Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata-------------------------

Czy usłyszałaś kiedyś że jesteś brzydka?

Polecane posty

Gość a mnie kiedys
raczej niestety nie :O

Gość hehehehhheeeh
kiedys kiedy przedstawiano mnie i moją sister jakiejs dalekiej ciotce to reakcja ciotki na moją siost :"ale ładniutka" a na mój widok "ale milutka", hmm dyplomatycznie

Gość pitumpitum
Hmm...zdarzalo sie-w podstawowce podczas mszy w kosciele jeden cwaniaczek rzucił do mnie-posun sie,gruby:D dodam,ze mialam na krotko sciete wlosy i gruba,puchowa kurtke,hehe... Pozniej,jak juz bylam starsza, trzymalam na kolanach corke znajomej-jej sasiad spojrzal na nia i mowi tak jakby sam do siebie-to Twoja mamusia? Nie...za ładna jestes na to:D a podobno tez uchodze za ładna dziewczyne i na brak znajomosci nie narzekam. Ale kompleksy zostały;)

Gość takatamm
Dlaczego wszystkie dziewczyny na forum zawsze pisza, ze sa uwazane za ladne, a ja tej urody jakos na ulicach nie widze. Widze natomiast totalna przecietnosc.

Gość pitumpitum
Nie zaprzeczam,ze nie jestem przecietna.Ale przecietna ładnie:D

Gość HEJOO
a ja jak bylam mala to wygladalam jak chlopiec pamietam 3 zdarzenia: 1. ide do zerowki z mama za raczke a jakis facet: oo jaki duzy chlopak juz do szkoly idzie! :) 2. wchodze z mama do autobusu a kierowca podaje mi reke ze slowami : czesc kawaler!! hehe 3. czekam na mame przed slepem zaczyna padac deszcz a jakas babcia do mnie: wejdz chlopczyku do sklepu bo zmokniesz!! dodam ze mialam dlugie wlosy plecione w warkoczyki ! na szczescie Bog mi krzywdy wynagrodzil i juz nie wygladam jak chlopiec ;)

Gość helgunia
he, he, dobre! :-D Też widzę duzo przecietnych bab na ulicach.

ja bylam brzydka w podstawowce, tak 6-7 klasa to pasztet byl ze mnie nieprzecietny :D pozniej to tylko tu na Kafeterii mnie nie zawiedliscie, zostalam pasztetem po raz kolejny

Gość anusiaa_22
Zdarzyło się 3 razy... Pierwszy raz ktoś do mnie napisał na gg (chyba nawet się domyślam kto), a drugi raz zostałam obsmarowana przez dobrego kumpla na jego blogu...Co prawda nie napisał wprost, że jestem brzydka, ale wymienił parę cech, także...Nabawiłam się przez niego potwornych kompleksów...I jeszcze kiedyś kuzyn się nabijał no ale to było dawno...

Gość kiedys powiedzialam
ze brzydko wyszlam na zdjeciu, a ktos skomentowal to..a jak ktos brzydki moze wyjsc ladnie na zdjeciu:P

Gość powiem Ci tak
ja się gdzieś tak od 16 roku życia czuję ładna a wieku 19-20 lat nawet bardzo ładna tylko miałam jeden istotny mankament. Krzywy nos który dosyć mi psuł samoocenę i psuł ogólnie ładny wizerunek. Dosyć często chłopcy mi dawali do zrozumienia że jestem atrakcyjna, ale bywały też sytuacje (choć na szczęście bardzo nieliczne ale jednak były) że ktoś mi wyraźnie rzucił aluzje że jestem brzydka. Podejrzewam ze ten felerny krzywy nos miał w tym swój udział. Przykładowa sytuacja. Idę ulicą w centrum miasta w krótkiej sukience. Gdy jakiś koleś za mną gwiżdże i woła: Hej kochanie, a kiedy się odwracam to mówi: Ojej..., bardzo się rozczarowałem. :O Czułam się po tym strasznie. :O Na szczęście takie coś się zdarzało bardzo rzadko. Ale chyba nie ma takiej dziewczyny która by się wszystkim podobała.

Nie nawet jak była wymiaan zdań:) Nikt tak nie rzekł mowili ze milutka i ładniutka:) A Ty faktycznie brzydka jestes:) Nie wmawiaj sobie a te paluchy fujj:O

Gość mgielka.
uslyszlaam od jakiegos palanta na dyskotece bo juz mialam dosc tych natretusow, ale w sumie nic szczegolnego nie powiedzialam a ten do mnie....... ale ladna to nie jestem:D

Gość melisssssssja
jak mam kaptur to zaglądaja do mnie:) albo jak mam rybaczki, kozaki kurtke bez iszalik faceci wychylaja sie z aut:) zatem z tyłu ok i z przodu:)

no ba. mój przyjaciel mówi mi to przy każdej okazji, lustro pokazuje kilka razy dziennie:P

Gość melisssssssja
a ja mysle ze mowi sie to osobom które są normalne ani ładne ani brzydkie ale maja sie za niewiadomo co. i takim sie mowi ze sa przecietne a uwazaja sie za niewiadomo co.

Gość mgielka.
szczerze mowiac to nei wydaje mi sie.... ja sie nie uwazam za Bog wie co bo codziennie sie w lustrze przegladam, ale czasem chlopcy sa nachalni i niemili bez przyczyny......

Gość brzydki chudzielec
ja bardzo czesto slysze ze jestem za chuda i wygladam jak szkielet, ale co taka juz moja uroda

Gość melisssssssja
ważne jakie masz serce i jak odnosisz sie traktujesz ukochaną:) nie wszystkim pasuje chudosc:)

Gość mgielka.
ale niestety to prawda, ze zawsze sie patrzy na wyglad, przynjamniej na poczatku...

nie do końca rozumiem:O miałem co prawda zdjęcia rentgenowskie bo mam jakieś szmery, ale z tego co wiem to serce mam normalnego kształtu:O ukochanej nie mam ale myślę, że traktowałbym ją tak samo jak ona mnie ponieważ jestem za równouprawnieniem!

Gość mgielka.
rozważny...dobre z tymi uprawnieniami:D:D:D:D:D

Gość mgielka.
heh...no nie wiem nie wiem, bo wiesz, ja to jeszcze nie wyrobiona jestem:D

Gość świetnie........
a nie przyszlo wam do glowy ze na serio nie musicie sie wszystkim podobac?? i to ze ktos mowi ze jestescie nieladne nie mowi to z zazdrosci tylko wyraza wlasna opinie?? jak zwykle polak jest za malo samokrytyczny...:/ wszyscy musza sie za wami slinic :/ piekny system wartosci....:]

Gość świetnie........
nie zauwazyles ze nie uzywam interpunkcji paczek ani duzych liter bo mi sie zwyczajnie tak podoba?? nie?? to zaloz okulary