Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

do dudka pytalas jak dlugo ciagnie do palenia. powiem ci szczerze, ze nie ciagnie kazdego dnia ale nawet po roku sa takie chwile, ze bardzo chce sie zapalic. sa takie momenty, w ktorym siegalam po papierosa i czasem robi mi sie cos takiego jakby wracal obrazek z przeszlosci i mam chec zapalic a nawet juz czuje jak to jest jak pale. ale to nie jest jakas ogromna pokusa i mozna jej sie latwo oprzec. teraz minie poltora roku BP i juz jakos mnie nie ciagnie ale jeszcze miesiac temu mialam takie chwile i pewnie nieraz sie jeszcze przydarza. Ale jak spaceruje i mi zaleci dym to od razu sie wszystkiego odechciewa. Straszliwy smrod. A i zapomnialam sie pochwalic wszystkim, ze moj maz tez juz prawie pol roku nie pali :D Nauczylismy sie spedzac czas razem BP bo kiedys bylo tak, ze kazdy robi cos swojego a na papierosa na balkon idziemy razem. A teraz wybieramy sie razem posiedziec przy kawce i porozmawiac. Odrywamy sie od wszystkiego i nie czujemy potrzeby zapalenia. pozdrawiam wszystkich i zycze kazdego nastepnego dnia BP :)

I razem jestesmy na dietce. Przestawilismy sie na zdrowe odzywianie zeby nie przybylo tu i owdzie. Ja juz kiedys pisalam, ze przytylam 5kg w ciagu roku od rzucenia palenia. Maz tez troszke przybral ale juz wczesniej. To, ze rzucilismy motywuje nas zeby zyc zdrowiej. :)

Amazonko ehem:)to dobrze:P) Dario pogratulowac!chwial sie ile wlezie!!!:) Rewelacja czyli warto bylo!!!bo i pozytywnie na wasze malzenstwo to wplywa:)🌻

Dzieki.... ale sie posypało.... Setunia🌻bardzo walcze i mysle o tych dnich co nie palilam ..i szkoda byłoby je tak zmarnowac .. Mysle ze to chwilowy kryzys Amazonka🌻walcze..walcze i mysle ze bedzie okej dzieki za kciuki trzymaj je mocno:D Dario super 🌻 Rewelacja🌻dzieki ze tak fajnie opisalas moj mąz tez probuje rzucic ale w pracy popala troche ....a palił bardzo duzo..w domu w ogole nie pali ,ciesze sie bo nie musze przechodzic katorgi jakby mi dymek zaleciał. Dziekuje wszystkim za wsparcie ..sami wiecie jak to jest na początku drogi .....mysle ze pozniej bedzie lzej najgorsze te pierwsze dni .....tak mysle🌻]kwiat]🌻🌻🌻🌻ki dla wszystkich👄

Dudka co sie posypalo?chbya nie zapalilas?;) a jesli tak to oby wiecej sie nie posypalo;0 mnie w sumie tez w tych pierwszych dniach trzymalo przy BP, to ze szkoda by mi bylo tych dni wlasnie BP, ze mialabym mega wyrzuty sumienia i td nie wybaczylabym tego sobie!i jakos pozniej juz latwiej bylo 🖐️trzymaj sie mocno:)

Setunia...nie zapaliłam zal mi tych dni ..bo jak zapale to kapica posypały sie wasze wpisy o to mi chodziło🌼 TRZYMAM SIE!!!!!!!!!!!

Dudka aaaaaaaa to git:)ciesze sie , ze sie trzymasz🌻 :) skoro zal by Ci bylo tych dni.......to znaczy, ze powaznie podchodzisz do sprawy i naprawde bardzo chcesz rzucic i jest to przemyslana decyzja:) wieec na pewno sie uda !Zobaczysz:) zmykam na meczyk, bo przerwa jest:D no wlasnie tak a'propos , to gdybym palila to kazda przerwa w meczu , bylaby przerwa na fajka;)

dudka - i tak trzymaj, jeżeli teraz sie nie poddasz to pokonasz śmierdziela :P W chwilach zwątpienia czytaj topik, najlepiej od początku, zobaczysz jak inni radzili sobie w chwilach zwątpienia i moze znajdziesz wtedy dla siebie jakiś niezawodny sposób aby oprzeć sie pokusie palenia. rewelacja - gratulacje dla Ciebie i męża :) dario - oby tak dalej :) seti - jak meczyk?

Gość kamilek101
Nie pale juz od mieśąnca bo miałem okropny kaszel i chrypkę kaszel troche ustompił ale chrypke dalej mam czy to normalne??Byłem 4 razy u lekarza i nic nie stwierdził a byłem u rużnych chciałem skierowanie do ralyngologa ale powiedzial ze nie ma podstaw aby mi je dac dał mi leki do icnchalaci itp mam 23 lata paliłem jakies 7 lat

Gość justynka_flow
ja uzywalam plastrow antynikotynowych.rewelacja!!!tyle ze uzywalam tylko dwa tygodnie.iby trzeba 10 ale uwazam ze to strata kasy.w pierwszym tygodniu uzywalam pierwszego stopnia a potem w drugim przekraiwalam plastra na pol zamiast drugiego stopnia bo po co tyle kasy wydawac!

Witam wszystkich 🌻 Dzisiej wstałam i nie mam takiej checi zapalenia jak wczoraj.. Czytałam wczesniejsze posty .....fajnie tutaj sie wspieracie az miło poczytac.. Złosliwiec ..wiem dlaczego masz taki nick...:) Dziekuje ze teraz mnie wspierasz...🌻 A mazonka🌻 Setunia🌻 Rewelacja🌻 i wszyscy ktorzy rzucili te smierdziele ...mojej siostrzyczce🌻🌻...bo ona to sprowokowała ...i trzymamy sie obie... tak trzymaj siostra👄

hej, kobietki, hej chłopaki... pozdrowienia od fado! Po dłuuuuuuuuuuugim czasie zajrzałam tutaj i cieszę się, że jest takie miejsce, w którym walczy się..., no po prostu walczy się... Pełna podziwu, trzymająca łapki za nowych rzucaczy... złośliwiec, słoneczko, gadzinka, balbina, że o amazonce i setuni nie wspomnę, o, rolf... Miejcie się dzielnie... keke, aga - trzymacie topik i dobrze... Na szybko weszłam, więc sorki, że nie wymieniam z nicków wszystkich nowych dla mnie... Sympatycznie, że dajecie radę!

Gość lassia
super, ze tu trafilam!! nie pale od 3 dni, wacham roze prosto z ogrodu jak mi przyjdzie ochota na fajke, wychodze na spacer, jem gumy. mam nadzieje, ze mi sie to w koncu uda!!!

Gość tulipanek03
witam,witam w to sobotnie popoludnie.dzis mija 158 dzien bez smierdziela,musze wam powiedziec ze mnie nie ciagnie i nie pamietam juz o nim.Martwie sie tylko tym ze nie moge nic schudnac,a malo jem,tylko ciagle przybywa,pomalu trace juz nadzieje ze schudne.Przeszkadza mi to i zle sie z tym czuje,prosze pomozcie.

Lessia witaj ... bedziemy razem sie trzymac Ja ponad tydzien nie pale\\ Tulipanek tez sie boje ze przytyje bo jem i jem Ale kupilam sobie wafle ryzowe mysle ze po nich ni urosne POZDRAWIAM WSZYSTKICH🌻

Gość JUSTYNKA_FLOW
ja nie pale 1,5miesiacai...2kilo do przodu!powiem szczerze ze w sumie jem to co wczesniej! :(

Gość kamilek101
Nie pale juz od mieśąnca bo miałem okropny kaszel i chrypkę kaszel troche ustompił ale chrypke dalej mam czy to normalne??Byłem 4 razy u lekarza i nic nie stwierdził a byłem u rużnych chciałem skierowanie do ralyngologa ale powiedzial ze nie ma podstaw aby mi je dac dał mi leki do icnchalaci itp mam 23 lata paliłem jakies 7 lat Co zemną jest????????

Witam wszystkich🌻 Juz coraz lepiej ...czuje ze nie mam tak strasznej ochoty zapalic... Chyba coraz słabsza bedzie chec na tego ;;;;;;;;;;smierdziela;;;;;; 13 dzien...BP Ciesze sie ze tu weszlam .. Poczytalam posty jak sie meczymy bez tego dziadostwa.. I mysle ze to mi bardzo pomoglo .... Czytam oczywiscie dalej ..i to bardziej mnie wzmacnia podtrzymuje aby nie siegac wiecej ..nigdy ..po to co wcale nie smakuje ...rujnuje zdrowie ..portfel....i brzydko pachnie ... Dzieki Wam przestane palic...dobrze ze jest ten temat na forum i mozna sie podzielic z Wami swoimi kłopotami ..zwiazanymi z paleniem tych smierdziuchow Jak czuje dym papierosowy ...az mnie mdli..nie czulam tego jak paliłam🌻kwiat]

ja dalej pachnąca sie melduje oj ostatnio brak czasu by tu siąść W domku miałam malowanie dzis syna na wakacje wywiozłąm tak wiec bedzie troszke czasu zaległości w czytaniu nadrobie Witam nowych pachnacych a starych pozdrawiam

Witam. Pozdrawiam swój \"stary\" topic:-) i bywalcow!!! Trzymam kciuki za rzucających BP>

amazonka - :) jak ci tam ogólnie? Zajrzałam, to i mocno łapki trzymam za walecznych... Nie schodźcie z drogi raz obranej tak pozytywnie... :)

Witam 🖐️ Pozdrawiam serdecznie wszystkie piękne i pachnące dziewczynki 🌼 :D Również pozdrawiam wszystkich chłopaków na tym topie 🖐️ graba :D ika- 🌼 jovik- 🌼 fado- 🌼 sloneczko- 🌼 Gadzinka47- 🌼 Balbina- 🌼 Agnieszka1975- 🌼 setunia- 🌼 amazonka- 🌼 dudka- 🌼 lassa- 🌼 rewelacja- 🌼 justynka_flow- 🌼 tulipanek03- 🌼 dario169- 🖐️ kamilek101- 🖐️ mmm757- 🖐️ nie wymienionych również pozdrawiam 🌼 🖐️ :D za wszystkich trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D również pozdrawiam tych co nas po cichu podczytują 🖐️:D

ja tez rzucilam wczoraj!!!palilam 7 lat tak sie zaczelo w liceum:(ale postanowilam rzucic kupilam plastry i lizaki i jak narzie nie pale od wczoraj i jakos bardzo mnie nie ciagnie mam nadzieje ze mi sie uda i wszystkim innym ktorzy tez dopiero zaczeli bo podobno poczatki sa najtrudniejsze

kamilek nie przejmuj sie :) u wiekszosci palacych gdy rzucaja to pojawia sie kaszel i chrypka. Powinno to minac za jakis czas. Ja nie kaszlalam bardzo ale moj maz to ze dwa tygodnie myslalam ze wypluje pluca razem z nagromadzonym tam syfem :( pozdrowienia dla wszystkich :)

Witam znowu ...bez papieroska ..oczywiscie Takie mam pokusy ..chociaz dymka ..co za diabelek mnie kusi nie wiem...ale nieeeeee.. Nie daje sie.. 2 tygodnie bez smierdziucha.... leela83🌻witaj w klubie Amazonka🌻 Setunia🌻 lassa🌻 agnieszka1975🌻 fado🌻 jowik🌻 kamilek101🌻 zlosliwiec🌻 dla wszystkich rzucających to ......smierdzące cos 🌻🌻

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się