Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość agadka
Chyba będę żyć..... Najgorszym etapem był ten tuż po odstawieniu,z dnia na dzień z tygodnia na tydzień jest coraz lepiej.:) co do wagi to u mnie już 19 kg, jak wyzdrowieje musę zacząć cos z tym robić .myślałam że przez chorobę trochę spadnie a tu nie rośnie :)

hihihihi waga leci do góry, ja jadłem non stop pestki słonecznika kupowałem sobie w biedzie 2 paczki i zjadałem je przez jeden dzień. Następny dzięń rytuał biedronka słonecznik i tak przez 4 m-ce Co do ćwiczeń zwiększyłem trochę a co do diety od tego tygodnia sam sobie jestem dietetyiem tzn obliczyłem że potrzebuje 3100 kalorii dziennie i staram się zjadać 2000-2500 zobaczymy co z tego będzie. Żona mówi że sparawdzam kalorie jak nastolatka :p

Gość gość
witam pozdrawiam wszystkich bywalców pachnącego grona 🖐️ życzę miłego popołudnia BP :D za potrzebujących trzymam 2 wolne nie zajęte śmierdzielem kciuki BP :D bo nie palić to jest coś pięknego :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom 🌼 a chłopakom przystojniakom 🖐️ graba jak rzuciłem palenie to waga skoczyła 10 kg i źle się z tym czułem trzeba być cierpliwym bo waga po pewnym czasie sama wraca do normy nic na siłę życzę wszystkim wytrwałości BP bo śmierdziel tak szybko się nie poddaje a ja chodzę codziennie na przymusowy marszobieg ze swoją psinką :D my tu nie palimy my tu pachniemy :D

Gość pachnącaania
I to jest mega motywacja !!! 🌼 Ja mam problem z obliczeniem zapotrzebowania kaloryczności ale dokształcę się w necie.Póki co odkurzyłam orbitreka i 40 minut jazdy mam za sobą.Taki mały kroczek do przodu :P Najgorsze są dla mnie te emocjonalne huśtawki gdy dopada mnie głód nie wiadomo czego . Ostatnio nawet zastanawiałam się czy nie zmienić nicka z pachnącej na w...ą Anię :D :D :D Gościu masz rację NIE PALIĆ to coś pięknego!

Gość gośagadka
również pozdrawiam :) ja taki marszobieg powinnam wstawić do swego hormonogramu a samochód do garażu, bo wagowo to prowadzę :)

Gość pachnącaania
Hmm...Dobra myśl z tym samochodem :) Ty Agadko w odróżnieniu od nas byłaś na starcie chudzinką a my już z nadbagażem.Ja powiedziałam sobie że jak zobaczę 6 z przodu to biorę się za siebie i dziś ku swojej rozpaczy ją ujrzałam.Była tam ta wredna,niechciana 6 na wadze! :P Przybiegłam na forum szukając ratunku w tej mojej niedoli i dostałam wsparcie.O jesteście WIELCY ! Tym to postem kończę dziś to moje pisanie.Miłej nocy,jutro tu wrócę :P

Gość pachnącaania
Tak dla zaspokojenia ciekawości.... Marcinek ta cyfra w nicku to lata?

Gość agadka
Tak byłam chudzielcem:) zmieniłam sie do tego stopnia ze znajomi na ulicy nie poznają mnie, a ci którzy poznają wołają O BOŻE CO CI SIE STAŁO !jak wcześniej pisałam nie przeszkadzają mi kg. ważne że nie pale tylko na tyłek nie mam co włożyć:) Marcinek prawie rówieśniku :)jestem ciutkę młodsza :)

Agadka to fajnie że rówieśnicy:p spoczko kobiety lubią kupować ubranka teraz kupisz większe potem kupisz mniejsze :p ważne że się nie pali a kg to tylko kg i zaoszczędzone pieniążki z petów można wydać na ubranka :p

Gość pachnącaania
Ja jestem 78 rocznik więc też rówieśnica :) Miłego dzionka :)

o proszę sami rówieśnicy :p też miłego pachnącego dnia. A opowiedzcie jak trafiliście( trafiłyście) na to forum, bo mnie to ciekawi Ja 8 miesięcy temu jak zaczynałem rzucanie, to szukałem wsparcia najpierw pisałem sobie blog chyba ze 4 dni i mi się nie podobało, potem wpisałem w google i wyskoczyło mi to,:p nikt tu nie zaglądał tzn były jakieś wpisy raz na 3 miesiące, ale poczytałem pierwsze 400 stron:p jak inni walczyli, i postanowiłem sam sobie pisać:p szybko jednak pojawiła się Dobdob która pojawia się do dziś, i ogólnie nadal potrzebuje wsparcia i lubię tu zaglądać.....

A ja rocznik 81:) moja waga stoi w miejscu dzieki rzodkiewce i marchewce:) a tak serio to w miare skuteczna obecnie dla mnie jest dieta ZP (zryj-polowe) ... No coz :) palenie jest niezdrowe a jedzenie w nadmiarze rowniez;) ... Jakos sobie radze;)

Gość pachnącaania
Ja podobnie jak Ty Marcinku szukając wsparcia trafiłam tutaj :) Wcześniej gdy jeszcze paliłam to zaglądałam do Was bo potrzebowałam tego ostatniego kopa do rzucenia.Poczytałam sobie też dużo wcześniejszych wpisów o zmaganiach innych i stwierdziłam że to forum dla mnie :) Kafe znałam już sporo wcześniej ale raczej byłam zawsze tą podczytującą.Cieszę się że teraz się odezwałam , bo fajnie tu z Wami:) Dzięki za kalkulator.Korzystam i od dziś jestem na diecie redukcyjnej.

Gość pachnącaania
Malaaaa Ty szczęściaro,nie palisz,nie tyjesz a my tu rośniemy jak pączki:D Agadka i jak tam,spacer był?

Gość agadka
80,- jak już każdy sie chwali to i ja :) Ja jak rzuciłam, ciagle w necie czytałam i wyszukiwałam sposobu jak ludziom sie udało wytrwać i ich zmagania z fajkami,i tak trafiłam tu,najpierw czytałam stare wpisy ,miałam akurat gorszy dzień i postanowiłam sie odezwać.zostałam mile przyjęta Marcinek ,Dobdob i tak tu jestem :).......w grupie rażniej,

Gość agadka
Aniu deszcz padał a parasol gdzieś się zawieruszył i ogólnie zimno bu :)

Małaaa, może nie je :p Agadka nie było dziś tragedii z pogodą, jak coś mogę podesłać mojego pieska z nim raźnie się maszeruje. Jeśli chodzi o" kafe" to forum dla dziewczynek:p ale byłem tak zdeterminowany że zadomowiłem się tutaj... Ja też na redukcji...zobaczymy co z tego wyjdzie mam nadzieję że jak za tydzień stanę na wagę to będzie mniej a nie więcej. Oczywiście główny temat nie palimy:p dziś mija mi 8 m cy i 8 dni kiedyś myślałem że jak wytrzymam miesiąc to będe zdrowy :p a nigdy nie dawałem sobie 8 m-cy bez kiepa hm...super Forum od 2005 roku a temat ponadczasowy zawsze będą osoby które już nie chcą palić, a wiecie co podobno fajki poszły do góry:p i powiem Wam może to wredne ale jakoś ucieszyłem się że ja nie będę wydawał:ppp dobranoc Ania Mała i Agadka

Gość agadka
Dziś samochód w garażu, troche do załatwiania spraw mam no i troche łażenia będzie :) Marcinku pieska podsyłać nie musisz, chyba żeby pobawił się z moimi dwoma :) życze miłego dnia :)

Gość pachnącaania
Na tym dziewczęcym forum przydaje się "męska ręka " :D Poza tym Drogi Marcinie ciesz się z bycia rodzynkiem wśród pachnących kobiet:D U mnie bez zmian,tzn.od euforii po jakąś melancholię ale BP :D Ostatnio kupowałam sąsiadce fajki i też doznałam tego miłego uczucia że sobie nie kupuję.Dodatkowo sąsiadeczka chcąc chyba zaoszczędzić często wpadała do mnie zapalić i nie wyobrażacie sobie jaką miałam satysfakcję mówiąc jej że nic z tego ode mnie już nie zapali:D Wyraz jej gęby bezcenny! :D

Jem jem jem:):):) ale staram sie nie podjadac i jesc w miare zdrowo;) salatki owoce warzywa i pic duuuzo wody zeby wyplukac faje spalone przez ostatnie 15 lat- troche ich bylo:). A tak poza tym to nic innego nie dzialam:) waga raczej stoi w miejscu tylko z tym pieprzonym WC mam cholerny problem!!! ............ LEWATYWA?!?!?! ..... Oszalec mozna!!! Sliwki woda i inne kiszone ogorki i kapuchy nie dzialaja!!!

Gość pachnącaania
I znów się sprawdza to że każdy inaczej przechodzi proces po odstawieniu papierosów.Ja z WC korzystałam raz na 3 dni gdy paliłam a teraz odwiedzam je co dziennie :) U mnie chyba słonecznik tak działa albo nadmiar jedzenia :D Zobaczymy jak będzie teraz bo mniej pożeram. Malaaa wiem jak to jest gdy ma się ten problem.Poczekaj bo Twoje jelita muszą nauczyć się pracować bez nikotyny....Wkrótce wszystko wróci do normy:)

Cześć dziewczyny miłego bez nikotyny dnia życzę Malaaa to się poprawi musisz być cierpliwa, i jedz więcej :) a na bank się poprawi:p Ania ja słonecznika przez pierwszy okres nie jadłem ja go żarłem :p na szczęście potem mnie puściło Agadka idę na siłkę za 1 h wychodzę jak się pośpieszysz to Cie zabiorę :)

Gość agadka
ha ha ha :)

Gość agadka
Hej. halo halo a gdzie Wy ? sprawdzam obecność kolejno odlicz :)

1. Malaaaaaa - melduje sie jestem:) BP miesiac i 15 dni:) :) :) Co tam u Was? Marcinek Ty jeszcze z silowni nie wrociles?:)

Gość pachnącaania
Jestem i ja :D Poległam na diecie,mało ćwiczę ale nie palę i jest mi cudownie:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się