Gość Kinia/ Napisano Październik 17, 2006 hello wszystkim pieknie pachnacym ! Szczegolne buziaki dla Ciebie Wiewióreczko-gratulacje z okazji 60 dni BP !!!! Cometa-Tobie takze gratuluję serdecznie ! ja jestem na diecie ,wiec chyba nie bede z wami pila ;(. no ,moze symbolicznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Vivi35--->dziękuję za gratki!!! Kurcze mamy jednego chetnego faceta:) Ciekawe co dzieje sie z Piotrem46-->czyzby poległ??Nie wierze a wy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Kina-->no wiesz mineralnej sie nie napijesz??procenty bedziemy pic przy wiekszym swiecie:) Cometa-->nie boisz sie spotkania z tyloma kobietami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 17, 2006 I ja sie do życzeń gorąco przyłączam Wiewióreczko , cometa i wszyscy którzy maja jakaś okrągłą rocznice czy roczniczke :)))) Wznosze na wasza cześć toast - kawka z mlekiem i pina coladą :))) Wiecie to niesamowite jak wiele ciepła i pozytywnej energii płynie z tego topiku, poprawka z WAS , nie tylko pomaga walczyc i wierzyć w siebie , ale wierzyć w ludzi :)))))) Jeszcze raz naj , naj , naj......Nie umiem robic ani kwiatuszków ani buziaczków ale pzresyłam ich tysiace :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Właśnie, co z tym miejscem? Może jakieś lato i namioty? Wtedy Słoneczko na pewno gdzieś na północy, nad morzem można by było spotkać się. Albo odwrotnie... Jest ktoś z gór? Schroniska są... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Fado--->masz racje:)Gory latem są piekne!!!Napewno nie bedzie tak tłoczno jak nad morzem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 17, 2006 pewne, że nie cała przyjemność po mojej stronie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Cygaretka-->dziekuję bardzo kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Złośliwiec tez kiedyś obiecał, że będzie....:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 17, 2006 only mineralka ??? no coz..jak mus to mus, liczylam na odrobine zmrozonego szampana. Wznosze toast mineralna.Twoje zdrowie Wiewioreczko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Słoneczkooo--->bez Zlosliwca nie bedzie imprezy:)jego nie moze zabraknąc.Zgadzasz sie ze mna?? Kinia--->dziekuje jeszcze raz:)za kilka dni jak dobrze pamietam bedziemy swietowac twoje 2 miesiace BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Kinia---> spoko, nie jestes sama.....ja też mineralną toast wznoszę...wiewióreczka...Cometa...wasze zdrówko pachnace !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Kinia, krajanko, melduj się... 8752111.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Słoneczkooo--->tysiac-krotne dzieki:):):):):):) Ale sie opiłam!!!Organizm oczyszczam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 17, 2006 fado -zara, zara...jestem ciu zajeta ale sie zamelduje.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 17, 2006 zameldowalam sie ale jestes niedostepna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 17, 2006 hej hej wszystkim wszsytkiego najlepszego :D a mnie chyba cos gardelko zaczyna pobolewac jakos sie dziwnie czuje... pozdrowionka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 Dzięki Kinia, nie tyle niedostępna, co czasami niewidoczna, będziesz miała ochotę, pisz...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 wesolutka... zadbaj o gardło... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 http://www.forum.o2.pl/emotikony.php To jest strona z emotikonami.Moze ubarwimy nasz topik:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Październik 17, 2006 to tylko próba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Tacy jestescie kochani!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 17, 2006 Jestescie COOL!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 17, 2006 a ja nie potrafie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Kinia to proste...próbuj do skutku Wiewióreczko---> dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 17, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach