Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K9

romansik z kolegi żoną

Polecane posty

Gość Ona jego
Do Ciebie wyzej ..ładny masz nik ...ale ja z takimi ,nie rozmawiam WYBACZ .

no.......... nieźle się narobiło! po mnie też pojechali i to nieźle! ale generalnie nie przejmuję się tym-przyzwyczaiłam się!!! dzięki ONA JEGO za wsparcie i nie mam zazłe że mnie dałaś za przykład bo ja właśnie tak mam!!! do k9- masz rację to przerażające że w tych czasach ludzie nie znają znaczenia słów KOCHAM CIĘ czy JĄ itd ale chyba to nie nowość skoro tyle jest rozbitych małżeństw,samotnych matek i dzieci w domu dziecka! mój błąd pewnie polegał na tym że za bardzo kochałam i wierzyłam że wszystko się zmieni! robiłam co kazał wszystko co do mnie należało było zrobione a nawet więcej ,zawsze myślałam tylko o innych nigdy o sobie i on to wykorzystał przeciwko mnie!!! zawsze przejmuję się wszystkimi któży przychodzą po pomoc taki mam charakter i dobre serduszko!!! a kto ma miękkie serce musi mieć twardą d....!!!!!!! a co do mojego słownictwa to tak jak już ktoś mi zarzucił nie odzywam się tak do męża w zasadzie prawie wogóle nie gadamy bo odrazu jest sajgon już nie mówiąc o nie takim spojrzeniu jakie by on chciał!! POZDRAWIAM ONA JEGO,K9 I CIEBIE ASIU23 POMOMO WSZYSTKO TEŻ!! K9- WIERZĘ W TO ŻE TY JĄ KOCHASZ I NAPEWNO WAM SIĘ UDA WSZYSTKO UŁOŻYĆ TAK JAK CHCECIE - TEGO WAM ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERDUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość liss
K 9 ale Ci sie dostało..... tylko tak naprawde to wydaje mi sie, ze... te zmijki , które tak potępiają Cie ... tęsknią za prawdziwym uczuciem i zazdroszczą tego ze jest na świecie facet który kocha bezinteresownie nie patrząc na przeciwności..i trudy oraz odpowedzialność jaka spotkać go moze ... za miłość , ale taką która przetrwa wszystko..... trzymam kciuki za Ciebie i za Twoją Panią, bądzcie silni..... a na innych nie patrzcie... pozdrawiam serdecznie

Gość Ona jego
Liss dziekuje w imieniu k9 za to co napisalas .Wczoraj wlasnie zastanawialismy sie czy tak wlasnie nie jest. Jutro ,albo wieczorkiem napisze wiecej ,teraz musze wyjsc ,a k9 jest w pracy.Pozdrawiam .Ciebie Zuzka szczegolnie i dziekuje ,ze nie masz mi za zle (wiesz czego ) ;)

ona jego - jak mogę ci mieć za złe skoro chyba tylko ty mnie tak naprawdę rozumiesz! odezwę się jeszcze!!

Gość ale...
cześć Dziewczyny , no i Panowie, oczywiście :) Czytam, że znów zdążyłyście się trochę tu pokłócić :) Ona Jego - fajnie, że oboje macie takie sprecyzowane plany i przemyslenia... Jednak widzę, że jesteś odpowiedzialną i myslącą osobą. Trzeba tu bardzo uważać (na forum), żeby z takich urywanych fragmentów opowiesci o czyimś życiu, bez znajomości całości tematu nie wysnuć fałszywych wniosków i kogoś nie skrzywdzić. Na tym forum dużo się pisze o zdradzie... jest wiele i wielu zdradzonych, zdradzanych i bardzo z tego powodu nieszczęśliwych, dlatego reagują tak nerwowo na słowo "kochanek". Ale życie ma tak wiele zakrętów, że mimo, iż pewnych postaw nie pochwalam do końca, to jednak staram się zrozumieć. Was, a zwłaszcza Ciebie, rozumiem doskonale (tak myślę), więc życzę wytrwałości. Oby na Waszej drodze stawali tyko ludzie wyrozumiali. Zuza - Tobie też życzę wszystkiego dobrego, oby i Tobie zaświeciło w końcu słońce. :) Pozdrawiam :)

cześć wam! to znowu ja! dużo dziś się zastanawiałam dlaczego tyle osób na mnie wsiadło i potępia. i wiecie co doszłam do wniskuże tylko za to że popieram autora tego topiku i jego kobietę! to jest chore!!!!! tak naprawdę nikt mnie nie zna,bo gdyby tak było to nikt chyba by tak nie mówił! rozumiem tych ludzi jak mało kto z ludzi co się tu wypowiadają! wierzę w to a może raczej chcę w to wierzyć że osoby które tu źle o nich mówią nie przeżyli to co oni albo co gorsza to co ja!! szybko by zrozumieli co to miłość,bezpieczeństwo,poczucie godności i własnej wartości! z drugiej strony jakby to przeżyli docenili by chyba bardziej to co mają!!!! moje życie to koszmar ale nie tylko te lata małżeństwa wcześniej też nie było sielsko. poprostu musiałam się urodzić pod złą gwiazdą. chętnie bym opisała wam moje koszmarne życie ale to za dużo do pisania - a poza tym pewnie bym znów mi naubliżano że się zale na swój los więc tego nie zrobię!! bo kto nie zna tego to pewnie i tak by nie zrozumiał o czym piszę i dlaczego popieram tą parę!!! zazdroszczę tobie(ona jego) że w miarę wcześnie udało ci się znaleźć człowieka wartego twojego uczucia i masz szansę ułożyć sobie życie (normalne życie) i nie zwlekasz do takiego momentu w jakim jestem ja! trzymaj tak dalej i doprowadź to do końca-dla mnie już jest zapóźno ale cieszę się razem z wami z waszego szczęścia!!! pozdrawiam wszystkich bez względu na wasze opinie na temat tej pary i mnie! w ramach wyjaśnienia do asi23- pisząc o tym człowieczeństwie miałam na myśli mojego \"męża\" a nie kogokolwiek z tego topiku pozdrawiam!

Gość k9
cześć wszystkim!! szczególnie tych popierająco-rozumiejących pozdrawiam was gorąco,niemam dziś za bardzo natchnienia do pisania więc napisze to w niewielkim skrócie ;) im dłużej spotykam sie z moją kobietą tym bardziej pogłębia się uczucie i miłośc do Jej osoby ,każda chwila z Nia to uczucie radości i spełnienie najskrytszych marzeń ,wiem też że i mój Skarb odczówa to samo jest nam poprostu ze sobą jak w siódmym niebie i jestem pewien że nasze wspólnie spędzone chwile to chwile obalajace wszystkie wasze nieprzyjemne wypowiedzi na temat naszego romansu.i na koniec dodam odwrotną myśl:każda chwila bez mojego Słoneczka to chwila tesknoty ,która tak obezwładnia całe ciało i nic poza jedną myślą nieprzychodzi człowiekowi do głowy jak spotkanie sie sam na sam pragnienie przytulenia ,szeptania cos miłego do ucha ,tęsknota za przepieknym Jej spojżeniem, poczucie Jej oddechu na swym ramieniu,smak ust ,które jak miód rozlewają sie po naszych wargach jej sliczne rumieńce na policzkach ,które są dowódem na to jak jest nam razem przyjemnie pisałbym jeszcze wiele i wiele ale jak wsześniej pisałem wena mnie dzis opusciła ;) pozdrawiam jeszcze raz do zklikania KOCHAM CIE MOJA KSIĘŻNICZKO!!!!!!!!!!!

Gość Reenee
Fajny kolego kolegi proszę tylko Boga aby więcej takich nie było ciekawe swoja drogą co na to kolega ? Jak jest taki zły i nie dobry dla swojej kobiety a ty jego kolega to może powinieneś też jemu pomóc i uswiadomić że coś robi źle, porozmawiać a nie zaraz brać sie za dupczenie jego kobity a feeeee. Jasne Ty nie masz tak naprawdę zmartwienia podupczysz i do domu. Kolega haha wiesz co jesteś taki sam jak ten kolega i będziesz kiedyś takim samym podłym i złym mężem jeżeli będziesz bo jak ktoś ma takich kolegów - głupków to podobne ma zachowania i zwyczaje .

zanim się wypowiesz to najpierw wszystko dokładnie przeczytaj,bo to żałosne co piszesz!!!!!!!!

Gość Ona jego
Czesc Zuza :D:D:D Milego dnia Ci zycze ......Widzisz jednak Malutki mial racje .Wiekszosc czyta topik jak jehowi Biblie...Nic dodac nic ujac .

cześć ONA JEGO! niestety tacy są ludzie i nikt tego nie zmieni. dzięki ja również ci życzę miłego dnia!!! mój napewno będzie miły bo \"męża\" nie będzie do późnych godzin wieczornych a to dla mnie zawsze oznacza wspaniały dzień.POZDRAWIAM CIEBIE I K9

Gość Do reneaeeee
BRAWO BRAWO BRAWO!!!

Gość k9
jestem zwolennikiem czytania Bibli,ale niepraktykuje.akceptuje poprostu nasz związek i komu niechce sie czytać i zrozumieć ....to dzięki narazie Kocham Cię Ty moje Szczęście ps: pozdrowienia dla zuzy ,ale i tych wszystkich co polubiłem

Gość marcverty
rozumiem to zauroczenie ale nie rozumiem czemu sadzisz tyle ortów. chłopie piszesz jak analfabeta. tragedia! przed takim ratuj się kto może!

Gość k9
analfabeta?? nawet niewiem co to znaczy

marcverty- ty nigdy nie popełniasz błędów?- to zazdroszczę jesteś ideałem tylko tacy powinni być na świecie!!!!!!!!!!!!!!!K9 dzięki za pozdro i wzajemnie!!!

Gość k9
Kiedy maz mojej kochanki idzie na nocke ja wtedy ja odwiedzam i rzniemy sie do rana .Ona uwielbia ssac mojego ptaszka tryskam na pidzame meza a on jak wraca to sie denerwuje i zdarza sie ,że powie mojej ukochanej cos przykrego ,ale wtedy znowu zjawiam sie ja i ja pocieszam dajac jej swoje kule do ssania.

Gość MYSL CZLOWIEKU
K9 zastanow sie troszke na co ja narazasz. Skoro jej maz do damski bokser jak sie dowie, ze go zdradza i to z wlasnym kolega najpierw ona dostanie wpierdol, a zaraz potem ty. Pytanie tylko brzmi kto mocniej!

Gość Reenee
Nikt tu niczego nie zazdrości bardzo dobrze ze ludzie się kochają ale tu jak sądzę nie idzie o kochanie tylko o "rzniemy sie do rana .Ona uwielbia ssac mojego ptaszka tryskam na pidzame meza a on jak wraca to sie denerwuje " Tak... to jest miłośc.... Jak tak ją kochasz to sie ożeń z nią pomóż jej w rozwodzie i zamieszkaj z nią i dalej sie bzykajcie ok ja nie jestem zazdrosna, człowieku nawet Cie nie znam( Jej i nie chcę znać ) Tylko nie lubie jak ktoś myli miłośc ze zwykłym "rżnieciem"

Gość Reenee
A i jeszcze jedno nie chce mi się wszystkiego czytać odpowiadam tylko na temat i tyle, Ej K9 a moze Ona Cię wykorzystuje Ty młody jurny ogierek ona starsza o 9 lat mąz jej nie dogadza to znalazła frajera pożaliła się na męża ze taki i owaki a Ty sie "litujesz" pomyśl o tym...Maz się dowie obije Ci mordę itd..

Gość k9
k9 do"k9"jesteś poprostu........ale nie....... ty niejesteś...... nic dodać nic ując

Gość deetektyw
K9 i zuza to ta sama osoba:) proponuje psychiatre on leczy takie przypadki rozdwojenia jaźni:)

Gość k9
prawdziwy z Ciebie deetektyw :)

do rutkowskiego to jeszcze ci trochę brakuje ale gratuluję poczucia humoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!