Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Ja nie wiem??????????????? O kochana ja wiem , aż za dobrze... To ona jest Potokiem Rwącym...Przypomina Rwący Potok z wezbraniami...który zabiera ze sobą wszystko...

TWA---> NO widzisz... :) JA... mialabym pociac swoj niebieski sweterek?! :P Rwacy Potok... ok... znaczy sie nazwa wlasna... Indianskie imie jakies, czy cus...? [siedzi i mysli, mysli i siedzi...]

TWA---> NIe rozumiem z tym jablkiem i kamizelka... [znow mysli... az mozg paruje...] co za 69? Co Ty liczysz...? [juz nic nie rozumie... zbiera sie do spania...] D O B R A N O C

TWA---> Ja czasem bywam romantyczna :) Gwiezdzista noc na plazy nad Baltykiem... Fotel bujany i kominek :D Ale wzdychanie i poezja to juz nie dla mnie ;) O milosc nie bede wzdychac... Nie potrzebuje ;) Ja juz chce tylko spokojnie umrzec...

Ptaszyko to tak zabrzmiało, jakbyś za chwilę chciała sobie strzelić w łeb? Ja też jestem wciekła na to życie, bo płata niespodzianki i to takie, że ręce opadają...

TWA---> To jest bardzo dobry pomysl!! Podoba mi sie! Ale moze byc w przyszlym tygodniu...? Bo w tym mam troche spraw :( Ale jestem za, a nawet przeciw!! ;) Czemu chora :( Przeziebiona? Grypa? Wiruski Cie dopadly...? Czy inaczej chora?

TWA---> Ale na obie pomoze (a napewno nie zaszkodzi) piwko z gwinta na walach :) [przytula mocniej, az TWA brakuje tchu]

[z braku tlenu oczy wyszly jej z oczodolow... i stwierdza, ze pewnie to zjawisko przykulo uwage TWA... je ze smakiem czekoladke, oblizujac sie przy tym]