marjola53 0 Napisano Luty 20, 2009 Madziuchna Powodzenia w szkole i przyjemności na imprezie. Miłej nocki.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Luty 20, 2009 Misiek 121, a Ty się tak przed tymi palaczami przechadzasz.......... i nie musisz palić - widzisz to??????? ;)) No oczywiście nie przesadzaj z poczuciem wyższości, bo ciągle jeszcze w pamięci mamy, że my tak samo niedawno......, ale wiesz że palacze zazdroszczą niepalącym (my też zazdrościliśmy), a szczególnie tym, którzy rzucili ..... to takie lekkie poczucie miej !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grażka66 Napisano Luty 20, 2009 Oni nam tak zazdroszczą, że aż muszą się ukrywać za zasłoną dymną, żeby się przypadkiem nie wydało. I demonstracyjnie palą i sprawdzają, czy aby na naszej twarzy nie pojawi się choćby cień żalu i tęsknoty za dymkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 20, 2009 Kolorowych snów. Papapppa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bella1962 0 Napisano Luty 20, 2009 Pozdrawiam Wszystkich nadal pachnąco !!! a to mój bilansik na dzisiaj ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Nie palę już 114 dni (+ 12g46m44s). Ilość niewypalonych papierosów: 2519. Będę żyć dłużej o 19 dni (+ 05g56m51s)! Zaoszczędzone pieniądze: 881,89 zł! Miłego wekendu Wszystkim życzę oczywiście pachnącego i bezdymnego . ........ NIE PALIMY......... Jaka radość i duma powiedzieć gdy ktoś częstuje papierosami...Dziękuję ..NIE PALĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Luty 20, 2009 no i jestem tak jak obiecalem nic nie palilem a wypilem o wiele wiecej niz wtedy kiedy palilem czlowiek moze wypic duzo wiecej jak nie pali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Luty 20, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Luty 20, 2009 Jak bym napisal cos glupiego to wybaczcie ale dzis jestem po spozyciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Luty 20, 2009 lepiej robic wszystko inne tylko nie palic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Luty 20, 2009 madziuchna 04 trzymaj sie dzielnie dobra duszo oczywiscie nie palimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedrek 30 Napisano Luty 20, 2009 bella 1962 ale masz piekny wynik tylko pogratulowac :) a zdradzisz jak sie robi takie czarne serducha ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może..... Napisano Luty 21, 2009 b29;b29;b29; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może..... Napisano Luty 21, 2009 29;b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może..... Napisano Luty 21, 2009 a jednak głupi pomysł - ale takie znaki wkradły się pomiędzy te serducha.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 21, 2009 jędrek dałeś rade Wróciłeś pachnący SUPER zapraszam na kawkę milusiego i pachnącego dnia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 21, 2009 Witam w ten mroźny poranek -3:) Aga kawa jak zwykle super.;) Jedrek dałeś radę :) Miłego dnia wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 21, 2009 Jedrek lewy alt i 3 z numerycznej.Mam nadzieje, że prawidłowo napisałam.♥:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grudniówka Napisano Luty 21, 2009 marjola53 dziękuje za pamięć:) i dołączam do Was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 21, 2009 Grudniówka.Bardzo się cieszę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiek1211 Napisano Luty 21, 2009 madziuchna ja tez w szkole i to do 18:( niedlugo duza przerwa i okienko to wyskocze na kawke, bo dzis nie pilem. pozdrawiam cale grono :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grudniówka Napisano Luty 21, 2009 o matko ale tu pustki to pewnie przez ostatki:) ja już mam je za sobą wczoraj troszkę zabalowałam ale tak rzadko mi sie to zdarza że sie skusiłam melduję że pierwszy dzień BP mija ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Luty 21, 2009 witam.. kto mnie jeszcze pamieta to niech sie niemartwi..nadal nie pale 2 marca minie pól roku.nie ciagnie mnie wo ogle a dym smierdzi baaaaaardzo jakos zyje,do przodu z dnia na dzien z wielkimi kłodami,ale daje jeszcze rade. pozdrawiam wszyskich bardzo goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 21, 2009 Grudniówka Monikaaaaa Miłego pachnącego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Luty 21, 2009 Monikaaaa ------> pamiętasz wózek i te sprawy ;) faaajnie że Ty również i nadal BP :):):) to będziemy świętowac na początku marca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Luty 21, 2009 Łoo matkooo.. MOniaaaa ja pamiętam:)! Jak ten czas leci:)! A ja mam 8 miesięcy:)! Pamiętam Twoje początki;) tak się bałaś a widzisz udało się. Mama Cię nie kusi już hihi;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 21, 2009 MONIKAAAA tY TO JUZ ZACZNIJ TORTY WYPIEKAĆ BO CHĘTNYCH BĘDZIE SPORO ;D;D;D MILUTKIEGO WIECZORKU JA JESZCZE W PRACY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 21, 2009 Miłego pachnącego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marjola53 0 Napisano Luty 21, 2009 Ponownie otworzyłam stronę.:) Stawiam Cin Cin białe i czerwone. Zapraszam.:D YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Oczywiście pachnąco BP . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Luty 21, 2009 marjolka to ja poprosze o dwie lampeczki a ze dzis są ostatki to może nawet trzy wypiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach