kaja___ 0 Napisano Październik 28, 2009 zycze milego dnia bp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Październik 28, 2009 ja również witam całą brygadę BP i miłego dzionka życzę:-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mewa32 0 Napisano Październik 28, 2009 Witam wszystkich, stałych bywalców i nowych. Dzięki za natychmiastowe wsparcie w potrzebie. Regres, filmik pierwszy raz widziałam. Jest naprawdę nie zły, ale ja zachowuję się o wiele gorzej. Dziewczyny, wiecie jak to jest. Trzeba dbać o siebie i tyle, bez papierosa. Pozdrowienia. Nie palę już 18 dni (+ 15g55m00s). Ilość niewypalonych papierosów: 373. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 20g25m54s)! Zaoszczędzone pieniądze: 167,96 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
li_la_li 0 Napisano Październik 28, 2009 witam pachnąco :) Nonna24 myślę że musisz to przeczekać, takie problemy możesz mieć na początku ale potem jak organizm się przyzwyczai to się wszystko powinno uregulować samo :) ale wiesz żyjąc o kawie i jabłku to też bym nie miała co siebie wydalać... aev tu jest link http://megapliki.interia.pl/pobierz-3569.html pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karrolinka88 Napisano Październik 28, 2009 Wita!!! Ja nie pale dopiero 5 dzien mam nadzieje ze mi sie uda:) Na razie jest dobrze, mam plasterki zobacze co bedzie dalej. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Październik 28, 2009 Karolina, to nie jest d o p i e r o ale a ż 5 dziień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nonna24 Napisano Październik 28, 2009 Dziękuję za odpowiedzi ale naprawdę nie mam sił na to żeby rzucić to w cholere nic mnie jakoś nie przekonuję.Rzeczywiście,chyba rak płuc przekona.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Październik 28, 2009 nonna-może przyjdzie taki dzień,może sama nawet nie wiesz kiedy....Ja też tak miałam-myślałam,że nigdy nie rzucę,bo nie dam rady,bo lubię palić,itp.A tu nagle przyszedł taki dzień i proszę-dziś 24 dzień jak nie palę!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Październik 28, 2009 pozdrawiam Wszystkich obecny BP :D kaja__ ja tez zawsze zazdrościłem nie palącym madziuchna wróciłaś już z tego Torunia jak wujek ok. :D Nonna 24 widzę ze jeszcze nie dojrzałaś do tego żeby rzucić ten śmierdzący nałóg widocznie jesteś jeszcze za słaba myślę ze jak nabierzesz trochę siły to wrócisz tu do nas bo nie palić to coś pięknego :D Vonk Karrolinka 88 li_la_li mewa32 farbowana_lisica masz racje i zgadzam się z Tobą bo ja tez kiedyś tak samo myślałem jak Ty że nigdy nie rzucę, bo nie dam rady, bo lubię palić, kaja__ MALGORA wymieniłem tylko dzisiejszych obecnych nie palimy pachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Październik 28, 2009 aaa,bo ja zawsze mam rację hihi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karrolinka88 Napisano Październik 28, 2009 no moze az 5 ale nie myslalam, ze bedzie tak latwo(na razie, mam nadzieje ze bedzie tak dalej) te plastry sa naprawde super:D Polecam . Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Październik 28, 2009 wpadam sie zameldoać pachnąco oczywiscie Super ze ruch na topiku większy ale wybaczcie mi ja mam brak czasu :(:(:( wkrótce to sie zmieni to i ja bdę tu częściej Pozdrawiam całe pachnące grono Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Październik 28, 2009 Witam wszystkich pachnąco Złośliwiec-----dziękuję za pamięć....wróciłam z Torunia...wujek...ciężko...teraz muszę załatwić mu rehabilitację...ale bądzmy dobrej mysli...musi być dobrze....reklamówka lekarstw.... wkleję jeszcze licznik... Nie palę już 292 dni (+ 01g03m38s). Ilość niewypalonych papierosów: 8761. Będę żyć dłużej o 66 dni (+ 22g14m35s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3 154,07 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Październik 28, 2009 i moja opieka zapomniałam dopisać...ale wybaczcie jestem dzisiejszym dniem zmęczona...jutro rano do pracy...4:30 pobudka... a o 15ej do drugiej pracy... no i na koniec pozdrawiam serdecznie nowych i starych bywalców topiku...całe pachnące grono... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Październik 29, 2009 Witam puściutkie forum bp. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vonk 0 Napisano Październik 29, 2009 Nie takie znów puściutkie ;) Melduję się w 54 dniu BP Pachnące pozdrowienia dla wszystkick!!! :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce rzucic Napisano Październik 29, 2009 czemu nie mozna cofnac stron forum ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce rzucic Napisano Październik 29, 2009 o juz sie naprawilo,przepraszam za ten atak paniki :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce rzucic Napisano Październik 29, 2009 od trzech dni leze w lozku,mam jakies paskudne grypsko i jak sie pewnie domyslacie od 3 dni nie pale, zamiar rzucenia palenia chodzi za mna juz od jakiego czasu,przyznam sie ze cichcem od jakis paru tygodni zagladalam na to forum, teraz nadarzyla sie okazja zeby skonczyc skoro juz 3 dni minely BP, moge liczyc na wasze wsparcie ??? z gory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Październik 29, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MALGORA Napisano Październik 29, 2009 WITAM WSZTSTKICH starych i nowych bywalców,ale się dzisiaj narobilo,o malo z tych nerw nie sięgnełam po śmierdziucha,brakowało mi Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Październik 30, 2009 coś się forum zepsuło :( aż się wystraszyłam że strony wcieło ... wy też nie macie możliwości wybierania strony ?? na głównej stronie musiałam odszukać Nasz temat ... hmm...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Październik 30, 2009 ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania.B 0 Napisano Październik 30, 2009 mamuska ----------> co znaczy ta minka ???? z forum już ok :) strony są i wszystko git :D miłego dnia wszystkim.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Październik 30, 2009 no ja też witam całe grono BP:)na chwilkę tylko wpadłam ,bo roboty masa....trzymajcie się kochani i pamiętajcie :"dziękuję,nie palę"-jak to pięknie brzmi z naszych ust:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Październik 30, 2009 witam nie wiem co się dzieje ale nie ma wcześniejszych stron. Oczywiście ja bp. choć wrócił "mój" capie jak lokomotywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Październik 30, 2009 teraz jest całe forum, chyba, że ja coś źle robię. Jak wspomniałam przyjechał mój chłop i zionie jak lokomotywa. Smród jak cholera. fajki leżą i się na mnie patrzą , a kysz... Modlę się aby mnie nie pokusiło, choć wiem że ja nie palę, przecież ja nigdy nie paliłam. Będę spadać, bo jadę na groby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chce rzucic=Kinja Napisano Październik 30, 2009 bede juz dalej sie wypowiadac jako Kinja a wiec leci mi czwarty dzien,grypa mnie juz prawie opuscila wiec teraz czas na walke ze smierdziuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinja 0 Napisano Październik 30, 2009 mam pytanie o ten Tabex,ponoc tylko na recepte w Polsce,ja mieszkam poza krajem i znalazlam na necie te tabletki do kupienia za 20euro paczka i bez recepty,myslicie ze to bezpiecny srodek a nie jakies chinskie g...o ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaka007 0 Napisano Październik 30, 2009 Co się dzieje ze stronami na Forach ? 3 tygodnie mnie nie było i misz-masz . Nie palę, ale jest momentami ciężko ! Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach