Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość goga45
hej Julka85-kryzysa to ja mialam w niedziele to byl 4 dzien bp,wszystko mnie bolalo,myslalam ze skonam ale moj maz mi tlumaczyl ze to trucizna ze mnie wylazi,madrzyl sie bo sam rzucil palenie 5 lat temu bez problemu i caly czas ze mna walczyl zebym zrobila to samo a teraz puszy sie jak paw ze nie pale hehehe,ciekawe czy sie bedzie puszyl jak mnie przybedzie pare kilo(O MATKO OBY NIE)pozrowienia dla wszystkich co czytaja i pisza na tym forum :)

goga45 a niech sie puszy dalej :P. Co tam :) 5 lat juz nie pali ? Super! Ciekawe czy tez wspieral sie jakims forum ? :-D Pilar006 widze, że tez ma taki sam dylemat sklepowy jak ja:) DzieX za wirtualnego paczka -przyznam sie ze jak zobaczylam go to az mi slinka naplynela :)

Gość
no nie wszystko mi sie skasowało:P 🖐️ dla wszystkich rzucający inaczej:) trzymaj sie mocno:) będą na pewno nad tobą czuwały nasze najmłodsze topikowe pociechy:) co nie Kocurka i Julcia :P goga45:) tak dalej a bedzie oki:) Pilar006:) siemka :D i oczywiście dla pozostałych naszych bywalców tego topiku :)👄👄

Gość
brawo Kocurka :D:D:D

Gość
oooooooooo jak fajnie, widzę że otworzyłam właśnie nową stronkę -434 :classic_cool:

haha Kocurek :-D :-D :-D :-D :-D p.s no niestety nie mamy wplywu na te mateczki ;)

Nie przejmuj się kocurku;) Twoja przyszła teściowa nie jest taka zła -zobaczysz polubisz moją mame 👄 😍 ;)

Gość Teraźniejsza teściowa Kocurki
Kocurko!!!!! Co Ty o Mnie wypisujesz????????!!!! I to tak publicznie !!!!!! Jak ja sie teraz pokarze na mieście?! Wstydu nie masz!!!!

To oczywiscie moj wpis ;) Okssssssss Kocurek dosyc gadania ! zabieramy sie za obiada :-D

a jak się trzyma reszta załogi BP? ;) ja się dzisiaj trzymać dobrze byle by się tak zawsze trzymać :-)

Kacurka -jeszcze pare godzin temu pisalas tu, zeby sie nie przejmowac kilogramami. a teraz co?

rzucający inaczej jak Ci idzie 1 dzien bez fajeczki ? da sie wytrzymac ? :)

haha Kocurek :):) teraz sobie uswiadomilam dopiero ze napisalam takie same zdanie jak ty wczoraj do mmm757 :-D

Gość rzucający inaczej
Jest godzina 18:10 a ja melduje się jako niepalący.Przez cały dzionek ani jednej chmurki ;)

Witam 🖐️ życzę miłego wieczorku BP :D dudka🌼 Julka 85🌼 Kocurka1985🌼 żabka🌼 Pilar006🌼 po 40-stce🌼 goga45🌼 mirona🌼 rzucający inaczej🖐️ mmm757🖐️ BP :D

Gość Teściowa Kocurki
Również Cię pozdrawiam złośliwcze 🌼 p.s też masz taka niedobra synową? (moja dzisiaj nazwała mnie małpą)

Gość rzucający inaczej
I tak oto kończy się mój pierwszy dzionek bez papierosa.Jak by to podsumować?Do godziny 11:30 nie było problemów,potem coraz ciężej ale wytrwałem w postawnowieniu i tak mamy juz wieczór.Dziś już nie zapale na pewno więc dzień mogę uznać za zaliczony.Dziwne tylko że od rana strasznie boli mnie głowa :(

Rzucajacy -to normalne ,że Cię boli łepetyna dzisiaj -mnie bolała 1 dnia -jesres teraz na odwyku -i organizm sie oczyszcza - ta so objawy abstynencji. Grunt, ze wytrwales :) Jutro bedzie juz o niebo lepiej . Najgorszy pierwszy dzien masz za soba ;)

rzucajacy inaczej -mnie też dzisiaj głowa bolała -tyle tylko, że nie od fajek a od żuberków wieczornych :)

Gość rzucający inaczej
Boli mnie cały czas głowa jak cholera ale pocieszający jest fakt że na faje nie mam najmniejszej ochoty teraz.Zobaczymy jak to będzie jutro ;)

U mnie jutro Miesiąc jak nie palę .Wychodząc z zabawy sylwestrowej nie zabierałam resztki fajek która mi została .To była spontaniczna decyzja .Czuje się i wyglądam super widzę duze zmiany w swoim wygladzie odkąd nie pale. Fakt nieraz myslę o fajce ale tylko jak jestem wkurzona na maxa.Przytylam 2 kg. :( teraz waga stoi ,przemiana materii tez poprawiła się czyli idzie w dobrym kierunku. I ciągle żuje gume mnie to pomaga.;) To moje pierwsze rzucanie a paliłam ponad 20 lat taka głupia byłam .

Clapp dzielna jestes :) nie ma to jak sponraniczna decyzja o rzuceniu palenia.Ja tez chcialam od 1 stycznia ale nie potrafilam . Na szczescie dokopalam sie po dlugim czasie do tego forum no i 6 dni BP mam \":) ClaPP obys sie tylko juz nigdy w zyciu nie skusila na fajeczke :) zreszta ja tez :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się