Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

flow---> Taz przecie ponczoszki sa z takiego samego materialu jak rajstopy, chyba. To co za roznica??!! Mam alergie. Chodze i sie drapie... GLupio wyglada :P

TWA---> Najczesciej tam gdzie material rajstopowy dotyka ciala... czyli nozki... od samej ziemi az po majteczki!! flow---> Mialam kiedys takie pytanie na egzaminie... Jakie sily wystepuja w balonie :D

NIe... nosze zwykle... Przeciez jak trzeba bylo do tanca na stole to musialam pozyczac... juz nawet nie pamietam od kogo :P

Z braku włosów długich (co by je można spiąć) nie są to gumki do włosów ! :D Więc jakie siły wystepuja w balonie KO ? :D

No rozciaganie... przeciwienstwo sciskania, nie... czekaj troche powtorze materialu to Ci wyloze jak krowie na rowie (czy jak to sie tam mowi...)

flow---> Duzo jest takich rzeczy: sledzie, pierogi, golabki, barszczyk, rybka, herbata, banany, pomarancze, pizza, spagetti, nalesniki... Moglabym wymieniac i wymieniac ;)

No patrzcie... obie wpadlyscie na to piwo :P Ale jak najbardziej macie racje. Nie mam alergii na piwo... A nie z zarcia...? to tez nie mam alergii na duzo rzeczy... Np... na bawelne (zwlaszcza niebieska) :)

W tej chiwili to mam alergię na swojego syna który wygania mnie z kompa ! :D Zatem dobranoc dziewczyny i do jutra ! :D