Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata-------------------------

Czy usłyszałaś kiedyś że jesteś brzydka?

Polecane posty

Gość lady B...................xxxxx
pijany kjójicek wiesz co... wyglądasz jak angelina jolie na jednym zdjęciu. O kurczę, ale jesteś ładna :O

Gość lady B...................xxxxx
:)* nie ten emotek

ja tylko na kafe tak usłyszałam (czyt. przeczytałam) :D mimo, że nikt tu nigdy nie widział mojej twarzy :P

Gość GinV
Moja odpowiedź brzmi tak - w podstawówce chłopcy często gapili się na mnie, po chwili, gdy pytałam się o co im chodzi mówili " ale mina, zobacz - co za minę zrobiła". Ogólnie byłam najlepszą uczennicą w klasie. Jeżeli chodzi o chłopców to podejrzewam, że robili to z zazdrości, ponieważ wychowawczyni chwaliła mnie na każdym kroku zapominając o ich "sportowych osiągnięciach". A jeżeli chodzi o dziewczyny ... szczerze mówiąc nie przypominam sobie konkretnych sytuacji. Nikt nigdy nie dał mi jasno do zrozumienia, że jestem brzydka. Pamiętam tylko jak jedna koleżanka obgadywała mnie i komentowała moją figurę ( chcę zaznaczyć, że mam 178cm i 50 kg, a wtedy też byłam wysoka i szczupła) cyt. " Boże, ale ona ma grube uda!!!" itp. Za to wiele z nich mówiło i, że jestem ładna i zazdroszczą mi ciuchów. Tak, mam wiele kompleksów. Raz gdy patrzę w lustro mówię sobie "ale jestem śliczna", a raz beczę przed nim i mówię "ale mam krzywy ryj". Chciałabym wiele zmienić, np.: mój nos. Nie należy do malutkich, ale też nie straszy. Ale wiem, że życie jest zbyt piękne, aby się przejmować każdymi niedociągnięciami w urodzie. Kocham muzykę i każdą burzę jak i zachód i wschód słońca. Jest tyle rzeczy do zrobienia na świecie. A niektórzy myślą o samobójstwie z powodu niezbyt atrakcyjnego wyglądu . Moja mama zawsze powtarzała mi, że trzeba być pięknym w środku, bo wszytko wychodzi na wierzch. Ludzie dobrzy promienieją i wtedy wydają się piękni.