nocy smutna była... kinia katia fiona, oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Ciekawe dlaczego Jawel była smutna,no własnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 13, 2006 Kochani...ja wysiadam..heh...ściskam mocno wszystkich !!!!! Dobrej i spokojnej nocy życze Do jutra :D Fado---> winko pierwsza klasa !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 13, 2006 witam i dziekuje za pamiec dzis mam sporo zajec a jeszcze musze sie przygotowac na jutrzejsze rybki IDE NA LOWY BEZ PETA narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 łapki trzymam za pominietych, cośkolwiek późno na wymienianie... To co, Wiewióreczko, spać idziemy? Słoneczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 jerzys, ryby bez peta? Oj, to będą brały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 13, 2006 Sorry, ludzie, bo ja nocny marek i głupoty piszę, patrz wyżej: ryby bez peta...Jasne.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 13, 2006 Idziemy spac:)Dobranoc do jutra:) Buziaczki kochani:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach