Gość olaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 21, 2007 mam pytanko: mój chłopak niby nie pali przestał w maju 2006r i od tego czasu zapalił parę razy jak się zdenerwował, czy to jest powrót do nałogu???A może on wcale się z niego nie wyleczył??? Będę wdzięczna z odpowiedź,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 O, Amazonka, jak miło! Jak dobrze, że zajrzałaś! Pewnie, że dopytywałyśmy się o Ciebie! Migrenie mówimy wielkie NIE! Pozdrowienia dla Wszystkich nowych! :) Gadzina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Witam Wszystkie piękne pachnące dziewczynki BP :D chlopaki graba :D BP Amazonka – życzę szybkiego powrotu do zdrówka :D fado – Gadzinko 47 u mnie już leje i wieje :D Tobie tez dużo zdrówka Olaaaaaaaaaaaa - ja mysle ze to sa pierwsze kroki powrotu do nalogu:( Maniusia 2311- ankakoza – aurela25- rok bp – ika – jovik – pozdrawiam tez tych co nas po cichu podczytuja :D za potrzebujących trzymam kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 złośliwiec :) olaaaaaaa :) - myślę również, że złośliwiec ma rację, zwłaszcza, że twój chłopak zapalił w chwili zdenerwowania. Coprawda są tzw. niedzielni palacze, sama takich znam, palą 1-3 papierosy raz na kilka miesięcy...Ale...nigdy w chwili zdenerwowania, traktując fajkę jako domniemany uspokajacz... A owych powodów do zdenerwowania znajdzie się zawsze dużo. Wniosek prosty, jak nic powrót do nałogu! Niestety! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gadzina 47 Napisano Styczeń 21, 2007 Złośliwiec jak tam działka przetrwała nawałnice??U nas ostrzegają znowu w radiu zachód że w nocy ma mocno wiać. Ale słyszałam że zima idzie dużymi krokami. Fado zgadzam się z Wami .Choć są właśnie tacy co np. przy wódeczce zapalą jeden dwa a póxniej nie palą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 21, 2007 :D Gadzinko 47 – na działce wszystko OK. Życzę dużo zdrowia i wiesz czego :D Fado – :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gadzina 47 Napisano Styczeń 21, 2007 Oj wiem, wiem. Tak bym chciała. Ale musze troche odczekać. Sama za słaba jestem. A Tabex to za 3miesiące. No i boje sie go mieszać z innymi lekami.W głowie mi się już coś roi pozytywnego. I mam nadzieje że wszystko będzie dobrze. Tylko jeszcze troche czasu potrzeba. Ja jestem przekonana o słuszności. Podziwiam ludzi którzy sami pokonali nałóg. Ale ja ostatnio próbowałam i nie dałam rady. Nawet nie pisałam o tym bo wstyd sie przyznac.(. Ale jestem dobrej myśli. złośliwiec fado amazonka szybkiego powrotu do zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 21, 2007 Dzięki za odpowiedź ech no chyba macie rację ale on od maja zapalił sobie tylko ze 4 razy przynajmniej tak mówi, a raczej nie kłamie. Kurcze sama już nie wiem:-( ja nie palę bo papieroch mnie brzydzą i nie mogę ich czuć:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Gadzinko 47 wiem wszystko na ten temat najważniejsze ze jesteś z nami wierze ze Tobie tez się uda :D ja przez 2 lata myślałem jak skończyć ze śmierdzielem bo żona nie paliła 2 lata do dziś nie wiem jak to się stało ze nie palę BOZIA mi pomogła bo sam bym nie skończył ze śmierdzielem Bądź dobrej myśli :D bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Olaaaaaaaaaaa – ja nie pale od kwietnia 2005r i tez przychodza nie raz śmierdzące mysli żebym zapalil wiem z doświadczenia innych ludzi ze nie ma kontrolowanego palenia jak zapalę raz – to wracam do nałogu:( a tego nie chcę za bardzo wycierpiałem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 21, 2007 Dzięki że mnie oświeciliście:-( ta prawda boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Amazonko ja pamietammam nadzieje, ze stan zdrowia wroci do normy:) Alke sie rozpisaliscie!!!!!!!Kiedy ja to przeczytam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 setunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Fadoimprezowiczko:)jak sie czulas po nocnym szalenstwie?:) Ja osobiscie sie przyznam , ze rano po otworzeniu oczkow, przypomnialo mi sie jak to bylo kiedy palilam ;) ze zaraz po obudzeniu zaciagalam sie fajeczka , delektowalam sie niesamowicie tym dymkiem;0 I az tak zatesknila!!!!!! Jednak wybilam sobie te wspomnienia zaraz z lebka!!!! I juz zapomnialam jak to bylo....;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 setunia, hehehe..., świetnie się czułam, bo rewelacyjna imprezka była z fajnymi tańcami i gadaniem po świt, a... średnia wieku w twoim wieku, nowo poznani znajomi zresztą. I naprawdę nie chciało mi się spać z tego wszystkiego. A najważniejsze, że na pachnąco! I dobrze zrobiłaś, że sobie wybiłaś...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Fado tez bym sobie poszla na taka imprezke!:) i hop na druga strone:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Uppppsssssssss ta 30stka mnie zmylila i myslalam ze przeskoczymy juz na 259stronke;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 21, 2007 juz niedlugo do was dolacze problem rozwiazany;):D konie ze stresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 no to jeszcze raz hop... widzisz, szkoda, że bliżej nie mieszkasz, bo towarzystwo było socjologiczno-politologiczne, czyli w twoim kontekście... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 mmm, mam nadzieję, że na szczęście - koniec, a nie \"konia\"... Koń i stres, to chyba najlepiej się nie kojarzy, a może i gorzej...Witaj zatem powtórnie i na dobre! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 21, 2007 oj nie :D:D:D \"C" mi gdzies wcielo;) koniec mialo byc ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 mmm, tak sobie żartuję, bo fajnie zabrzmiało, hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 21, 2007 :D:D:D:D:D wiem, wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Styczeń 21, 2007 kurcze na erotynym setunie widzialem albo mam juz zwidy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 hahahaha, pewnie zupełnie przed chwilą....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 Fado oj szkoda:(:) A teraz dorsi i \"hello\' Mmmmale sie ciesze!!!!!!!! Nie amsz zwidow:D bylam na erotycznym przeciez Twoj topick tez na erotycznym jest:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 i przeskoczylam!!!!!!!!!lol:);):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 oooo, a to już nie śpiewa J.M., eeee, porażka, podoba ci się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Styczeń 21, 2007 tamto nie bardzo:o Doorsow lubie tylko w ich wykonaniu:) I skasowali topik o KIotzu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Styczeń 21, 2007 no właśnie ja też... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach