Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

sroczka - Twoj wynik wcale nie jest mizerny , ja chcialabym juz tyle dni miec na moim liczniku :) . Gratuluje !! 🌻 dodob i leloof - tak trzymac !! To jest duzy sukces . Malymi kroczkami dojdziemy do duzych sukcesow . 🌻 . Musze sie duzo ruszac bo dzisiaj tez mnie \"bierze\" ... :o A rano byla taka euforia !! :D To minie i za pare godzin bedzie znowu OK .

hej:)) czy mnie ktoś jeszcze pamięta???gdzie \"mój\" stary skład?? chyba się powoli wyłamujecie;(((( pandorko kochana gdzie Ty jestes?odezwij sie????? U mnie ostatnio dość pod górke,ciężkie dni za mną,ale zanim wyjde na prosta to tez sporo minie;(((( i niestety,ale coraz czesciej mysle o pecie baa mi się znowu chce palic...3 miechy się zbliżają wielkimi krokami to moze dlatego?? bo podobno 3 dni 3 tygodnie i 3 miesiace są najgorsze... mam nadzieje,ze sie nie złamie i,że wytrzymam... mój bilansik Nie palę już 78 dni (+ 04g30m49s). Ilość niewypalonych papierosów: 1404 ( o zgrozo!!!!!!!). Będę żyć dłużej o 10 dni (+ 18g18m10s)! Zaoszczędzone pieniądze: 456.69 pozdrawiam wszystkich walczących:)))

monikaaaaaaa pewnie ze pamietamy bedzie dobrze no ciagnie ciagnie szczegolnie jak nie mozna sobie znaleźc miejsca (tak jak ja ;)) ale walcze jestem dzielna maly syfiasty skret nie bedzie mna rzadzic ;)

Monikaaaa pamiętasz wózek i te sprawy ;):D kochana trzymaj się i nie myśl o pecie !!!!!!!!! fuj,fuj,fuj !!!!!!! :D

Gość leloof85
ej monika bo trace nadzieje ze to nieminie a jak nie minie to to bez sensu ;( napiszcie cos szybko madrego optymistycznego bo zwariuje eh..

mysl o tym jak ci cuchnie oddech jak palisz jak zeby robia sie zolte obliczaj ile pieniedzy zaoszczedzisz jak nie bedziesz palil rob liste co sobie kupisz itd

czesc dziewczynki :) melduje sie na posterunku znowu czysciutka ...dam rade dziewczynki - musze tylko nauczyc sie nie ulegac pokusom... slowa mojego taty bardzo mnie motywuja cihcy gosc... nigdy wczesniej nie slyszalam tych slow od niego.... czekalam cale zycie na te slowa nie moge go zawiesc...nie moge zawiesc siebie.... nie chce zeby bylo mi wstyd tez chce byc z siebie dumna!!!! dodob Ania.B leloof85 cihcy gosc bella 1962 30stka z Gdnaska kulka777 neri - podziwiam Was i trzymam kciuki!!

Gość leloof85
wiesz ze sa cwwile ze nic nie pomaga;/ ale trzymam trzymam...

Gość leloof85
to jest najglupsza rzecz jaka zrobilem...;/zapalilem pierwszego peta:(

Gość leloof85
wogole powinni tego zabronic zniszczyc karac za to bardzo,kurde wtedy bym moze dal rade:D wiem to niemozliwe ale too teraz takie trudne to moj przyjaciel od 9 lat kocham go uwialbiam byl zawsze ze mna codziennie i mimo ze przez niego sie tak zle czulem i smierdzialem okradal mnie itp to jednak moj przyjaciel przez te 9 lat byl ze mna na dobre i na zle a teraz sie na niego obrazilem no ciezko mi jak cholera sorry znowu glupieje hehe:D

Gość leloof85
boze i kawy sie poraz pierwszy wlasnie odkad rzucam napilem zaraz mnie po ...piesci leh:D

mi tez jest kiepsko ale pomyslcie jestesmy jeden dziesiec sto dni do przodu przeciez w koncu glodek nikotynowy przesanie nas nawiedzac no nie :) znudzi mu sie niestety gdyby glupota nasza umiala latac wszyscy zaczynajacy palic lataliby po niebie

ojj kochani zaczeliscie rzucac to sie trzymajcie i nie poddajcie....ja nie zapale,nie zrobie sobie tego,ne po takim casie,trudnym dla mnie...zaczełam rzucac palenie z problemami i mi sie udało,wiec tlumacze sobie,ze jak rzucilam palenie jak miałam trudny czas to wytrzymam,nic mnie chyba nie złamie...pokazałam sobei ze jestem silna!!!! i Wy tez bądźcie...robicie to tylko dla siebie pamietajcie..to sa wasze pieniadze,wasze zdrowie,wasza silna wola,ale tez jaka radosc z kolejnego dia bez peta!!!ja własnie mam opis na gg,ze to juz moj 78 dzien,ze nie wierze,ze dałam rade..jestem z tych dni baaaaaardzo dumna,a palaczom co sie męczą niech w pięty wejdzie!!!:P wiem wiem krutna jestem:))heh:) Ania B...pamietam wózek i dalej na nim jade jak widzisz;P:)

Gość leloof85
a ja bym chcial zeby mnie ktos uspil i zeby msie obudzil po wszystkim albo chociaz na wiosne hehe:D wiem wiem jestem slaby jak olera :(

lelof....ahmmmmmmm usypiam Cie!!!ŚPISZ;d:) trzymajmy sie dzielnie..damy rade!!sami sie w to wpakowalismy to i sami musimy wyjsc:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość leloof85
heheh przetrwalem atak nr sto tysecy piedziesiaty czwarty hehe przechlapane :D

Gość leloof85
a rzuca ktos bezproblemu:(?? chyba nie

Gość leloof85
hehe to jest magazyn dla kobiet a juz sie pomalu zastanawialem czy tylko ja z facetow rzucam hehe;)

witam wszystkich pachnących!!! mój bilansik na dziś Nie palę już 21 dni (+ 06g09m34s). Ilość niewypalonych papierosów: 425. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 05g56m27s)! Zaoszczędzone pieniądze: 148,79 zł! no to jeden problem mamy z głowy te fajki pieprzone i niech drożeją od nowego roku ile chcą może nawet 50 zl paczka kosztować nas to jeż nie dotyczy......Nie Palimy.....pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!!

lellof85- No ale temat rzucania fajek dotyczy nie tylko kobietek ;) Niezly z Ciebie hardcorzysta jak czytam o tych Twoich środkach antynikotynowych - masz je juz wszystkie czy dobiero planujesz zaopatrzyc sie w nie ? Uwazaj zebys nie przedawkowal :D . Ja kiedys przykleilam tak mocny plaster z nikotyna ze pod koniec dnia bolala mnie glowa - po razu dniach zorientowalam sie ze dawka ta jest tak mocna ze nawet w ciagu dnia samymi papierosami nie dostarczalam sobie takiej ilosci nikotyny ;-).

Gość leloof85
Julka to moj drugi dzien i dzisiaj troche z nimi wyluzowalem bo po nich nic nie moglem jesc a dzisiaj zasysam i zasysam jak bym palil ale cos innego hehe:D

Gość leloof85
bo ze mnie jest k... taaaaaaaaaaaaakkiiiiiiiii nalog i jak rzuce to sam w to nieuwierze pojde chyba do czestochowy:D

Nie martw sie ja dzisiaj tez zasypiam chociaz spalam dzisiaj bardzo dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo ;) Pierwsze 3 dni sa bardzo trudne (jak juz zauwazyles:D) ale myśle, ze skoro zabijasz glod nikotynowy tymi wspomagaczami to masz juz 50% latwiej w zwalczeniu nalogu- bo żaden wilczy atak glodu nikotynowego Cie nie zlapie. Teraz tylko musisz zrobic sobie male pranie mozgu i powoli zaczniesz odzwyczajac sie od sytuacji w ktorych towarzyszyl Ci pet-czas bedzie dzialal na Twoja korzyść. Zauwaz jak ludzie tutaj niepalacy chociazby miesiac inaczej zaczynaja pisac i myslec niz w pierwszych dniach bez Westa Silver:D.

No to ja z Toba do tej Czestochowy sie wybiore:D:D:D leloof -dales rade 1 najgorszemu dni to dasz rade i kolejnym ;) Nie zawiedz mnie i ludzi z Czestochowy :D

Gość leloof85
hehe dokladnie wiem mam tego swiadomosc ale wierz czasem juz jest tak zle i sobie mysle a pier.... te rzucanie juz niemoge przeciez toszto sadyzm ale na szczescie przechodzi po pastylkach i ciezkiej walce najgorsze sa te napady gdyby nie one bylo by super

julenko moja koffana ty zyjesz jeszcze??gdzies to bywala jak cie nie bywalo ?? nawet nie wiesz ze wreszcie mam prace taka jaka chcialam dostalam sie do laboru dzis umowe podpisalam :) a jak twoje poszukiwania bo ty tez chyba szukalas prawda??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się