Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

TWA - gratulacje za 300 wpis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌻 Rozmowa z Danią zakończona - 2,5 godziny !!! Nawet z moją byłą sąsiadką nigdy tak długo nie rozmawiałam !!! W gardle mi zaschło ! :D

Czasem nam się zdarza bić rekordy ... szczególnie gdy nie ma mojego synka ! :D Jutro już pewnie tak dobrze nie będzie . 😭 Ale dziś ... świat to za mało !

TWA 🌻 Ale się dzisiaj w pracy namęczyłam ... udawaniem, że pracuję ! Tragedia ! To już naprawdę wolę pracować !

A wiesz, ze dawno już nie byłam w pracy w mini?! :D W ogóle dawno nie nosiłam mini ... może i dobrze - bo jakbym miała wczoraj to bym się nie wywinęła tak szybko do domu. Ale skoro mam długi płaszcz ... nie zmarznę po drodze ! Pomyślę nad tym ! :D

TWA Znam rynek we Wrocławiu. Jest śliczny ! I dlatego ja też muszę być śliczna jak tam zawitam ! :D

No przyszedł czas na gorącą kąpiel Fow42, dzisiaj kawka, a raczej fusy od niej zostaną zużyte do pilingu ciała {polecam}, potem jeszcze czerwony szampon na głowę i zabiegi w łazience skończone. Jutro jadę do kliniki odwiedzić Igam, po wyjściu od niej zaraz zadzwonię.

Witam ! Spóźniona dziś jestem okrutnie na topiku. Miałam kumpelę u siebie. Nawiedziła mnie w pracy przed wyjściem no i przyszła ze mną do domku. TWA - dostałam dzisiaj tą różową bluzeczkę z allegro ! Bomba ! Moja kumpela chciała ja ode mnie odkupić. Nie ma ! Jest tylko moja ! :D Podobała mi się dzisiaj Magda M. W końcu coś się zaczyna wyjaśniać.

TWA Jest piękna ! Warto było licytować ! A jutro mój szef ma imieniny. Juz sobie przygotowałam mini spódniczkę (malinową - gdyby ktoś chciał wiedzieć), do tego bluzeczka trochę prześwitująca ale na to kurteczka zakrywająca to co zanadto byłoby widać. Będą na pewno goście u szefa więc się zaprezentuję godnie i z wdziękiem.

No coś takiego ! TWA - ja dzisiaj pierwsza na topiku? Ok, rozumiem, ze miałaś obowiązki i nawet wiem jakie ! Imieniny szefa minęły jakoś tak cichutko - tyte tylko, ze sernikiem siE obżarłam ! Ale oczywiście to była cisza przed burzą ...oficjalna i suto zakrapiana część imieninowa odbędzie sie w piątek po pracy ! Czy już mam się bać? :D Co porabiałaś? 🌻

Właśnie wróciłam, nasza Igam dobrze się ma , wybadają jej wszystko i dobrze, będzie miała z głowy. Wieczorem powinna być na gg, to możesz do niej kliknąć. Teraz film, kolejna nowość a potem pogadamy Flow42.