Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata-------------------------

Czy usłyszałaś kiedyś że jesteś brzydka?

Polecane posty

Gość mgielka.
zdrobnilam jeden wyraz, ale sie czepiasz

Gość baniak
Przed zdychingiem trzeba trochę się do ludzi po przypierdalać. Żeby nie mieć potem wyrzutów że zdrobniaczy nie opierdalałam.

Gość mgielka.
potem to juz raczej niczego nie bedziesz miala

Gość rozważny
a wytłumacz mi jeszcze jedno...bo była mowa o operacji plastycznej....Ty odpowiedziałaś, że bys się czuła jak syntetyk i dltego nie.....tylko jeżeli alternatywą jest samobójstwo, a Ty sama nienawidzisz swojego wyglądu tak bardzo....to czy to poczucie że trochę dzięki medycynie się upiększyłaś to nie byłoby niczym lekkie szczypanie w porównaniu z tym co teraz czujesz....bo nie rozumiem również

Gość rozważny
i jeszcze jedno pytanie...czy te 16 dni masz jakoś zaplanowane, czy po prostu będziesz żyła dniem codziennym do ostatniego dnia?

wlasciwie to chyba nie alee..kolega mojego taty (mlodszy od mojego taty o jakies 8-10 lat) powiedzial mi ze \"kawal ze mnie baby\":( tata sprostowal to ze jestem kwintesencja kobiecosci:P:D

Gość mgielka.
uhu...ale siee obudzila...

Gość pewna pani anonimowa
uslyszalakm:P

Gość baniak
Ano niczego. Ale wisz, taka ostatnia miszyn. A Ty rozważmen całkiem rozsądne pytania zadajesz. Bardzo ogólnie potraktowałam ideę plastyka, niesie to za sobą koszty no i oczywiście powikłania a i niestety takie uwiązanie z chirurgiem. Jeśli raz zaczniesz to nie kończysz. Gdybym miała się zmienić to musiał by to być "zabieg" ala ML. Taka globalna zmiana. Nie chciała bym tego. Nie było by to więc słonko szczypanie. Było by tak samo, albo i gorzej. Zresztą koleś Co Ty mi tu pierdolisz, wszystko już gotowe, obmyślane. Hehhe, najgorszy jest kurewski niedosyt. Nie tylko ja nienawidzę swojego mięcha, wierzaj, gdybym najpierw się nie spotkała z nienawiścią do swej padliny to bym pewnie była teraz innym gównem.

Gość baniak
Z autopsji wiem, że trzeba to potraktować jak coś zwyczajnego. Dlatego codzienność przede wszystkim. W ogóle nie wiem czemu o tym tu pierdole. Kurwa małość kupy. Kurewskie uczucie którym musisz się z kimś podzielić. Z kimś nieznajomym.

Gość rozważny
po co jeżeli wszystko przesądzone zadajesz pytanie na forum, które niby uzależnia decyzję o samobójstwie od ilości głosów....i dlaczego nawet na tyle nie jesteś uczciwa...żeby w tej zabawie(bo wszystko przecież przesądzone) nie wpływać na głosujących poprzez wyzywanie ich, prowokując wiadomo jakie głosy nie warto skończyć z sobą dopiero po lekkim zaspokojeniu niedosytu?

Gość baniak
Nie uzależniam decyzji od forum. Zadaje to pyt. wielu ludziom. Dlatego mówię fiftififti.. Bezsenność to ciężka sprawa, człowiek nie wie co ze sobą zrobić, i tak to się zwykle kończy, gierki. Chłoptaś, a wiesz ,że tego niedosytu nie mogę zaspokoić?

Gość rozważny
fiftififti to cholernie dobry wynik niedosyt seksualny?-wynajmij męską dziwkę niedosyt uczuciowy?-tu rzeczywiście nie dajesz sobie szansy bardzo musieli zranić Cię ludzie

Gość rozważny
fuck, ale czy Ty zdajesz sobie stratę jak świat jest cudowny, jak olśniewająca przyroda, jak interesujące nieprzeczytane książki, jak upajająca muzyka....i z tego wszystkiego rezygnujesz bo nie jesteś ładna

Gość baniak
Zapisałam. Dobranoc.

Gość Saphira
Pewnie.Wiele razy.Kilka razy bezpośrednio.A że tych jednomyślnych opinii było trochę to uwierzyła, pogodziłam sie i odpuściłam sobie.Niektórych rzeczy się nie przeskoczy..

w podstawówce taki chłopak usiadł przede mną i powiedział mi prosto w twarz: \"Aleś ty piękna\". chciałam wtedy umrzeć wtedy zrozumiałam, ze faktycznie jestem beznadziejna, ajgorsza ze wszystkich. miałam bardzo tłusta skore, wlosy, brzydkie rysy twarzy. pozniej jek odebrałam zdjecie od fotografa tez sie zalamalam i przypomniałam sobie tamte słowa dzisiaj mam chlopaka, niektórym sie podobam i mowia mi o tym, nie wiem na ile to prawda

Gość no wiesz myszka
trudno w to uwierzyć:o

Gość mi to czesto mówią
nawet wprost, bo naprawdę jestem brzydka( nie niezadbana, tylko brzydka) na ulicy , w szkole, wszędzie głupie komentarze niestety nie miałam szczęscia i natura poskąpiła mi urody, no ale cóż począc...

baniak jest przykładem jak moga kogos zniszczyć ludzie. tak jakby nie byla czlowiekiem. bardzo to przykre. nie dosc ze czlowiek samotny, ignorowany, to musi ogladac szczescie innych i nawet jakby zamnkal sie w domu, to i tak bedzie czul straszliwa pustke oprocz operacji plastycznej moze byc np cos nie tak z hormonami zenskimi/meskimi, a to da sie leczyc. dopiero po wykluczeniu takiej ewentualnosci moze warto pomyslec o chirurgii przeciez np transseksualisci przechodza takie leczenie, czasem musza zmieniac operacyjnie nektore cechy ale efekty sa bardzo dobre. nie mowcie, ze pieprze. czlowiek naprawde moze sie zmienic. poogladajcie zdjecia i kobiet i mezczyzn a co do facetow, sa okrutni z ocena kobiet. nawet te ladne jak sie zestarzeja sa do wyrzucenia. no ale maja z zycia chociaz wspomnienia, wlasna rodzine.

Gość tylko nie wiedomo po co
to usłyszalam a teraz mam to już gdzies jabym sama miala na to jakis wpływ byłabym cudowna

Gość Z TEGO WNIOSEK ŻE
LUDZIE TO CHAMY. PRZYNAJMNIEJ CI, CO TAK MÓWIĄ. BO ŻEBY KOMENTOWAĆ CZYJŚ WYGLĄD, ZAROBKI ITP TRZEBA BYĆ CHYBA NIEDOROZWINIĘTYM :o ...I BEZ WYKSZTAŁCENIA

Gość Z TEGO WNIOSEK ŻE
jak ktoś powiem wam jakąs prostacką uwagę na temat wyglądu zapytajcie jakie szkoły ukończył :D:D:D:D prymityw, który nie interesuje sie niczym, nie czyta nic prócz programu telewizyjnego, no i pewnie jest analfabetą.

Gość Paulinka1414
Do mnie nieraz tak mowi moja "przyjaciółka". np: idz ty brzydulo i sie śmieje ale ja nie jestem bbrzydka! jak bym była to ktos by mi to mowił i w lustrze bym widziała co innego! a jak patrze w lustro jestem raczej zadowolona i rodzice mi mowi ze jestemnaprawde ładna to po co ona mi mowi ze jestem brzydka albo specjalnie mi kiedys we włosy gume wczepiała i chodziłam jak jakas pokraka! no nie wiem ale to chyba z......zazdrości?

Gość jrjhfgh
Paulinka1414 - no pewnie że z zazdrości!! ja nie słyszałam że jestem brzydka tylko że mam zjeb*** nos ,krzywy ryj itp praktycznie same docinki o moim "pięknym nosie" ale co ja na to moge poradzić?

Gość całkowicie czarny kot
a owszem usłyszałam, że mam psia mordę byłam wtedy w 6 klasie i ryczałam przez pół dnia

Gość jrjhfgh
a ja nie zlicze ile razy płakałam