nikitka-nowa 0 Napisano Listopad 8, 2006 dzień doberek ;) wiecie byłam wczoraj na małym piwku, tak aby odstresować się przed dzisiejszym egzaminem(już za 4,5 h) i wzięłam tego śmierdziela do ręki, bleeee. NIe wypaliłam, bo takiego smrodu... szkoda że nie czułam tego wcześniej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cometa 0 Napisano Listopad 8, 2006 Witam Was serdecznie i pozdrawiam to cieszy że są nowi wojownicy 52 dzień BP WYGRAMY POZDROWIONKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cometa 0 Napisano Listopad 8, 2006 WYGRAMY I WALCZYMY Z TYM ŚMIERDZIELEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 witaskiiiiiii Kochani najpierw kiwatki powitania i całuski... wiewiórrrrrrraaaaaa-jestem pewna ,że ze wszystkim sobie super poradzisz!po prostu inaczej nie możesz;-) słoneczkooooooooooo -3MAM KCIUKI!!! wesolutka-dawno Cię nie było... kinia jevel jerzyss ;-) cometa cygaretka avenida alleaffar-gdzie sie podziewasz....?? złośliwiec;-) fado jovik jelena nikita-nowa magda62 palaczka wala-twist nareszcie nie palę spinaczowa a tak w ogóle to Piotr46 chyba o nas zapomniał na dobre...trudno.Pozostaje mieć nadzieję,że może jeszcze sobie o nas przypomni... Dzisiaj mam święto..stuknął kolejny roczek...ech,jak ten czas leci... ale najważniejsz,że 45 dzień BP!!!!!!!!!!!superrrrrrr.....!!!! całusy dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 a jeśli kogoś nieobacznie pominęłam..to pozdrawiam również;-) i oczyswiście wspieram duchowo.... ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 tosko setunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 zmp tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 uffffffffffffffffff....;-) chyba wszystkich pachnących, wielkich ludzi BP wymieniłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Listopad 8, 2006 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamykamy ten gowniany tematt Napisano Listopad 8, 2006 {cool} _________|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelena 0 Napisano Listopad 8, 2006 Tak...Fado dobrze pisze :) DECYZJA to najważniejsza rzecz w czasie rzucania palenia. Trzeba ją podjąć, ona musi być tylko twoja palaczu, i musi mocno stać na ziemi :) Alem się \"wymundrzyła\" Wiewióreczka wiem że Ty podjęłaś taką decyzję i dasz radę! Nikitka za Ciebie też będę trzymać kciuki :) Palaczka najpierw rozpraw się ze śmierdzielami a później będziesz walczyć z kiloskami ;) Katia dla Ciebie http://www.kakofonia.pl/PL/PLrejs/100lat.wav Dziewczynki Chłopaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 P O D T R Z Y M U J E M YYYYY!!!!!..oczywiście....prawda kochani??;-);-);-) wieworeczkaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 muszę jakoś zakonćzyć tą stronkę...hm......?? już wiem! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 a żeby wiosennie było.....dla Was moi mili...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 już chyba wystarczy tego kwiecia....na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 to już naprawdę chyba ostatnie kwiatuszki ode mnie... mam nadzieję że mi wybaczycie tę rozrzytność..ale mam dzisiaj naprawdę dobry,wręcz kapitalny humor...;-) licze w związku z powyższym na Waszą wyrozumiałość...a gdyby ktoś miał wątpliwości co do trzeźwości mojej-to naprawdę jeszcze dzisiaj nic nie popijałam...chichichichiii..a okazja owszem jest...ale to troszke później...;-) kwiaty oczywiście dla założycielki \"naszego\" topiku fiony* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 ..ale cisza.......hm... ludki...co jest????? złośliwiec....tęskno mi.... alleafar....za tobą również.... papa...do usłyszenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nareszcie Nie palę Napisano Listopad 8, 2006 Jest ktos? pocieszam wszystkich że naprawdę tylko początki są najgorsze ,i nikt tego za nas nie przetrwa.Warto bo pożniej jest lepiej ,ale trzeba pamiętać że to jest jak z alkoholikami dokońca życia zostaniemy palaczami i nie można pokusić się na tego "jednego papieroska"Wytrzymajcie ja nie sadziłam ,że kiedykolwiek pozbędę się papierosa, a teraz proszę nie palę i trzymam kciuki za wszystkich poczatkujących DACIE RADE pozdrawiam:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 nareszcie nie pale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nareszcie Nie pale Napisano Listopad 8, 2006 aha jescze chcialam dodac ,ze : Nocami, gdy mgła unosi się nad polami a księżyc oświetla nagrobki na cmentarzu, niczym Nosferatu wypełzam z ukrycia i z ciekawością małego dziecka rozglądam się wokół, po czym udaję się na poszukiwanie tych jakże wspaniałych dowodów życia doczesnego, jakimi są ukrytę w pokrytej rosą trawie szczurze stoltze, które, gdy nakryję je in flagranti swojej bezwstydnej egzystencji, badam swoimi kościstymi i poskręcanymi reumatyzmem palcami a następnie w pełnym czci i szacunku pokłonie zbliżam się do nich swoimi naznaczonymi trądem ustami i nagle gwałtownie wsysam je z siłą Electroluksa 3000 MEGA POWER, zasysając przy okazji ściółkę i zeschnięte liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Listopad 8, 2006 dobranoc wszystkim....do piątku Kochani... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tosko Napisano Listopad 9, 2006 Pozdrawiam Cie Katia13 i wszystkich tu obecnych. Dalej nie pale! Czyli jednak da sie bez tych smierdzących papierosów żyć!! Zacząłem zdrowy tryb życia - siłownia, nawet na orbitreka se kupiłem zeby nie przybrać - bo niestety widze, ze CAŁY CZAS JEM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .x......... Napisano Listopad 9, 2006 Witajcie umnie mija 60BP dla dziewczyn dla chłopaków ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Listopad 9, 2006 katia13 happy birthday Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cometa 0 Napisano Listopad 9, 2006 katia13 wszystkiego najlepszego BP zdrówka Moja Walka trwa 53 dzień BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Listopad 9, 2006 nikitka co jest czemu nie obecna jak egzaminy czesc cometa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jerzys 0 Napisano Listopad 9, 2006 mam fajnego kolege w pracy wczoraj troche wypilismy bimbru {lepszy niz niejeden koniak} a ten mi proponuje zakurz a co tam jednego ,nie zapalilem muj 29-BP jak sie potem okazalo on tez zucal nie palil 6 miech wrucil do palenia potem jeszcze 3 mies jemu sie nie udalo nie ma takiego wsparcia jak tu na topie nie wszyscy maja internet a szkoda nie wszyscy wiedza o tabeksie, muj lekarz mowil zuc to swinstwo ale o srodkach wspomagajacych zucanie nie wspomnial czemu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cometa 0 Napisano Listopad 9, 2006 jerzys witaj i tak trzymaj!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys a Ty jestes moze Napisano Listopad 9, 2006 dyslektykiem ?? Bo twoje błedy sa niewybaczalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach