farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 3, 2009 witam,życzę miłego dnia i miłej pracy,bo ja wolne dziś mam:) Co do jogi to nie wiem co się tam robi ani z czym się to je ,bo idę dopiero w czwartek. Nie palę już 30 dni (+ 12g14m48s). Ilość niewypalonych papierosów: 427. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 06g18m35s)! Zaoszczędzone pieniądze: 170,85 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 3, 2009 chcialam sie pochwalic ze nie pale juz 3lata ten topick i ludzie tu piszacy bardzo mi pomogl:) moja mama nie pali juz tydzien i dzien musze jeszcze dziadka oduczyc:) powodzenia wszystkim rzucajacyu duza wytrwalosci i silnej woli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Listopad 3, 2009 witam, najbardziej cisnelo mnie po zajeciach zeby zapalic..ale dalam rade :) zalozylam dzis ciuszek ktory kupilam sobie wczoraj to tez mi pomoglo.. materialistka ze mnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
li_la_li 0 Napisano Listopad 3, 2009 witam pachnąco szalony weekend to był, dobrze że już trochę spokoju. rzeczywiście te palące strojnisie na cmentarzu rzucały się w oczy, heh dobrze że my już pachniemy :) mamuśka przyklejaj dalej lokomotywie te plasterki, może pomoże, albo rozpuść tabex w herbatce ;) farbowana_lisica ja też zapisałam się ostatnio na jogę i dziś mam pierwszą lekcję 1,5h mam nadzieje że będzie ciekawie. pozdrawiam cieplutko wszystkich bywalców, a za "nowych" trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Listopad 3, 2009 dziś w pracy horror zgrzyty za zgrzytami a ja w tych momentach nawet nie pomyślałam o pecie. Czyżbym była już na porostej ...? li_la_li chętnie bym lokomotywie przykleiła plasterki,ale na szczęście dzisiaj wyjeżdża nie wiem na jak długo ale chyba 2-3 tygodnie znowu będzie mi pachniało ( obym tylko nie zgrzeszyła) dla wszystkich i trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 3, 2009 Witam:) Setunia- ja też nie palę już 4 lata....a gdzie stara załoga tego topiku??poszli palić??:D:D Ja mam teraz okropny okres w życiu:( i boję soię, że siegnę po papierosa:( Potrzebuje Dębowych Kciuków pewnego pana:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Listopad 3, 2009 No nie do wiary!!! Złośliwiec jeszcze trzyma straż????????????????????????????????????????????:D:D:D Pozdrawiam Cie serdecznie Przyjacielu:) Jak dobrze Cię "widzieć". Ja mam chwile załamania....niestety. Przeszłam śmierć rodzica, ciotki, różne zawirowania przez te 4 lata BP, teraz problem z dzieckim dobił mnie i zapaliłabym......ech. Wiem, że jak to zrobie, to te 4 lata szlag trafi. Dlatego do Was wracam. NIE PALCIE!!! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 3, 2009 Jovik nie daj sie! tyle juz wytrzymalas ja tez nie raz myslalam o zapaleniu tak dla "przyjemnosci" niestey czasami jak trafi sie takie towarzystwo palace i jeszcze jest alkohol , to nachodza mnie takie mysli ale jednak mysl o niepaleniu zwycieza:) P.S. palenie to tylko taka proznosc ludzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jullka01 0 Napisano Listopad 3, 2009 Pozdrawiam pachnąco Mamuśka myślę że będzie coraz więcej takich chwil gdy zapomnisz o fajce...jesteś silna dasz radę... Jovin mam nadzieje że wytrwasz szkoda by było ...tyle lat pachnąca i co znów chcesz śmierdzieć??????????i kasę wydawać??? Trzymam kciuki... Ja jestem na etapie cieszenia się że nie palę i niech tak zostanie jak najdłużej...czego Wam też życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jullka01 0 Napisano Listopad 3, 2009 Pozdrawiam pachnąco Mamuśka myślę że będzie coraz więcej takich chwil gdy zapomnisz o fajce...jesteś silna dasz radę... Jovin mam nadzieje że wytrwasz szkoda by było ...tyle lat pachnąca i co znów chcesz śmierdzieć??????????i kasę wydawać??? Trzymam kciuki... Ja jestem na etapie cieszenia się że nie palę i niech tak zostanie jak najdłużej...czego Wam też życzę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona życzę miłego wieczoru BP :D nie palimy pachniemy :D jovik nareszcie się odezwałaś parę razy myślałem o Tobie pierwsza podałaś mi pomocną dłoń i dzięki Ci za to tu miałem i mam PRZYJACIÓŁ :D wiem co to jest żyć w stresie różne myśli człowiekowi przychodzą do głowy ja tez przeżyłem horror jak się dowiedziałem ze jestem chory na raka :( wiem ze jak nawet bym sięgnął po śmierdziela to i tak nadal będę chory bo śmierdziel mnie nie uzdrowi a wręcz przeciwnie wiec staram się nie myśleć o swojej chorobie jak również o pecie :D jak możesz to postaraj się tu częściej zaglądać trzymam za Ciebie swoje dębowe kciuki które już nie jednemu pomogły rzucić ten śmierdzący nałóg na tym topiku :D :D setunia palenie to tylko taka próżność ludzka :D zaglądaj tu częściej :D mamuska44 linoletka farbowana_lisica camila 98 MALGORA pachnaca aga sadny dzien li_la_li nie palimy pachniemy za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona życzę miłego wieczoru BP :D nie palimy pachniemy :D jovik nareszcie się odezwałaś pare razy myślałem o Tobie pierwsza podałaś mi pomocną dłoń i dzięki Ci za to tu miałem i mam PRZYJACIÓŁ :D wiem co to jest żyć w stresie różne myśli człowiekowi przychodzą do głowy ja tez przeżyłem horror jak się dowiedziałem ze jestem chory na raka :( wiem ze jak nawet bym sięgnął po śmierdziela to i tak nadal będę chory bo śmierdziel mnie nie uzdrowi a wręcz przeciwnie wiec staram się nie myśleć o swojej chorobie jak również o pecie :D jak możesz to postaraj się tu częściej zaglądać trzymam za Ciebie swoje dębowe kciuki które już nie jednemu pomogły rzucić ten śmierdzący nałóg na tym topiku :D :D setunia palenie to tylko taka próżność ludzka :D zaglądaj tu częściej :D mamuska44 linoletka farbowana_lisica camila 98 MALGORA pachnaca aga sadny dzien li_la_li nie palimy pachniemy za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona życzę miłego wieczoru BP :D nie palimy pachniemy :D jovik nareszcie się odezwałaś pare razy myślałem o Tobie pierwsza podałaś mi pomocną dłoń i dzięki Ci za to tu miałem i mam PRZYJACIÓŁ :D wiem co to jest żyć w stresie różne myśli człowiekowi przychodzą do głowy ja tez przeżyłem horror jak się dowiedziałem ze jestem chory na raka wiem ze jak nawet bym sięgnął po śmierdziela to i tak nadal będę chory bo śmierdziel mnie nie uzdrowi a wręcz przeciwnie wiec staram się nie myśleć o swojej chorobie jak również o pecie :D jak możesz to postaraj się tu częściej zaglądać trzymam za Ciebie swoje dębowe kciuki które już nie jednemu pomogły rzucić ten śmierdzący nałóg na tym topiku :D :D setunia palenie to tylko taka próżność ludzka :D zaglądaj tu częściej :D mamuska44 linoletka farbowana_lisica camila 98 MALGORA pachnaca aga sadny dzien li_la_li nie palimy pachniemy za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2009 Witam pozdrawiam serdecznie wszystkich bywalców pachnącego grona życzę miłego wieczoru BP :D nie palimy pachniemy :D jovik nareszcie się odezwałaś pare razy myślałem o Tobie pierwsza podałaś mi pomocną dłoń i dzięki Ci za to tu miałem i mam PRZYJACIÓŁ :D wiem co to jest żyć w stresie różne myśli człowiekowi przychodzą do głowy ja tez przeżyłem horror jak się dowiedziałem ze jestem chory na raka wiem ze jak nawet bym sięgnął po śmierdziela to i tak nadal będę chory bo śmierdziel mnie nie uzdrowi a wręcz przeciwnie wiec staram się nie myśleć o swojej chorobie jak również o pecie :D jak możesz to postaraj się tu częściej zaglądać trzymam za Ciebie swoje dębowe kciuki które już nie jednemu pomogły rzucić ten śmierdzący nałóg na tym topiku :D :D setunia palenie to tylko taka próżność ludzka :D zaglądaj tu częściej :D mamuska44 linoletka farbowana_lisica camila 98 MALGORA pachnaca aga sadny dzien li_la_li nie palimy pachniemy za potrzebujących trzymam dwa wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2009 ale numer nie chciało się wysłać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Listopad 3, 2009 ale numer nie chciało się wysłać :D i znowu się zacina:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Listopad 3, 2009 kolejny wieczor bez papierosa mily.. nawet jakos mnie tak nie ciagnelo :) bo zabilam ciagniecie odkurzaniem i zmywaniem :) juz nawet ciuchy na uczelnie mam wyprasowane. w nagrode kupilam sobie w starej mydlarni wspaniale mydelka jedno czekoladowe :) drugie rzemskie o owocowym zapachu ... normalnie puscilabym je z dymem :) czy to nie zachecajace , zaoszczedzilam juz okolo 47zl.. :) wiem ze to jeszcze przy waszych wynikach nic..mam nadzieje ze sie nie zlamie i za was tez trzymam kciuki.. jutro uczelnie zajecia przerwa kolejne wyzwania. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linoletka 0 Napisano Listopad 3, 2009 kolejny wieczor bez papierosa mily.. nawet jakos mnie tak nie ciagnelo :) bo zabilam ciagniecie odkurzaniem i zmywaniem :) juz nawet ciuchy na uczelnie mam wyprasowane. w nagrode kupilam sobie w starej mydlarni wspaniale mydelka jedno czekoladowe :) drugie rzemskie o owocowym zapachu ... normalnie puscilabym je z dymem :) czy to nie zachecajace , zaoszczedzilam juz okolo 47zl.. :) wiem ze to jeszcze przy waszych wynikach nic..mam nadzieje ze sie nie zlamie i za was tez trzymam kciuki.. jutro uczelnie zajecia przerwa kolejne wyzwania. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Listopad 3, 2009 Zlosliwiec ale wisales sie od sera tzn kafe Cie lubi:) dzieki! pozstaram sie zagladac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinja 0 Napisano Listopad 3, 2009 Witajcie wszyscy niepalaco-pachnacy u mnie dzien 8 BP !!!! strasznie sie ciesze i dumna jestem z siebie jak to fajnie nie palic jezdze codziennie ok. pol godziny na rowerze treningowym zeby nie przytyc i czesto mysle o Was-ludziach z topika-ktorzy to samo przechodza wiec nie jestem sama w tej walce pozdrawiam goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 3, 2009 setunia :) jovik :) złośliwiec :) wiadomo..., dzisiaj tak, oczywiście nadal bp, ale z konieczności po skrótach, dobrze, że jesteście... W pełni podziwu dla wszystkich dzielnie walczących... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farbowana_lisica 0 Napisano Listopad 3, 2009 witam z wieczora pięknie pachnących wszystkich:) li_la_li- i jak było na jodze? mam nadzieję,że było warto iść?:) i generalnie cały czas do przodu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fado 0 Napisano Listopad 3, 2009 a tak swoją drogą, seti, co u ciebie? :):):) jovik, popełnisz najgorszy błąd - paląc - Twoja siła w tym, że nie palisz - tyyyyyyyyyym bardziej w trudnych życiowych momentach, oj, nie jest to łatwe..., nie jest, ale praktyka czyni mistrza, hmmm, tym bardziej ta czteroletnia..., nie daj się, trzymam łapy. Dębowe - jak zwykle - na wyciagnięcie ręki, chociaż pełno pokus wokół... I za to kocham tych niezłomnych (jak złośliwiec), chociaż mnie samej daleko do wzoru, póki co - daję radę... Pozdrawiam Wiewiórkę, Słoneczko i Jerzysa..., - dawne dzieje, jednym słowem, ale może ktoś czyta??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aram55 0 Napisano Listopad 3, 2009 Fado, wiele osób Was czyta, ale nie ma śmiałości nic pisać:( Nie ma czym się chwalić). Mój rekord niepalenia to tylko i aż 5 dni. Ciągle obiecuję sobie, że jak uda mi się rzucić to świństwo, to do Was dołącze, ale cóż...... Złośliwcu, czy Twoja choroba ma związek z paleniem? Czy chodzi o płuca? Ale tak szczerze.... Pozdrawiam Was serdecznie , życzę zdrówka i wytrwałości. Złośliwcu Dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Listopad 3, 2009 setunia pozdrawiam ja Cie pamiętam jak czytałam topik i Tobie też zazdrościłąm zaglądaj częściej jovik głowa do góry pet w niczym nie pomoże Pamiętajze my tu jesteśmy i czekamy na Ciebie zwsze wpadnij wygadaj sie i bąź pachnący Pozdrawiam i trzymam kciuki miłego wieczorku a wieci e że topik bez naszego złośliwca to był by smutny Uwielbuiam czytać jego wpisy i patrzeć na jego licznik i wiem że warto być pachnącym spokojnej nocki bez snów o petach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach