Agnieszka1975 0 Napisano Lipiec 2, 2007 dudka nie daj sie dymkowi on Ci nie pomoże napewno Wytrwaj pachnącym postanowieniu. Miłego wieczorku wszystkim i pachnącego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Wiem......bardzo długo mnie nie było..:) Nadal brak w domku kompa...ale to jest mój swiadomy wybór...hehehe Mam teraz czas na realizowanie moich szalonych pomysłów w ogrodzie.....uuuuuwielbiam to !!!!!! Kondycja fizyczna OK..staram się zrzucić te kilogramy, których dorobiłam się w ciagu całego roku BP....:P....od niedawna jestem fanka tzw. diety niełączenia i juz widzę efekty....:) polecam tym, którzy boja sie utyć !....:) Gorzej u mnie z psychika...ja wiem ...silna ze mnie baba, ale kiedy dowiedziałam się o terminie sprawy rozwodowej poczułam się jak przekłuty balonik...heh Mój - prawie były - Kolega Małzonek nie przebiera w środkach....dużo by mówic...łatwo nie bedzie...trzymajcie za mnie kciuki 16.07. Zajrzę tu czasem i coś skrobne :)...to już zawsze będzie MÓJ topik...nie zapominajcie o mnie wszyscy Ci, którzy byli ze mna w baaaaardzo cięzkich chwilach Ika Jovik Wiewióreczka Fado Złośliwcze-Przyjacielu mój Amazonka Setunia Jerzys Alleaffar ....... Oczywiście pozdrawiam tych, których nie wymieniłam....trzymajcie się dzielnie...WARTO !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aurela25 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Witam wszystkich niepalaczy zaglądam tu by pochwalić moim pierwszym półroczem bez śmierdziela i przy tej okazji życze wszystkim tak pieknych okazji do swiętowania:) trzymam za was kciuki pozdrawiam długodystansowców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Oooooo Sloneczko :) bedzie dobrze!:) Aurelo gratulacje maksymalne:) Dudka 2 tygodnie to juz szmat czasugratyuluje! juz tyle kaqsy i czasu zaoszczedzilas!;) Zlosliwioec co tam u Ciebie?;) Fado gdzie sie podziewalas;) Aga:)mam nadzieje ze wszystko oki:) Kekegdzie Ty;)?moze masz jakies wakacje a ja nie doczytalam i nic nie wiem:D:) Mmmmm:P;) No i reszta ekipy Apeluje o pisanie przynajmniej raz na tydzien liste podpiszcie:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 2, 2007 Dzisiej poczytalam sobie wasze wczesniejsze wpisy..... Cosik mnie kusiło ...ale sie nie dałam.....o nie Dobrze ze tutaj mozna wyczytac ...tyle walki z nalogiem ...i pomoc ,wsparcie silnej gupy jestescie super Bardzo sie ciesze ze tu weszłam:D Setunia a ty jak zwykle na posterunku Słoneczko bedzie dobrze i tak bywa w zyciu,to nie koniec swiata. pozdrowienia dla wszystkich kwiat] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Lipiec 2, 2007 dudka kochana...dla mnie to nie koniec, a poczatek cudnego szczęśliwego życia :) ..kiedyś napisałam, ze ten topik to magiczne miejsce....i ja sie tej magii poddałam w najgorszym dla mnie okresie życia....Dostałam tu wsparcie, a co najwazniejsze SIŁĘ....abym mogła walczyć o swoje zycie...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Witam w ten pochmurny, paskudny dzien ale dla mnie calkiem szczesliwy i optymistyczny:D:D dzis mija [o ile dobrze rachuje:D] 8m-cy BP tym samym zaczynam 9m-ac BP:D:D ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) :D:D:D:D:D:D Milego dnia BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Setunia - Gratulacje, oby tych miechów było 100 razy tyle Pozdrawiam naszych starych wyjadaczy :D miło że pamiętacie o tym żeby tu zaglądać :) Miłego popołódnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Lipiec 3, 2007 dudka z okazji 2 tygodni :)Jesteś Wielka :) seti Ty też:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Pozdrawiam Wszystkich BP :D Zycze milego popołudnia :D setunia – wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji 8 miechów nie palenia i wznoszę toast STO LAT!!! STO LAT!!! STO LAT!!! Żebyś zawsze była piękna i pachnąca dudka jest OK. nie daj się skusić niedługo to minie :D slonkooo jak tu Ciebie brak Przyjacielu :( :D BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Amazonko dziekuje Ci:)a czy Ty przypadkiem nie mialas wczoraj czy przedwczoraj jakiegos \"swieta\" tez;)[przyznawaj sie:>:)]????;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 3, 2007 amazonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 cos probuje sobietu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Zlosliwiec DZIEKI, DZIEKI! WIELKI CZLOWIEKU:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 ciekawe czy wyjdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 normalnie ostatnmi raz probuje i sie poddaje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amazonka 0 Napisano Lipiec 3, 2007 nie seti, nie miałam żadnego święta :P ja 19 obchodzę rocznice :) niepalenia:) ale rano licznki pokazał ładne równiutkie cyferki 7 miesięcy i 2 tygodnie 4520 niewypalonych papierosów 1130 zł w kieszeni zlosliwiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Setunia,Amazonka,Złosliwiec.... Wy juz weterani A mnie meczy i bije sie z tym smierdziuchem ,nie daje mu za wygraną.. Walczy ze mną okropnie:(drań jeden zaczelam 3 tydzien wiem ze jeszcze chyba mnie pomęczy:) A gnieszka1975nie daje sie temu dymkowi Aurela gratulacje Setunia to dopiero pare dni w stosunku do Was Amazonka dzieki za slowa otuchy zaraz ide znowu czytac wczesniejsze wpisy Zlosliwiec ty tez na posterunku jak zwykle rewelacja sloneczko dla Ciebie trzymaj sie dzielnie i w ogole wszystkim ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 kurcze ja nie wiem ile u mnie w kieszeni:o chbya przelicze;) a masz ten" licznik"na jakiejs stronce netowej czy tak Sama sobie odliczasz:)????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Dudkaja tez kiedys mialam kilka dni za soba niepalenie i niemal zazdroscilam tym co maja za soba chociaz miesiac BP;) wiedzialam , z enigdy i tak nie dogonie, bo wczesniej rzucili:P ale mimo to jakos mnie to mobilizowalo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keke 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Jestem jestem chlopcy i dziewczeta, pachnaca, szczeliwa i zakochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Keke wow , gratuluje tego ZAKOCHANIA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewelacja. 2 Napisano Lipiec 3, 2007 hej wszystkim, dudka jesli cie to pocieszy to ja mam 30lat i nie pale blisko poltora roku. jesli jestes mlodsza to masz nade mna przewage bo moze w moim wieku nie bedziesz palic nie blisko poltora a np. 5 czy 7 lat :) milego wieczora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 3, 2007 Rewelacja :)jestem od ciebie duzo starsza moi synowie mają 34\\32 lata I tez rzucili palenie ...jaki mi wstyd ze ja mama pale a moje dzieci mądrzejsze odemnie dzieki dziewczyny czytam was i lzej mi z wami ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emilia_ Napisano Lipiec 3, 2007 Ja rzuciłam palenie siedem miesięcy temu i tak szczerze, to myślałam, że będzie gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka1975 0 Napisano Lipiec 3, 2007 keke super ze pachnaca i zakochana zaglądaj tu częściej a tak apropo to chyba miałaś 100 dni bez śmierdziela bo ja mam w czwartek a Ty jakoś koło mnie tzn wczesniej przestałaś pailić gratulacje i niech to sto dni mnoży sie przez 10000000000000000 dni pozostałych też pozdrawiam i gratuluje rocznic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dudka 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Witam wszystkich okropnie sie czuje :0,cały czas walcze....25 lat palenia to strasznie długo. Ide cos robic zeby nie myslec ..... Juz zaczynam 3 tydzien bp,myslałam ze czym dłuzej bedzie łatwiej ale kusi mnie bardzo............. pozdrowienia dla wszystkich...trzymajcie kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cometa 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Pozdrawiam was wszystkich trzymajcie się warto BP od 17 września 2006 jest super!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach