sadny dzien 0 Napisano Lipiec 26, 2008 ale ty moglas patrzac im w oczy powiedziec ze nie palisz :D bo nie palisz :D i to jest najwazniejsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 hehe sądny dzień;) tak wiem tyle, ze czułam się jak jakis gówniarz przyłapany na gorącym uczynku a jeszcze ten wykład i papieroskach szkodliwych tez mnie rozbroił. Gdybym powiedziała: mamo, tato przeciez ja to wszystko wiem.! Kopciłam szlugi dobre pare lat, po 10sztuk dziennie, probowalam rzucic pare razy no i w koncu mi sie udalo. A wasz synek jara jak smok i nawet nie podjal ani jednej proby rzucenia :D po takich nowinkach to by dopiero zawału dostali ;) Tacy sa juz rodzice -albo wiedza albo udaja , ze nie wiedza:P kurna..no wykłada mi tu robic ...po tylu latach palenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 sadny dzien jak Ci sie podoba moja stópka? Miał byc obrazek wklejony ale tu nie mozna i cos nie wyszło :P ale dzieki temu zaśmiecam strone tym i szybciej przedostajemy sie z jednej na drugą str:D Chcialam jakiegos morala walnac ale nic mi do łepetyny nie przychodziło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 tak sobie czytam od wczoraj różne tematy kafeterii i czasami to rece opadaja jakie to ludzie problemy wypisuja:o zAKLADAJA szybko topik -bo nie wiedza czy isc jutro na impreze czy nie isc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 26, 2008 dniu ostateczny opinia facetów to ja sie wogle nie przejmuje ale akurat w temacie smierdzenia fajkami to ja jestem drazliwa;-P julka badz co badz to twoi rodzice mają racje co???\'-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 no mają maja ;)Oni nigdy nie jarali nałogowo a sporo ich znajomych padło na raka papierosowatego no to martwia sie o nas;) mariolcia juz wymyłaś bryczkie ? opdicowałas ją tak jak trza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 U mnie jest tak goraco, że doslownie nie poznaje naszej polskiej aury:D dzisiaj spocilam sie nieziemsko na tych rowerkach:P znowu mam ochote na piwko po tym moim 3 dniowym odwyku alkoholowym ;) o 18 umowilam sie na plaze zkumpela . Wypralam bluzke i ja powiesilam na dworze bo teraz to wszystko w tej duchocie schnie nam w pare minut. A jak tam u was na poludniu ze sloneczkiem>> ? mata czy nie mata je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 26, 2008 wszystko wyczyscilam nawet podsufitke wymylam zeby zaden smrod papierosowy sie nie ostał;-P jak myslicie to pomaga? mam nadzieje ze sie nie wżarło na amen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 26, 2008 ta albo czy sie bzykac z jednym czy z dwoma jednoczesnie-a najlepiej to z trzema o i z glowy problem he he he a my tu sobie zyjemy lepiej niz w rodzinie :) wiesz ja jak sie okazalo za moj tato nie mial pojecia ze palilam (mieszkalam z nimi, juz 4 lata palilam,palilam w swoim pokoju gdzie smrod na cale mieszkanie szedl) to wybuchnelam smiechem,no jak mogl nie wiedziec.a w rozmowie z mama jakos mowi ty a nasza agnieszka to nie pali a mama na to popatrzyla na niego jak na kosmite a tato zdziwiony paaaliii?? he he he no ale juz nie pali :D nio a ja zaraz jade poweekendowac sobie to pa wszystkim do juterka moje sliczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 26, 2008 oj sloneczko u nas dzis dowala na calego_______zmasakrowalam sie tym czyszczeniem bryki_________ze trzy razy przestawialam do cienia______ale wieczorem burze mają byc_________a ja z burzami to ostatnio nie mam milych wspomnien haha________tv do dzis nie naprawione________ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 26, 2008 rany nie nadazam za wami pisac he he galaretko kup jakis ekstra mocny odswiezacz powietrza :D capiacy lasem do zrzygania powinno pomoc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 26, 2008 dobra smiatam weekendowac pa moje sliczne buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 mariolcia moze to i dobrze ze tv nie naprawione? po co macie pioruna prowokowac kolejnego ?:D sadny dzien haha ale sie usmialam :D z tym twoim staruszkiem ;) Dobra kochane ja tez spadam . Spadajmy stad wszystkie. Trzena troche poimprezowac!!! papap mariolcia papap dniu przesloneczny Zegnajta Kobietyki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 26, 2008 no tak zmykajcie kobitki z pogody i weekendu korzystac a ja sobie odpoczne po wielkim sprzataniu papaptki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 26, 2008 a ja wiem jakie mam;-P i po co tu tyle strony zajmujesz co??????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 26, 2008 Bo swoje niskie IQ próbuje powiększyć pojemnością strony haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Lipiec 26, 2008 siemka pozdrawiam całe pachnące grono BP :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom BP 08-04-2005r***1200 dni :D***wolny i nie zależny***:D za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP BO NIE PALIĆ TO COŚ PIĘKNEGO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 26, 2008 no a nie mówiłam ze faceci sa w tym od nas mądrzejsi???!!!;-P złosliwiec ale ty masz imponujący licznik!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 26, 2008 hejjjjjjjjjj przypomniało mi sie w ostatniej chwili :D dzisiaj jest 26 lipca -czyli moje pół roku niepalenia!!!!!!!!! ale sie cieszeeeeeeeee:) strasznie :)))))))))) mam nadzieje ze bede trwala w moim postanowieniu;) i noga mi sie nie potknie juz nigdy wiecej. W razie czego mamnasz kochany topik gdzie zawsze mozna sie powyzalac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 27, 2008 Julka gratulacje! tylko ja taka rozpackana jestem jak to ostateczny dzien mówi;-P smykam na spacerek do krakowa dzisiaj milej niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 27, 2008 jula moje gratulacje :D witajcie moje piekne rozpyckane i nierozpyckane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 27, 2008 ja uciekam spac, musze odespac weekendzik to pa wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 27, 2008 Hej dziewczyny dzień dla mnie ostatnio jest za krótki i nie mam kiedy pisać i czytać:). A to rower,koncert,impreza-wszystko na szybkiego:). Julka, mam to samo, właściwie oni to o niczym prawie nie wiedzą. Gdyby sie dowiedzieli że 13 lat zeszło na fajach to pewnie nawet by nie uwierzyli:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 28, 2008 witam całe pachnace grono szkoda ze weekendy takie krotkie ;( było tak fajnie bylam z rodzinka w karwi nad otwartym morzem woda zimna ale czysta a w niedziele bylam na kaszubach jeziorko cieple jak zupka :) suuuuuuuper rybka piwko fryteczki a d....pa roscnie ;( a urlop za 4 tygodnie ;( a ciuszki zaczynaja byc ciasnawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 28, 2008 dziekuje dziekuje dziewczynki :) ale ta pustka mnie trooche przeraza pewnie tu znowu wina kolejnego wakacyjnego weekendu :) dobon a gdzie konkretnie byłas na kaszubach ? we wdzydzach? klurna ja tez musze wybrac sie w koncu na jakis wypad:p tym bardziej ze slonce ciagle swieci od paru dni i trzeba wykorzystac to ! ja-ka ---ja tez codziennie staram sie na rowerku zasuwac;) a ty nadal robisz takie maratony rowerowe? ja to max godzine jezdze -przewaznie krocej po lesie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Juleczko wszystkiego pachnącego z okazji półroczku:):):) Weekendzik spędzony beztrosko z przyjaciółmi nad jeziorkiem:) więc dopiero nadrabiam zaległości. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 28, 2008 na kaszubach a konkretnie w chmielnie jezdze tam od wielu lat kiedys moj slubny mowil ze moze tu mieszkac na stale ja sie stukalam w głowe bo potrzebuje miasta znajomych sklepow itd a teraz coraz czesciej dochodze do wniosku ze moglabym mieszkac na wsi i czasem dojezdzac do miasta ;) chyba sie starzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 28, 2008 dzieki mordusiaczek niedlugo i Tobie kochana stuknie taka rocznica! ale Ci zazdroszcze tego weekendu spedzonego nad jeziorkiem;) ja w koncu tez planuje jakis wyjazd tyle ze nie wiem jeszcze z kim i gdzie :P na razie mam zamiar wciagnac sie w tenisa bo fajny kort w miescie dostrzegłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 28, 2008 dodob nie starzejesz sie bo ja mimo, zem młoda kobitka :D to jakos tez tak patrze sobie na domki polozone gdzies nad lasem -z dala od tego miejskiego gwaru i naprawde az milo mi sie na takie widoki patrzy. Zmeczona jestem tym wielkim trojmiastem w ktorym aby gdziekolwiek dojechac to musisz planowac ze napierw wsiadasz to pozniejw tamto i sramto. Duze miasto to za duzo nerwow jak dla mnie i wariatow tez mnostwo. najlepiejw jakims malym miasteczku mieszkac =ktore jest polozone pod duzynm miastem- ze w razie czego jak bedzie chcialo sie do cywilizacji zajechac to Hop i w duzym miescie jestes:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Juleczko -- mam tyle pomysłów na spędzenie wolnego czasu tylko nie bardzo mam kiedy ich zrealizować:) a tenis --- chętnie bym spróbowała bo jeszcze nigdy nie grałam, no chyba że w stołowego :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach