Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

icelady

Panowie co myślicie o samotnych matkach?

Polecane posty

Gość KwwKa
Ja też najbardziej lubie szczere osoby, które potrafią szczerze porozmawiać nie obraząjac sie wzajemnie. A ja np. chciałbym nie miec tej blokady. ale mam:\ niestety przynajmniej w tej chwili to nie jest zalezne ode mnie Pozdrawiam:)

Gość gavel 37
wpadlem na chwile i chcialbym cos dodac , szczerze samotnym matkom nalezy sie szacunek,samotnym tatom tez

Gość gavel 37
hej KwwKa ,nie wiem czy to blokada,to raczej normalna reakcja -brak wiezow krwi kazdy facet wolalby inwestowac w swoje geny

Gość gavel 37
wiec moze mezczyzna nie mogacy miec potomstwa - chetniej zwiaze sie z samotna matka?

Gość DARKA
GAWEL mam w pracy kolege samotnego tate . i szczerze podziwiam tego faceta . tym bardziej ze my " baby " - ze tak powiem mamy to w genach . natomiast facet decydujacy sie na wychowanie dziecka - to moim zdaniem " prawdziwy mezczyzna "

Gość gavel 37
tylko ze juz nie bedzie to facet przez duze F

Facet przez duże F ma być dojrzały odpowiedźialny i ... Chyba źle mnie zrozumiałes. To że jakis facet nie chce wiązać się z kobieta z inwentarzem żywym nie znaczy że nie jest prawdziwym F.

Gość gavel 37
wiec moze mezczyzna nieco starszy,ktory nie chce byc ojcem nastolatka/ki majac sam ok.55-u latek

czytam was kobietki powiem wam jedno presja społeczenstwa jest taka że kobieta samotna to cos gorszego a to nie prawda . opisałam swoja historię na kafeterii i jednego czego załuję to że bałam się rozwodu bałam się byc sama a nie powinnam. jak chcecie to przeczytajcie : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3126220 powinnam byc sama z córką ale bałam się bardzo a trafił mi sie wyjątkowy egzemplarz

Gość gavel 37
a osobnik nieplodny ? czy jest facetem prze duze F?

Gość a to
dlaczego facet nie mogący mieć potomstwa nie mógłby być FACETEM ? Nie rozumiem Cię Gawel...

Gość a to
FACET w pojęciu nas, kobiet, ZWŁASZCZA samotnych matek, powinien mieć całe zatrzęsienie męskich cech...ale do nich nie należy chyba płodność :)

Gość gavel 37
straconelata-czy przypadkiem nie chcesz nam sprzedac jakiejs diety cud?

Gość gavel 37
wiec powtorze , facet nieplodny powinien chetnie zwiazac sie z matka samotna

Gość gavel 37
czy odpowiedz na pytanie -kto chetnie zwiaze sie z samotna matka ? facet starszy lub nieplodny - przeraza was drogie panie?

Gość a to
Gavel, masz chyba rację. To mógłby być "złoty środek". I myślę, że niepłodny mężczyzna mógłby się okazać w tej skomplikowanej sytuacji wyjątkowym FACETEM :)

Gość gavel 37
olinka 73-czy znasz jakis sposob zeby to sprawdzic?

Gość DARKA
HMMMMMM........NO I CO DALEJ DROGIE KOLEZANKI ? jakos tych krzyczacych glosno panow nam tu zabraklo . chyba sie wystraszyli ze chcemy im wcisnac jakies dzieci he he :)

Gość a to
nie przeraża wogóle, ale mając do wyboru 55-letniego mężczyznę i niepłodnego, ale w odpowiednim wieku wybrałabym tego drugiego, zważywszy, że mam 34 lata :) Choć mam wrażenie, że Twoje pytanie jest kolejną prowokacją na zasadzie: najpierw płczecie, że jesteście samotne, a potem trudno Wam dogodzić i szukacie nie wiadomo czego...

Gość gavel 37
a juz wiem olinka37 -zasugerowalas sie moja wypowiedzia z 22:36

Gość gavel 37
musze juz konczyc drogie panie-dobranoc mam nadzieje ze jutro tu bedziecie