Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata-------------------------

Czy usłyszałaś kiedyś że jesteś brzydka?

Polecane posty

Gość mgielka.
schodzimy na psy z tematem:D

Gość baniak
Dwa pudełka zolpiców. Popije Finką zakładam siate na morde związuje sznurkiem kłade się, leże jakieś 2-3 min, zasypiam i już mnie ma. Przednio mnie mój drogi wkurwia to że tylko ładni ludzie mogą sobie pozwolic na to żeby być kochanym, czy chociażby na to żeby się seksować, a najważniejsze to na to żeby być akceptowanym. Wkurwiaja mnie takie topiki, wkurwiają mnie ludzie. Powiedz dupku dlaczego Wy, faceci nie chcecie kup?

Gość baniak
mgiełko, zabierz swoje piękne cipsko w troki i wypierdol sie z 15 piętra. Mogę CI udostępnić okno. Jedna mniej takich jak Ty to od razu więcej tlenu dla takich jak ja. Policzę do 10 i skoczysz na swoją piękną główkę, co? Obiecuję, że zrobie kilka zdjęć i umieszczę na forum :).

Gość mgielka.
ohh gdyby wszyscy ludzi byli tacy jak ty to na pewno bym cie wypierdlolila jak to powiedzialas, cale szczescnie ze takich mloto jest malutko...

Gość baniak
Słucham? młoto? W takim razie jak nazwiesz siebie? Spierdalaj słodziutka. A śliczniutka jesteś?

Gość mgielka.
mialo byc: młotów... napisalam juz ze nie!!!!!!!!

ja uważam, że wręcz przeciwnie;) temat był psi, a teraz zrobił się całkiem ciekawy a czy mogłabyś wybrać taki sposób na ewentualne samobójstwo, żeby sobie nie uszkodzić organów wenętrznych i napisać deklarację wcześniej, że zgadzasz się użycie Twoich organów po śmierci do przeszczepów? Ci wyniszczeni chorobami ludzie raczej nie są pieknościami....także ślepa jesteś...znaczy kompletnie nie potrafisz obserwować jeżeli masz takie poglądy (że tylko ładni......) moim zdaniem gupia jesteś trochę, a faceci nie chca gupich dziewczyn;)

Gość baniak
A byłaś kiedyś w związku?

Gość mgielka.
a bylam w takim czyms zwiazkopodobnym

Gość baniak
Cóż kochany chuju, jestem po fizyce stosowanej. Natomiast jeśli chodzi o życie uczuciowe to faktycznie jestem głupia, gdyż wiem tyle o tym ile Ty o krowich wymionach w Kuskowie. Widzisz, mam takie poglądy bo uważam że każdy jest "ładny". Każdy kto nie jest kupą. Rozumiesz? Podania nie napiszę, bo mam chore serce i cały mój organizm jest tak zdezelowany, że jedynie do autowysrania się te pierdolone wnętrzności wydają. Faceci nie chcą kup, nie odpowiedziałeś mi dlaczego.

Gość mgielka.
gupiego to moze, ale głupiego to raczej nie:D

Gość baniak
Ano widzisz.. Czyli ładna jestes. I dlatego też życzę Ci męczącego zdychania. oh yeah oby napierdalało 40 dni.

Gość mgielka.
wcale nie jestem ladna.... powiem ci na pocieszenie, ze twoje zyczenia sie chyba spelnia... jutro ide do szpitala..

Gość baniak
Więc krzyżyk na drogę. Skoro Cię akceptują znaczy, że tak jest.

Gość mgielka.
alez dziekuje.... nie, wcale nie jestem ladna, wierz czy nie, ale tak jest...

Gość baniak
To coś taka pogodzona ze swoim losem?

już odpowiadam...ponieważ faceci ...ludzie to egoiści i boją się niepełnosprawnych, niepełnosprawnych nie tylko fizycznie, ale i psychicznie...aby spróbowac kontaktu z takim człowiekiem należy przygotować się do pewnych wyrzeczeń, spodziewać się wielu trudności....a jak możesz wymagać od zupełnie obcego człowieka(bo przecież nie pozwalasz się poznać) takiego poświęcenia-dlatego nie chcą każdy jest ładny:) mgiełka coś poważnego?

Gość mgielka.
bo mi to zwisa i powiewa, im szybciej umre tym lepiej..dla wszytskich:D

Gość baniak
Nie pozwalam się poznać? To mi każą spierdalać, lub mnie ignorują.

Gość mgielka.
palenie tytoniu powoduje raka i choroby serca

Gość baniak
O widzę mgła, że wyznajesz podobne zasady jak kupa. Kiedy przewidujesz zdyching? Nie mówię tu o szpitalu, bo to chyba nic poważnego.. Kupa planuje w raz z rozpoczęciem sie wiosny.

Gość mgielka.
ja sie nigdy nie zabije, bo jakos mi sie nie widzi tak wyciskac z siebie ostatnie krope, moze sama zdechne:D

Gość baniak
Zolpicem bezboleśnie, po prostu zasypiasz. A że mam bezsenność to mam tego pierdolstwa pod dostatkiem.

Gość mgielka.
a skad to masz? i na recepte?

Gość baniak
Wyrzygał byś to piwo zanim byś je wziął do ust, wierzaj.