dodob 0 Napisano Lipiec 28, 2008 julka a gdzie tenis ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 28, 2008 mordusiak a pracujesz nadal? Ja od pazdziernika chcialabym sie gdzies zatrudnic -juz nawet obojetnie gdzie byle by jakas kasiorke wlasna miec no i czasu nie marnowac tak jak teraz. Mam tak malo zajec na studiach dziennych , ze tragedia. Zaluje ze na zaoczne nie poszlam - w weekendy zajecia i od poniedzialku do piatku praca jakas na pelny etat. dodob na wsi zrobi sie swoj wlasny kort tenisowy i ze zwierzyna bedzie sie grało :D dodob a Ty rowniesz pracujaca kobitka jak mordusiak ? ja tu tylko takim leniem jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Dobra dziewczynki ja spadam do miasta ! trzymajcie sie cieplo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 28, 2008 no wlasnie gdzie dostrzeglas ten kort :) w 3miescie ?? tak ja pracujaca kobitka i bardzo lubie swoja prace ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Julka - ja jeżdżę prawie codziennie - czasem nie jeżdżę dlatego że nie mam pomysłu gdzie jechać :). No i nie mam z kim. A takie wypady z ekipą to rzadziej są :). Ale ogólnie tak sobie wyskakuję to tu to tam, minimum 20 km, ale średnio to tak 40. Nie palę 45 dni (szok:)!!!) to i pojemność płuc sie zwiększyła:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 28, 2008 a ja dzis rano jak mi sie spieszylo do pracy gume złapałam ale nie zapaliłam;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kapi84 0 Napisano Lipiec 28, 2008 Witajcie, ja dzisiaj wróciłam z wakacji. Było bosko, tydzien nad morzem................ja chce jeszcze...........oczywiście bp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 28, 2008 witaj kapi! no to ci sie pogoda udala w sam raz na urlopik;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 29, 2008 no witamy kapi jak po urlopie rozumiem ze jestes z nami BP ja dzisiaj mam wyplate jestem szczesliwa Nie palę już 54 dni (+ 13g35m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 545. Będę żyć dłużej o 4 dni (+ 04g02m19s)! Zaoszczędzone pieniądze: 204,62 zł! jejku jak ja wam zazdroscilam jak mialyscie po 30 40 dni BP a sama juz sie wielkimi krokami zblizam do 2 miesiecy huuuuuuuuuuuraaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 29, 2008 i ja melduje sie na posterunku:) ale bez wyplaty buu no kapi to juz cos wytrzymujesz jest ok a bedzie jeszcze lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Lipiec 29, 2008 czesc dziewczyny! moj dzisiejszy wypadek: scieram kurz z jednego naczynia ktore ma ostry dzobek na wierzchu. i wypada mi z reki... jako ze zawsze probuje wszystko ustrzec przed stluczeniem, rowniez dzis rzucilam sie z pomoca. i coz... piekna dzura w dloni gotowa. rany! krew tak sikla ze balam sie zajrzec pod recznik, ktory sobie przylozylam! tate sciagnelam z dzialki 35km zeby mi zrobil opatrunek :) jak dobrze miec kochanego tate! :) panikara jestem wiem :) tak... a w temacie: nie pale juz dwa tygodnie i jeden dzien :) przy waszych osiagnieciach to pikus ale i tak jestem z siebie dumna :) a mam taka prosbe o ten licznik :) da rade? :) no nic... chyba wroce do odkurzania :) jednoreka sprzatajaca :) sciskam was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 29, 2008 na 509 stronie jest link do instalki a jak nie to daj maila to ci go wysle ja nie dawno tez palucha plastrem instalowalam bo na whiskasie sobie rozcielam tak ze krew mnie zalala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 29, 2008 Dla tych co rzucili i rzucają:)!!! : http://youtube.com/watch?v=FlOgaBY7Wts Nawet do siebie na bloga wrzuciłam :D. Może napiszecie mi jakiś specjalny komentarz;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 30, 2008 anania ja tez instynktownie lapie jak cos leci ostatnio lecial z lodowki sloik z majonezem to lapalam noga palcami myslalam ze sobie je polamalam ;) gratuluje dwoch tygodni :0 teraz juz z górki a co tu tak cicho od niedzieli halo halo moje piekne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 30, 2008 Dodob u nas piękne słonko więc pewnie na plaży siedzą:). Ja też zjem śniadanko i rowerem nad jeziorko uciekam-dziś i jutro wolne hehe:). No a za 3 dni to ja będę miała 50 BP:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Lipiec 30, 2008 hmm... to z 509 cos mi nie chce zadzialac jakbys mi mogla na maila przyslac bede wdzieczna :) milego dnia zycze wam! w wiadomosciach mowili zeby dzis na slonce nie wychodzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2008 anania wyslalam ci zobacz czy weszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankaaaaaaaa120945 Napisano Lipiec 30, 2008 niepotrzebnie rzuciłaś, i tak masz szansę na raka płuc :/ http://www.focus.pl/newsy/zobacz/publikacje/rak-pluc-to-choroba-genetyczna/ Rak płuc to choroba genetyczna:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 30, 2008 sadny dzien i reszta moich idolek co z wami ???? gdzie wy sie podziewacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2008 jestem jestem czytam was dziewczynki caly czas tylko jakos mi slow brakuje :D brak weny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Lipiec 30, 2008 No no,niepotrzebnie:), pewnie masz rację;). Ale od palenia ma się masę innych chorób a nie tylko raka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2008 ja-ka nie wdawaj sie w dyskusje juz kiedys taki ktos tu sie wbil a potem z monia dochodzilysmy czy to facet czy to baba,zignoruj bo to sensu nie posiada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Lipiec 30, 2008 sadny dziem - dziekuje slicznie :) wiec tak Nie palę już 16 dni (+ 00g15m29s). Ilość niewypalonych papierosów: 160. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 05g21m10s)! Zaoszczędzone pieniądze: 47,23 zł! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anania 0 Napisano Lipiec 30, 2008 z tej radosci prawie dzem mi wyszedl zamiast dzien :) nie chcialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2008 dzem to dla mnie nie ujma :) swojego czasu jezdzilam na koncerty jak rysiu spiewal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 30, 2008 a wogole to Nie palę już 158 dni (+ 03g41m54s). Ilość niewypalonych papierosów: 3163. Będę żyć dłużej o 24 dni (+ 03g53m54s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1 194,06 zł! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Lipiec 30, 2008 helloł;-P ale tu puchy ostatnio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 31, 2008 no witam witam coz za rozleniwiony okres nastał takie pustki Nie palę już 56 dni (+ 13g05m15s). Ilość niewypalonych papierosów: 565. Będę żyć dłużej o 4 dni (+ 07g39m59s)! Zaoszczędzone pieniądze: 212,04 zł! ale sie ciesze 4 dni dluzej bede zyc zawsze cos ;) szczegolnie ze moja babcia ma 105 lat :) caluski dla pachnacego grona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mordusiak 0 Napisano Lipiec 31, 2008 Łooo matko 105 lat, szmat czasu :):):) jeeli odziedziczyłaś po niej długowieczność a do tego rzuciłaś palenie to chyba z 200 nie spuszczasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 31, 2008 kurde ale wiecie tak se mysle ze to przechlapane tak dlugo zyc wszystkie jej kumpelki juz zeszły i taka sobie siedzi starowinka i jak sie zblizaja urodziny w styczniu to sie martwi zeby znowu jakas gazeta i czy tv nie przylazlo :) no i co ona teraz ma z tego zycia ale jest niezla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach