Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość ta która rzuciła
Papierosy są obrzydliwe w smaku i zapachu. W zyciu już nie zapale!

Leloof - wierz mi biorac Tabex przez te 5 dni co można palic - pety zupełnie \"nie smakują\" są wstrętne :(:( miłego dnia :)

Witam kochani. ja już przestałam brać tabex. os tego czasu jestem strasznie wrażliwa. cały czas dzieje mi się krzywda. jest mi bardzo smutno i źle. mój ukochany zamiast mnie wspierać obniża moje poczucie własnej wartości (albo nie wiem, chyba jestem przewrażliwiona). uważam iż powinien być ze mnie dumny i mnie wspierać przynajmniej minimalnie. mi jest bardzo ciężko. nie potrafię się na niczym skupić (może oprócz sprzątania). nie potrafię poczytać i skupić się na napisaniu prostego jak drut wypracowania. ale dzięki Wam wiem że nie tylko ja mam takie problemy. mam nadzieję że po pewnym czasie to minie lub będę to jakoś mniej odczuwała wklejam mój bilansik: Nie palę już 27 dni (+ 07g49m56s). Ilość niewypalonych papierosów: 491. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 18g10m37s)! Zaoszczędzone pieniądze: 163,30 zł!

Gość obserwatorka 2
Nie widzicie, że leloof i szymek to jedna osoba. Ten sam styl, pozostawiający wiele do życzenia. Ciekawe, czy nie nazywał się kiedyś bullym i voytassem.:-)

Gość Jessy27
Bella 1962 wytrzymalam 50 dni prawie zanim poległam, ralam tabex, pomógł mi bardzo, byłam na "komputerowym" rzuceniu i cos tam pomogło chociaz znów mam wrazenie że mnie ssie. ale trzymam sie,mąż też razem walczymy i sie wspieramy, tak jak wy dzielne zuchy tutaj:)) ostatnio malo czasu na neta mam , wiec bede rzadko, na razie: 7 dni bez papierosa:DDD Trzymajcie sie pachnąco i zdrowo. Pozdrawiam.

Gość Jessy27
najgorsze to przezwyciężenie tej pustki uczucia że czegos brakuje.Ze bez tego trudno sie skupic.ale co nas nie zabije to nas tylko wzmocni.

te obserwatorka czego sie czepiasz??co ty myslisz ze masz do czynienia z debilami??jak obserwujesz jak nie wiesz ze my wiemy ze nasz leloofek to szymek?? i co on ci wogole przeszkadza??czep sie kogos innego co??

Gość obserwowanyLELOOFEKhehehe
hehehehhehe ale sie wlasnie usmialem heheh inteligentna bestaia z tej obserwatorki heheheheheh rozwalila mnie ale sadny widze ze Ciebie tez hehehehehhe

hej:* no to sie pochwale ze dzisiaj to juz mój 95-ty dzien BP:D hehe obserwatorka,ale masz spostrzegawczość;D:D buhahaha sie usmiałas...szymek,leloof,lellof,symek,obserwowanyleloffek itd itd...pominełas kilka nicków jeszcze..nie dopatrzyłas sie:D:D:P

sądny..i ja.... od razu cisał mi sie grubsze słowa na usta tzn na palce i klawiature..ale sie powstrzymam,bo cos nerwowy człowiek ostatnio jestem!:)

witam wklejam bilansik bo potrzebuję zobaczyć ile tego dziadostwa nie sfajczyłam, muszę się zmotywować bo mam kryzys: Nie palę już 70 dni (+ 10g50m28s). Ilość niewypalonych papierosów: 2113. Będę żyć dłużej o 16 dni (+ 03g29m03s)! Zaoszczędzone pieniądze: 760,87 zł! trzymam kciuki za Was :)

Witam pozdrawiam całe pachnące grono bp życzę miłego i spokojnego weekendu :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom 🌼 🌼 🌼 chłopakom 🖐️ graba bp

Gość obserwatorka 2
Nie wytrzymam, co Wy tacy nerwowi jesteście? Ciekawa byłam, czy to zauważyliście. A obserwować sobie mogę, nie? Obraziłam kogoś? A Wy już z siekierą prawie.

Gość obserwatorka 2
Szacun dla Złośliwca, Dudki i Pandorki. Od Was płynie dobra energia. Pozdrowienia dla wszystkich:)

Gość obserwatorka 2
Voytasska też pozdrawiam:)

Ja postanowilam sobie w imieniny 16 marca że rzucam to świństwo, i narazie z sukcesem przetrzymuje :) nieraz pomysle zeby podejsc i kupic paczuszke a zeby tak sobie o polezala ale hamuje sie :) za 11 dni bedzie 9 miesiecy :)) Mam jeszcze trudniej bo w domu moja mama pali :( wec kusi, ale dam rade

Gość lelolelo
pani obserwator jszcze by sie musiala pani postarac bardziej niewiem moze ksiazki jakies poczytaj albo wyjdz gdzies popytaj niewiem zrob cos:D taka inteligencja napewno cos wymysli wierzymy w Ciebie hehe

Gość lelolelo
albo na naszej klasie tam mozesz sobie po obserwowac:) to takie sbeckie takie dla ciebie a i kometarzyki bedziesz mogla glupie dawac hihihih

Gość obserwatorka 2
Lelolo. Nie mierz kogoś swoją miarą. A komu tu książek brakuje, to widać gołym okiem.

ehhhh niebede z Toba dyskutowal bo to w sumie nie ma sensu a i .... ehe niewzne ale postaraj sie oddychac:) to czasem pomaga:) proponuje relanium polaczonym z regge pomaga tylko nie zapominaj wdech i wydech pozdo i zycze Ci lepszy dni nastrojow i wogole ni spinaj sie:) dobranoc

Gość obserwatorka 2
leloofku, kto tutaj się denerwuje? Spokojnie sobie piszę, to Ty się złościsz. Życzę udanego rzucenia palenia. Pa, pa, pa...

hejka ! miesiac za mna;) ale zlecialo:):):) Nie palê ju¿ 30 dni (+ 01g28m14s). Iloœæ niewypalonych papierosów: 420. Bêdê ¿yæ d³u¿ej o 3 dni (+ 05g09m26s)! Zaoszczêdzone pieni¹dze: 75,75 €!

Każego roku, o tej samej porze , każdy wam życzy co tylko może. ja korzystając z tej sposobności, życzęWam szczęścia i pomyślności by to co kochacie waszym było, a to czego pragniecie by sie spełniło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się