kairanka 0 Napisano Marzec 28, 2010 Witam pachnąco w ten niedzielny wiosenny poranek :)) Wszystkim pachnącym życzę miłego dnia. Złośliwiec dziękuję za pamięć i pięknego kwiatka! U mnie w domu pachnie od ponad 2 tygodni, kiedy to mąż dołączył z niepaleniem ... od razu zrobiło się łatwiej i milej w towarzystwie kochanej osoby. Buziaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiek1982 Napisano Marzec 28, 2010 Witajcie kochani żabka to normalne, odcięłaś organizm od regularnego dostarczania nikotyny także moze być chwilami ciężko ale dasz radę:) rzucaczka no mi też się dzisiaj śniło że zapaliłam ale na szczęście to tylko sen:) pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie lorika, fragless gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadiya26l 0 Napisano Marzec 28, 2010 Heloo:) no kochane widze ze topki zyje i MA sie coool.:) suuuuper ,dzięki niemu rzuciłam śmierdziele..:P idzie 3 rok..:D dałam rade bez wspomagaczy,dziwki temu topikowy..mieliśmy ten sam problem kadzy pomagała sobie jak mógł.. da sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 28, 2010 cały dzień próbuje tu wejść i mam problem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Marzec 28, 2010 witam pachnące grono... złośliwiec dziękuję za kawkę...może jakieś resztki dlamnie zostały??na samą piękną noc... no umnie malo czasu...bardzo mało...ale dalej pachnąca... i niestety śmierdziel nieraz prześladuje mnie i mówi "choć zapal,bedzie fajnie,pomyslisz co masz zrobić,pomogę rozwiązać problem,uspokoisz się gdy jesteś zła..itd..."ale niedaję się i walczę... a to mój wynik... Nie palę już 443 dni (+ 00g56m38s). Ilość niewypalonych papierosów: 13291. Będę żyć dłużej o 101 dni (+ 12g42m58s)! Zaoszczędzone pieniądze: 5382,92 zł! i widzicie smierdziel czycha na każdym rogu i patrzy kiedy się skusimy na niego... pozdrawiam całe pachnące grono ja idę bo na 7mą mam iść do dentysty... :( życzę każdemu z osobna miłej,spokojnej,pachnącej i wolnej od smierdziela nocy... kolorowych snów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 28, 2010 nastepny dzien zakonczony sukcesem hura:D zycze kolorowych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Marzec 28, 2010 WITAJCIE KOCHANI WIDZĘ ŻE JEST WAS TU BARDZO MAŁO DZISIAJ U MNIE 15 DZIEN BEZ PAPIEROSA I MUSZĘ POWIEDZIEĆ ŻE JEST RÓŻNIE ALE DZISIAJ BYŁO OK . PISZCIE COŚ BO STRASZNIE LUBIĘ WAS CZYTAC CHOCIAŻ NIE ZAWSZE MOGĘ PISAC :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 28, 2010 Witam wszystkich bardzo pachnąco Dziś wystąpiły u mnie jakieś problemy techniczne z tą stroną , ale może już wszystko wróciło do normy... mam nadzieję. Dziś nerwowy dla mnie był jedynie wieczór więc jest ok. Rzucaczka dobrze że to tylko koszmar był ;) asiek1982 mamuśka44 zlosliwiec kawa pyszna jullka01 vonk Basiek1 bądz dzielna ;) kachna11 kairanka maadziuchna bronka12 cambri[kwiat Kalina fragles69 Odezwij się Życzę wszystkim słodkich snów w pachnącej pościeli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 28, 2010 Oczywiście wszystkich gorąco pozdrawiam, przepraszam jeśli kogoś pominęłam;) rzucaczka czy ja dobrze liczę że tydzień już pachniesz? GRATULUJĘ kwiat] kwiat] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Marzec 29, 2010 Pamiętacie mnie jeszcze????, składam meldunek, cieszę się, że topik ma się dobrze i towarzystwo jest mieszane - znaczy "starzy" i "nowi" rzucacze - pachnidełka piękne :) POZDRAWIAM SERDECZNIE WSZYSTKICH ;) Nie palę już 476 dni (+ 19g22m28s). Ilość niewypalonych papierosów: 8582. Będę żyć dłużej o 65 dni (+ 13g27m50s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3433,01 zł! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 ale mi sie zaczal dzien pecior zaczal mnie przesladowac i lazi za mna jak pies az sie boje co bedzie a wlasciwie co ma byc poprostu nie dam sie mu skusic i tyle przetrwam zaraz ide do pracy to bedzie zajecie.:D MIlego i pachnacego dnia Wam i sobie zycze papaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Marzec 29, 2010 ojejkujejku ciebie sie nie da zapomnieć :D pozdrawiam serdecznie jak i reszte ekipy z tego topa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONKA12 0 Napisano Marzec 29, 2010 witam wszystkich ja nadal pachnąca dziś 12 dzień BP i nie dam się pozdrawiam całe pachnące grono :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONKA12 0 Napisano Marzec 29, 2010 witam wszystkich ja nadal pachnąca dziś 12 dzień BP i nie dam się pozdrawiam całe pachnące grono :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Marzec 29, 2010 Regres!!! miły jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kachna11 0 Napisano Marzec 29, 2010 witam wszystkich pachnąco u mnie 15 dzień bpi jak na razie jest ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 29, 2010 Basiek1 Bądz silna, jutro masz dwa tygodnie prawda? bronka12 jeszcze dwa dni i zaczniesz trzeci tydzień ; kachna11 Pozdrawiam wszystkich bardzo pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka... 0 Napisano Marzec 29, 2010 Basiek1 Bądz silna, jutro masz dwa tygodnie prawda? bronka12 jeszcze dwa dni i zaczniesz trzeci tydzień ; kachna11 Pozdrawiam wszystkich bardzo pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Marzec 29, 2010 ojejkujejku-------jak moglabym zapomniec :) mnie tez ostatnio za wiele nie bylo braki czasowe albo neta ;/ caly weekend neta nie bylo kurde wklejam melduneczek Nie palę już 765 dni (+ 05g48m19s). Ilość niewypalonych papierosów: 15304. Będę żyć dłużej o 116 dni (+ 21g53m12s)! Zaoszczędzone pieniądze: 7575,89 zł! pozdrawiam wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Marzec 29, 2010 siemka pozdrawiam wszystkich pachnących BP obecny BP :D sadny dzien ojejkujejku zabka kachna11 bronka12 basiek1 madziuchna04 Nadiya26l Regres graba wymieniona ostatnia stronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama zalotnika 0 Napisano Marzec 29, 2010 nie wiem czy to wogole moge sie tak zglosic nie pale od ponad roku:)zucilam kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy.dzis moj synu konczy 8 miesiecy a ja nie wruce juz do palenia powod:nie wyobrazam sobie aby moj syn wachal smierdzaca mame:)moze to smieszen ale to pozwolilo mi wytrwac i trwac w postanowieniu choc kusi pet jak diabli czasmi:) od pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwalosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama zalotnika 0 Napisano Marzec 29, 2010 nie wiem czy to wogole moge sie tak zglosic nie pale od ponad roku:)zucilam kiedy sie okazalo ze jestem w ciazy.dzis moj synu konczy 8 miesiecy a ja nie wruce juz do palenia powod:nie wyobrazam sobie aby moj syn wachal smierdzaca mame:)moze to smieszen ale to pozwolilo mi wytrwac i trwac w postanowieniu choc kusi pet jak diabli czasmi:) od pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwalosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basiek1 0 Napisano Marzec 29, 2010 witam witam ja nadal pachnaca nie poddalam sie chociaz te smierdziele mam w sasiegu reki przez cale 8-em godz.i podajac je komu innemu nie skusily mnie :D Jestem bardzo zadowolona z siebie jutro mija faktycznie dwa tygodnie pozdrawiam pachnace cale grono i milego wieczorku oczywiscie BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 29, 2010 ojejkujejku jak miło, ze nas pamiętasz a jeszce milej, ze pachniesz wpdaj do nas częściej. Razem rzucałyśmy Myślę że pamiętasz Ty mnie Ja też sie ciesz, z etopik zyje ma sie dobrze, ze jest nas pachnidełek wiecej z dnia na dzień. Kurcze jak fajnie Woiosna przyszłą trzeba wziąść sie za sporty hihi:):):) Miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Marzec 29, 2010 ojejkujejku jak miło, ze nas pamiętasz a jeszce milej, ze pachniesz wpdaj do nas częściej. Razem rzucałyśmy Myślę że pamiętasz Ty mnie Ja też sie ciesz, z etopik zyje ma sie dobrze, ze jest nas pachnidełek wiecej z dnia na dzień. Kurcze jak fajnie Woiosna przyszłą trzeba wziąść sie za sporty hihi:):):) Miłego wieczorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach