Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku ............

Facet właśnie mi powiedział że boi się w przyszłosci może mnie zdradzać

Polecane posty

Gość słonńk
ja byk go zostawila...jak premysli co powiedzilam, mzoe sie mzieni izrozumi:)ale niech sie zastanawia nie majac ciebie...

Gość zdiwiona76
zerwałabym bo nie ma mowy o prawdziwym uczuciu jeśli tak mówi facet, sorry ale zawsze jest i bedzie dużo pokus , zawsze znajdzie sie piękniejsza, młodsza, ale kiedy jest prawdziwe uczucie to mamy gdzieś to bo właśnie bez tej jednej osoby nie wyobrażamy sobie życia i nie zaryzykujemy utraty tego dla chwilowej namiętności, wg mnie facte już Cię zdradza albo za chwilę to zrobi

jedni mówią, że cię kocha, inni że to łajdak skoro tak mówi, ale czy cię kocha to ty sama powinnaś wiedzieć, muślę, że tymi słowami on chciał cię wybadać, chciał zobaczyć twoją reakcję czy jakby mu się nadarzyłas okazja do zdrady i chciał ci o tym powiedzieć, to czy od razu byś go zostawiła, czy może dałabyś mu drugą szansę na odkupienie win, myślę że środowisko wojskowych faktycznie sprzyja zdradom, ale szczerze mówiąc jakie środowisko temu nie służy? a zresztą faceci lubią się przechwalać i fantazjować i nie wierzę, że każdy jak jeden w wojsku zdradza swoją żonę, nie ma powodu do zrywania ale raczej do szczerej rozmowy