Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Lusi i dobrze zrobilas , ze sie zaczernilas!:) ja nie pale od 3.11.06:) palilam 7/8lat wiec cera tak bardzo nie zdazyla sie zniszczyc wiec diametralnych zmian nie zauwazaylam:)

lusi 24, na bank od kosmetyków, teraz nie stosuj żadnych (no najlepiej), myj kilka dni twarz przegotowaną wodą, poprawi się wszystko, a skoro Nivei używasz, to póki co, poprzestań na tym... A poza tym odstawienie fajek..., tak czy tak poprawi stan cery... Tylko nie eksperymentuj za dużo... Tydzień, dwa, będzie dobrze... skup się na swojej dzielności, na tym, że uwalniasz swój organizm od podłych toksyn... A organizm mądry, może trochę się zszokował, ale niedługo odwdzięczy się...:)

Setunia! Dobrego wieczora! Nocy? Hę! Pozdro dla Wszystkich!:)

Dzięki Setunia,Dzięki Fado.Spijcie dobrze,Chociaż pewnie już śpicie,.Mi zostało jeszcze 3,5 godziny pracy,Bez fajeczek oczywiście,Zaczenam je pieszczotliwie nazywać nie dobrze,niedobrze,,,,śmierdzące okropne fajury.

Gość tulipanek03
witam dziewczyny,pozdrowionka To moj 27 dzien bez papierosa,czuje sie swietnie,chce mi sie zyc,nie mam czasu na myslenie o paleniu,cieszy mnie kazdy dzien.Moze dla tego tez ze znalazlam kogos na ktorego zawsze moge liczyc,ktory jest przy mnie i kiedy trzeba,kiedy zaczynam w cos watpic to mi na to nie pozwala.Wspiera mnie i to jest wspaniale.Mam nadzieje ze paierosy przejda w moim zyciu do historii.

🖐️ 🌻 👄 ❤️ 19 11 2006 godzina 13:30 -> mój ostatni popieros :D :classic_cool: Matko kochana to już 3 miesiące, jak ten czas leci. Miłego dnia Wszystkim 🌻

Amazonka :), aleeeeeeeeeeeeee rocznica, a dzisiaj moja ślubna rocznica, też ładnie!:)

tulipanek, tak trzymaj! Na tej fali emocjonalnej, można wszystkiemu dać radę? setunia :)

bez znaku zapytania miało być...

Amazonka WIELKIE GRATULACJE 🌼🌼🌼 3 miesiące jesteś wielka Fado🌼 setunia🌼 złośliwiec🌼 gdzie się podziewasz na działkę jeszcze zawcześnie tulipanek 🌼 basiek1 🌼 ciesze się, że Cię widzę:D🌼 lusi 🌼 rolf🌼 wiewióreczka🌼

cześć dziewczynyki:D fado, gratulacje ślubnej rocznicy :p a która :P Gadzinka jak zdrówko? i nowy dostawca internetu:P bo moje niestety dalej nie bardzo :( głowa dalej boli choć codziennie biorę prochy od neurologa:( Ale co tam, co mnie nie zabije to mnie wzmocni:D Idę się dotlenić na podwórko :)

Hejj dziewczynki🌻🖐️:) nareszcie troche wiecej nas sie zebralo!:) Amazonka gr rocznicy! Fado tez gr! Gdzinko dobrze Cie widziec!

Ze zdrowiem niestety bez zmian zaprawiłam się na dobre.Głucha dalej i niestety ból głowy, ale dzielna amazonko jesteś i to sie liczy. setunia jak tam serduszko puka - szybciej ?? złośliwiec gdzie jesteś!! Wszystkim topowiczom miłego dnia🌼

amazonka, 12 rocznica, znaczy się okrąglutka pysznie! setunia, dzięki....:) Jak to ci nie puka???? gadzinka, :)

To dobrze, ze tak \"jakoś\" masz, hahaha...

Pewnie w najbardziej niespodziewanym momencie zapuka, tak to już jest z tym sercem-nie-sercem...:), setunia...

Witam wszystkich starych i nowych pozdrawiam od 17 września 2006 BP jest super

Witaj cometa, miło \"słyszeć\" dobre wieści...

spacerek, supe sprawa na ból głowy, tylko potem nogi bolą :p Miłego wieczorku BP oczywiście Nawet mąż mi niespodziankę rocznicową zrobił :D fado gratulacje 12 lat, szmat czasu

Gość romcia
Palilam 15 lat.Od 7 miesięcy nie pale.Wiem,że można to dziadostwo rzucić.ale niestety przytyłam 12 kg.zawsze byłam szczupła!przeszkadza mi bardzo ten tłuszczyk.co z tym zrobić?

romcia -> gratulacje 🌻 może dietka:) cwiczenia :) Ja niestety też muszę uważac na wszystko co jem, na razie to tylko niespełna 2 kilo (czyli taka moja zimowa norma) zawsze w tym okresie tyłam koło 3 kilo a na wiosnę spadało wszystko, ale teraz ograniczenia w jedzeniu, diety i ćwiczenia, choć ostatnio mam lenia :( Nawet nie chce myśleć co by było gdybym nie przeszła na dietę, mam skłonności do tycia:( Trzymaj się, przyjdzie wiosa i same kilogramy polecą w dół, zobaczysz, ważne że nie palisz :D

hejka 🖐️🌼 Gadzinko 🌼 jestem.......i nadal BP :) Amazonka 🌼 fado 🌼 setunia 🌼 lusi 🌼 tulipanek 🌼 cometa 🖐️ romcia 🌼 Zycze wszystkim milych snow.......:) 🌼:D🖐️:D🖐️:D🌼

Gość Jana38
Czesc wam wszystkim, podczytuje Was od pewnego czasu, bo od pewnego czasu bardzo chce przestac palic, tylko ze jakos to mi nie wychodzi. Pale 20 lat z 2 letnia przerwa na ciaze i karmienie. Glupia bylam ze znowu zaczelam palic, no ale stalo sie. Boze - moze uda mi sie od jutra, bo ostatnio tyh prob mialam sporo i jak narazie bez rezultatu. Zawsze mam jakas przeszkode, a to sie zdenerwowalam, a to sie czyms ucieszylam, a to ktos zatelefonowal i tak w kolko, pod byle pretekstem okazja do papierosa sie znajdzie. Sprobuje znowu od jutra - i pozwole sobie napisac Wam jutro kilka slow co mi z tych zamierzen wyniklo. Fajnie ze jestescie bo to super mobilizacja.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się