Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiech na wielkiej sali sejmow

Za kazdym razem jak dziecko mojej sąsiadki płacze ona...

Polecane posty

Gość smiech na wielkiej sali sejmow

wystawia je z wózkiem na balkon.....kiedys zwróciłam jej uwage a ona odburknęla ze jak się nim nie interesuje to się nie drze bo wie juz ze kiedy zaplacze to ona leci i chce go oduczyc tego ze jak beczy to ona zawsze jest. Co robic??? jak jej przetłumaczyć??

Gość .e.
Zgłosić sprawę do opieki społecznej, albo postraszyć, że to zrobisz... Baba jak dla mnie jest albo niedojrzała i nie dorosła najwyraźniej do macierzyństwa, albo jest psychicznie chora i dlatego zachowuje się nieracjonalnie...

Gość khjhg
Ja bym się bała kogokolwiek zawiadamiać, baba jest chora psychicznie, może lepiej dla tego dziecka jak je wystawia na balkon. Jak kogoś zawiadomisz to może przestanie jw wystawiać tylko zacznie BIĆ w domu za to że krzyczy i będzie jeszcze gorzej. Na balkonie przynajmniej widać co się z nim dzieje.

Gość Karimatkaaa
Wariatow nie brakuje !!! Lepiej przyjrzec sie czy juz nie pierze tego maleństwa !! ??Moze małemu wtłucze i wystawia na balkon ! Postraszyc ja moze jej zabira mała czy małego i dadza lkepszym rodzicom !!

Gość puknijcie się w te głupie łby
zabrać babie dzieciaka, bo wystawia je z wózkiem na balkon?? to wy jesteście nienormalne!!! w domu dziecka na pewno miałoby lepiej..co za idiotki!!!! wiesz idiotko za cop zabiera się dzieci rodzicom, to sobie poczytaj cos pusty łbie!

Gość lucienne
a mnie matka kiedyś za karę zamykała na balkonie, raz nawet byłam prawie naga, bo kąpieli, ale przezyłam, choć z tamtych czasów nie darzę rodziców za wszystko sumpatią, bo miwli specyficzne metody karania ;/

Gość famfarka
oj kobietki, przesadzacie. rozpuscila dzieciaka, teraz chce go oduczyc wrzasku. nie jest to moze idealna metoda, ale nie robcie z niej potwora,nie kazdy ma anielska cierpliwosc... a swojadroga, autorko, zwroc jej uwge,zey pilnowala dzieciaka, bo moze wypasc z tego balkonu i zeby cieplo ubierala, bo tu coraz zimniej...

Gość aautorka
ale to jest małe dziecko, lezy w wózeczku i płacze - czasem nawet dobre 45 minut tam lezy zanim sie nie uspokoi - jak sie uspokoi to ona wychodzi po nie i zabiera do domu. co do bicia to nie wiem sama - na balkonie go nie bije a w domu:-( nie wiem... Wiem ze robi to takze (ponoc) dla meza bo przychodzi z nocki a tu mu dziecko wyje i on jest wsciekły - mówiła ze zamyka wszystkie okna i płaczu nie słychac

Czy wy naprawde nie macie innych zajęć tudzież problemów? do garów, albo do sprzątania kury domowe, a nie sąsiadom w okna zaglądać!

Gość byli tacy co nie zaglądali
aż sobie rodzinka kilka beczek uhodowała w szafie

Gość mamusia mk
teraz ciężko jest rozpoznać,kiedy ktoś stara się wychować dziecko i w jaki sposób...nie wiem,czy ta kobieta robi dobrze?może prawdę mówiła?ale uważam,że powinnać nadal mieć na nią oko,czy na pewno nie bije dziecka...bo wiemy,jak takie przypadki się kończą,a szkoda mi tych m,ałych istotek....wiem,bo sama jestem matką i nie wyobrażam sobie.....ja nie miałabym sumienia...

Gość Kup jej ksiazke
Tracy Hoggs "Zaklinaczka" i wrecz z milym usmiechem ;-)

Gość nmjh
odpierdol sie -to nie twoja sprawa! Twoj dzieciak?I skad wiesz ze zawsze jak placze to wystawia na balkon?pewna jestes tego co sie tam dzieje?co-mieszkacie razem??

Gość hjghjg
jakby mi sie sasiadka wtracala to tez bym byle co odburknela-sasiadce nie bede sie tlumaczyc z wlasnego zycia-a tyt sasiadko wlasnego zycia to nie masz?

Gość ijk
mysle ze trzeba sie interesowac nie słyszeliście o małej Oliwii już niestety świętej pamieci;) tez dziecko płakało ... małe dzieci płaczą... faktycznie sa przypadki ze dzieci wrzeszcza bo sa nauczone noszenia na rekach jak mój mały -- ja nosze bo mi płyna łzy jak on sie wydziera ale sa i takie ktore maja naprawde powody do płaczu a to jest STRASZNE

Gość a ja będę się interesować
kiedyś też myślałam tak jak większość polaków, że to co robią sąsiedzi to nie moja sprawa, ale odkąd oglądam w wiadomościach maltretowane często kilkumiesięczne dzieci to nie mam usprawiedliwienia, żeby uszanować cudzą prywatność i tolerować zwyrodnialców i jak będe słyszeć płacz dziecka to nawet do podglądania przez dziurkę się posunę żeby się upewnić czy żadnemu maluszkowi nie dzieje się krzywda!!!!!

Gość a ja uważam że ta baba
dobrze robi i widać ze sie zna na rzeczy. Wy rozpieszczacie swoje bahory i biegniecie na każdą ich nawet tą najdupniejszą zachciankę a potem się dziwicie że bahor rozkapryszony. Ta baba robi dobrze i ja też będę tak robić jak bede mieć dziecko. Bahor musi wiedzieć gdzie jest jego miejsce. Nie pozwolę zeby jakiś rozwrzeszany dzieciak mi wlazł na głowe. Nie to co wy. Wam dzieciaki włażą na głowe i rządzą wami a wy nic.