mumi 0 Napisano Listopad 21, 2008 moniaaaa jaja..yyyyy..............jajami :) ale chłop ma problem, nie? tu jajców niet :) chyba, że sam będzie chciał :D to monia i mumi klepią kolejkę do robienia jajców :D !!! hehe :D kurde no :D nie palić mi tu..bo śmierdzi nio starsza pani mówi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 no chłop roblem..to mu tłumacze... no toja już nic nie mowie;P a jajca i tak bede robic,bo dosyc płakania:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 za błedy przepraszam moja klawitura ledwo zipie...sztuczne oddychanie jej musze zrobic,rzucajac z 4 razy o blat biurka;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 mumi daj troche sily przeciez masz tak duzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 a jaja na miejscu jak najbardziej:D czego sie tlumaczycie heh;) problem w sumie smieszny jak by nie patrzec hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Listopad 21, 2008 no to trzymaaaajjj :D łap!!! ciamajdo :D :D weź "se" tej siły ile wlezie, niech Ci Bozia zdrówka da :) a teraz marsz: robić zakupy na pycha ciacho, pastować buty, wlec futro na spacer....chwila moment nieuwag i już noc i kolejny dzień też tak żyłam...niedawno całkiem wiecie idę spać bo nocką (dla mnie) egzorcyzmy Emilii Rose :) muszę odespać wstawanie o 4 rano buzia dla Was wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 no trzymaj sie cieplo pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Listopad 21, 2008 leloof spotykamy się jako niepalące istoty, co? spotykamy się przed TV..zakoduj :) nie będziesz sam :) a wiesz ile osób..podszytych strachem przed fajką :P nas CZYTA TERAZ? czujesz klimat??? oni sie jeszcze czają, a my już wiemy :) co i jak :) luzik :) bb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Listopad 21, 2008 gra ktoś w Rohana? czy też sama jestem ;) chyba sama gram jako Rohannaa72 :) eee tak sobie piszę.......pewnie nie znacie :) kolejna metoda BP..fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 21, 2008 oj lellof lellof Kolejny ciezki dzien za Toba :) Dziekuj Moni ze Ci tak w zolnierskie dupsko nakopala :D Mam badzieje, ze takich dni jak dzisiaj bedziesz mial juz niewiele :) a na spacerku w ten piekny sloneczny dzien byles? {sloneczny a pozniej lekko sniezny :D } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 21, 2008 Ja gram w cos innego - a wlasciwie na odwyku teraz jestem bo za duzo tego bylo, toszzzzzzzzz to nalog byl :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 u mnie caly dzien slonko bylo bylem bylem oczywiscie rohana nieznam ale znam zohana hehe:D wieczorkami juz lepiej bo i wieczorem mniej palilem tylko znowu nocka bezsenna wychodzic narazie niechce chociaz jeszcze niewiem ale lepiej jeszcze nie kusic locu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 Julka ni ebył bo len z niego patentowany jak sie sam przynał:P piękny mroźny dzien,mozna pooddychać swezym mroźnym powietrzem...a Leloof gumy żujesz?(rzujesz? o cholera jak to sie pisze??:D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 co to za rohan??:D opowiadaj to chyba rpg ja nie przepadam gram na sieci w cs i bf2:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 21, 2008 Na noc polecam jakis dobry film i hektolitry melisy a moze piwka ?...:D:D:D one najlepszym srodkiem nasennym sa:D chyba wlasnie po ten specyfik zaraz skocze do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 coś na rozweselenie..moja mam sie mnie pyta jak sie czuje i czy mi nic nie zaszkodziło tak się smieje,aż sie popłakałam:D http://www.smog.pl/wideo/22097/dlaczego_kobiety_wola_kobiety/ i jeszcze to...je to ja kocham uwielbiam i ubustwiam.. http://pl.youtube.com/watch?v=R4cQ3BoHFas&mode=related&search= p.s za mało czytam ksiazek ostatnio i pisze,bo robie straszne błedy otrograficzne,czego nie nawidze u kogos;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 no nikoretki ale bardziej mi pastylkiniquitin pomagaja dzisiaj chcialem troche odstawic ale za dlugo sie nie na odstawialem hehe bo ciezko bylo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 hehe dobre ze mna jeszcze chyba nie tak zle http://nasza-klasa.pl/profile/7318937 tez mozecie wkleic bo was jeszcze nie widzialem a lubie widziec kto mnie w dupsko kopie heheheheh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 ale j ama mysli zwykle mietowe,orbit itp:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 i zobaczcie sami jak mam na nazwisko no jak tu do licha nie palic heheheh:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 wysłane...ale ostrzegam miss nastolatek to ja nie jestem:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 :D:D:D:D:D:DD: czyżbys kogoś nie lubił???:D:D nazwisko masz pięne,boskie i sławne w całym kraju:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 etam marudzisz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Listopad 21, 2008 No nic ja mykam po specyfika odurzajacego :D Trzymajcie sie Ludziska i Do jutra;) ! p.s mam nadzieje ze nie bede wyginala sie po nim tak jak te 2 Chinki czy Japonki na filmiku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 a co masz dobrego?? hehe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 leloof,ale uśmiałam....:D:D:D:D niezgadiesz z czego..:D ze zdjęcia.....8:D:D:D:D:DD: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 nielubie?? nienawidze a w wojsku to Ci powiem przechlapane przez nie mam zbyt slawne hehe kazdy od razu zapamietuje po pierwszej stycznosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 kturego??:D tez sie posmiejemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leloof85 0 Napisano Listopad 21, 2008 monia pol rzeczycy mnie podglada juz hehe:D pilnuja Cie hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikaaaaaaaa 0 Napisano Listopad 21, 2008 jak to kgo..twojego zdjecia ósmego:D:D:D:D:D śmiechawa nieprzeciętna mnie złapała:D(ale nie tak publicznie;P) a witam wsród znajomych:)rozważam usuniecie konsta z nk obecnie,ale witam witam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach