Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam dość

Moja życiowa tragedia... WOŁANIE O POMOC

Polecane posty

Gość Mam dość

Straciłam okres około 2 lata temu , od tamtego czasu go nie miałam...jestem juz zupełnie załamana psychicznie nie wiem co robic, hormony mam straszne (tzn.wyniki) latam po wszystkich endokrynologach i ginekologach i wygląda na to ze zaden mi nie pomoże . Tak bardzo się boje że jestem już zupełnie bezpłodna :( Czuję się okropnie ... CZY JEST TU KTOŚKTO MIAŁ PODOBNE PROBLEMY ?? dodam ze mam ...15 lat

Masz 15 lat czyli stracilas okres majac 13, cos za wczesnie, ja pierwszy okres dostalam w wieku 16 lat i jest to zupełna norma. mysle ze nie masz asie cztym martwic

Gość Mam dość
mam sie czym martwić bo dostałam pierwszy mając niecałe 11 lat , bardzo szybko zaczełam dojrzewać..miesiaczkowałam ponad 2 lata normalnie i nagle trach nie ma...

Gość a co Ci powiedział
ginekolog ??

Gość Mam dość
ze mam Niedobór estrogenu i walnął mi estrogeny (bardzo duża dawka ) i duphaston (progesteron) brała , wpadłam w depresje, przytyłam, odstawiłam nie pomogło....

Gość No sorry ale od kiedy
ginekolog zapisuje 15-letnim dzieciom (!) hormony? Przecież Ty jeszcze nie skończyłas dojrzewać. W Twoim organiźmie zachodzą ogromne zmiany, cała gospodarka hormonalna nie jest jeszcze ustabilizowana. A lekarz zapisał Ci środki z hormonami? Przedziwne

Gość do Zosia77
Wybacz kochana, ale to Ty dostałaś okres w momencie kiedy jest na to ostatni dzwonek. Normalnie dziewczęta zaczynają miesiaczkować w wieku 11-15 lat, a gdy do 16 roku życia okres się nie pojwił to jest to już powód do niepokoju.

Gość gladysz
Pija krwawnik. Odsyłam do książek Marii Treben.

Gość Mam dość
A kwiat czarnej malwy , czy to na mnie podziała ?? Ostatnio zainteresowałam sięrówniezHomeopatią, ale nie wiem czy to ma sens...

Gość ja jestem zwolenniczką
homeopatii, myślę że powinnaś spróbować a hormony??? też uważam że za młoda jesteś i nie powinnaś brać trzymaj się :) powodzenia :)