Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość kwietniówka80
coś orginalnego niekoniecznie małokaloryczne;) No oczywiście,bez żadnych wynalazków typu owoce morza:)

ja tam bym stawiała na kaloryczność -im bardziej kaloryczna tym bardziej smaczna :-D

KOCHAM TO FORUM !!!!!!!!!!! DZIEKI NIEMU PRZETRWALAM 4 DZIEN BEZ PAPIEROCHA :classic_cool: dzieki wam dziewuszki za pelna mobilizacje ;)

Gość gość
Dzis tylko lieste podpisuje, 14 dzień właśnie moja;)🖐️

Gość gość
moja=mija ofkorz 😴;)Mmm757---> czy ja dobrze widziałam?Dziewczyny, to jest kierownik palarni z działu erotycznego!M, nie rób jajec, na serio próbujesz? Wiesz, jakbys mnie tym ucieszył?

hahahah pozdro 600 !!!:-D ale mi sie smiac chce teraz :P co za zabawne forum tam maja :P jakie texty tam leca :) OMG :-D :D mmm757-zdecyduj sie na którym forum chcesz siedziec -bo jak widać są one 'troche ' sprzeczne ze soba :):)

Guten Morgen Ja dzisiaj zaczynam dzien o 5 rano bo za 3 godz mam egzamin. Przegladam sobie notatki itp, pije kawke i jeszcze pare dni temu mialabym pewnie teraz peta w dloni. Boże jak to się cięzko odzwyczaić od tych starych nawyków :o. No ale nic dziwnego bo pety nam towarzy ły przez spory okres naszego życia. Towarzysz PET ;). Właśnie rozpoczynam mój 5 dzien BP i chyba odzyskałam swoje czyste zmysły węchu ;) kocurek1985🌼 carl76🌼 żabka🌼 kania2a🌼 pozdro600🌼 po40stce🌼 ona-ona🌼 złośliwiec🌼 katafalk🌼 Pilar006🌼 goga45🌼 kitka100🌼 LUCJUSZ🌼 kwietniówka80🌼 zobar🌼 Montana79🌼 inasza🌼 dudka🌼 kasia🌼

Gość po 40-stce
Julka 85 witam z rana również pachnąca jak 29 dni temu i trzymam za ciebie kciuki na egzaminie. Powodzenia.

Gość goga45
witam ranne ptaszki,myslalam ze tylko ja wstaje o 5 heheh.Julka 85 powodzenia na egzaminie,dzis moj 7 dzien bp

Gość
Witaski 🖐️ wszystkim nie palącym :) ja już w pracy - zapewne tak samo jak większość z Was :P kwietniówka80🌼dziękuję bardzo - oczywiście odbiór przyjęty z podwójną wzajemnością 🌼🌼🌼 Kitka100🌼 tak trzymać Jula i Kocurka 🌼🌼 kasia3 🌼 kania2a 🌼 pozdro600 🌼 katafalk🌼 po 40-stce 🌼 goga45 🌼 tym, których nie wymieniłam 🌼🌼🌼 o Panach też pamiętam:D zlosliwiec 🌼 carll76 🌼 mmm757 🌼 ojej już mi się wszystko myli :)

HeLLo HelLO HelLO Właśnie wróciłam z egzaminu-poszedł chyba dobrze ale nie chce zapeszac :). Ogólnie to jestem mega zmeczona i spiaca. Zaraz pojdę do wyrka:) Kocurek widze, że nas zwiazek zostal juz zaakceptowany 😍 :-D mmm757- poważnie rzucasz fajeczki? bo przynam sie, ze wczoraj nocy weszłam z ciekawości na Twoje forum i no jest \'troche inne od naszego \' hehe :) Kupiłam sobie piwka dzisiaj -ale Tylko 2 -zobaczymy czy fajeczka dzisiaj wieczorem pokusi :P. Bo tydzien temu wlasnie przez piwa sie zlamalam .Bede testowała swoją wole -czy mam silna czy nie :) :classic_cool: Po 40 stce🌼 i goga 45 🌼 mocno trzymałyście te kciuki za mnie ;)dzieki :){odpukac}

Gość jami
A ja ograniczam palenie tzn. paliłam paczke dziennie a teraz po szesc fajek a od dwóch dni wcale. Pomogły mi artykuły oraz to że mam zapelenie płuc. Pomogło mi to że przestając palić wcale się nie ograniczam z tej fajnej chwili zaciągania się bo wcale nie muszę tego robić. Są inne sposoby żeby poczuć sie dobrze np jedzonko w normalnych wielkościach

O widze, że mój Kocurek juz wstał :-D . Kocurek ja tez leniwa strasznie i wszytsko na ostatnia chwile zostawiam. No ale trudno -cięzko mi się zmobilizowac ;-). W piatek kolejny egzamin :o ale na razie nie chce o tym myslec:P bom zmeczona i padnieta kobita jest 💤.

wiem wiem ale zycie mam dosc fajek i juz a tam bede jak seti wirtualnie popalal:classic_cool:

No my tu wszyscy mamy juz dosyc fajeczek:classic_cool:. A na wirtualne popalanie masz moja zgode :-D.Byle by tylko bylo to wirtualne popalanie :P. p.s długo juz ciagniesz To twoje forum i sporo ludzi tam siedzi i chyba nawet ma wiecej stron niz to nasze.

no Julka :) tak trzymać i z kolejnymi egzaminami też dasz sobie radę! mmm757- głupi masz ten poprzedni topik. Dlugo palileś? I jak duzo?

rety ludziska palarnia to chyba juz ze trzy lata ma tu tez zagladam zawsze jak mam dzien BP juz od dawna ho ho ale problerm zyciowy byl i sie palilo teraz mam nadzieje juz sie ....da

Gość gość
Mmm, nie pitol tylko ściągnij i czytaj:http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Ezoteryka&sid=11&fid=919974Wiem, wiem....nie bedziesz chciał czytać, bo sie zwyczajnie boisz....trzesiesz portkami na myśl, że jak przeczytasz to juz nigdy nie bedziesz chciał palić:oTo jak bedzie? Tchórzysz, czy dajesz rade?PS: Spróbuj z plastrami albo tabexem (ponoc tabex lepszy i w niektorych aptekach sprzedadza bez recepty).Saaha, i pamietaj - cos takiego jak silna wola to mit. Wcale nie trzeba mieć silnej woli, żeby nie palić. Ja na przykład nie mam jej kompletnie;)🖐️

Nie pale 5 dzień a czuje się tak jakbym godzine temu mialam peta w ustach :o. To jest dla mnie jeszcze tak wszystko świerze, że cięzko mi się odzwyczaić od starych przyzwyczajeń. Teraz pije kawe i też tak jakoś mi dziwnie.Wieczorem wypije sobie piwa i tez bedzie mega dziwnie. Kurde ile czlowiek musi sie nameczyc zeby pokonac to gowno Najgorsze jest to , ze mam wrazenie ze z dnia na dzien zamiast sie cieszyc tak jak z kolejnego dnia BP to chyba mam coraz gorzej.Kumpela do mnie dzwonila, ktora nie pali kilka misiecy i mowi ze ma takie nerwy przez te egzaminy, ze zaczyna podbierac facetowi faje -nie wiele bo 1 dziennie ale zawsze faja :(. tez sie boje, że mnie taki kryzys moze zlapac.W koncu to tylko 5 BP-przewaznie po tyle wytrzymywalam BP(tak jak ostatnio).Ja nie czuje tego pieprzonego glodu -tyle co te cholerne przyzwyczajenie -nie ma co robic z rekama.Kurde, że tez musialam sobie wybrac czas sesji na rzucenie fajek-tyle nerwow teraz.

Gość gość
Wiecie co?Ja chyba wiem, dlaczego nam sie udaje póki co....my nie cierpimy z powodu nie palenia;) My sie z tego powodu cieszymy...nawet jak czasem nas skręci, albo coś ukłuje, bo nie mamy papierosa to po prostu to ignorujemy i cieszymy sama myślą, że wcale nie musimy zapalić..i chociaż możemy w każdej chwili po prostu tego nie robimy, bo NIE CHCEMY JUZ!!Nie wiem, czy jasno sie wyrażam, ale ja tak to własnie odbieram;)

Gość gość
Julka, nie rozbijaj mojej optymistycznej teorii 😡😭

Gość rzucający inaczej
Witam.Od jutra rzucam palenie.Pewnie zapytacie dlaczego nie od dziś? Dlatego że moje psychiczne nastawienie jest własnie na jutrzejszy dzień.Trzymajcie kciuki.Będę relacjonował moje wzmagania z nałogiem na bierząco.Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się