Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Mam szpaki takie: - lody waniliowe z polewą wiśnową - lody waniliowe z polewą z czarnej porzeczki - lody waniliowe z sosem adwokat - lodywaniliowe - toffi z polewą toffi - lody waniliowo - truskawkowe z kremem owocowym Które mogę zjeść Ptaszeczku ? :P

Nie mam...:( moje ulubione lody to Każde byle była polewa toffi i tabliczka czekolady gorzkiej!!! Wczoraj lizałam Cortine na patyku...:D ps. nad Odra jest mało gałęzi, zrobiłam wczoraj rekonesans, będziemy musiały przyciagnąć z parku :P W niedzielę palimy?

W ta niedziele...?? O_O To co sie pytasz, jak lubisz tofi najbardziej...? ;) Jak ja bym sie tak zastanawiala dlugo to by mi sie juz stopily... :P

I tak sie powinno postepowac z lodami. Szybko, sprawnie ale z pelnym uczuciem rozkoszy :D Smakowalo...? ;) W ta...?? Pasi..., pasi... chyba pasi... [jako, ze nie ma notatnika, ani kalendarza w krorych zapisywalaby sobie najwazniejsze punkty dnia proboje sobie przypomniec czy tez w niedziele przypadkiem nic jej nie wypada... az czaszka dymi]

No to plan jest taki - mój plan znaczy się! Jak będzie ładna pogoda, przyjeżdżasz do mnie, po drodze nad Odrę kupimy śmierdziela i heja...:D Mam zrobić sałatkę? :p Mogę ci przesłać program do pamiętania o terminach spotkań z TWA i nie tylko :P PASI?

Dziekuje za program... Ty wiesz, ze ja zadnych takich cudow techniki nie uzywam, nie...? :P Jeszcze mi przypomnisz, dobra...??? Zapomnij o salatce... Kielbaska, chlebus i napoj bogow wystarcza :D

[udaje, że wymazuje sobie z pamięci smakołyk jakim jest sałatka...ale swoje wie...koszyczek weekedowy zielony ma, napcha tam smakołyków, sama będzie nosła, to co Ptaszyskowi do tego co tam jest]:P

spis rzeczy niezbednych do spędzenia czasu z Ptaszyskiem: - obrus - sztućce - talerzyki - kubeczki - serwetki musztrda, keczup, napój do rur, smierdziel Ż i pieczywko, paluszki... różniste kiełbaski zapałki scyzoryk kocyk ...

A co mam zrobić z kulturą jak ją mam? :P [drapie się za uchem, bo nie wie czy taka dystyngowana osóbka nadaje się do palenia na ziemi gałęzi]:P

Kulture zostaw w domu jak wychodzisz ze mna na ognisko... :P WSzystkie przedmioty poza zapalkami i scyzorykiem sa zbedne na ognisku... No i oczywiscie poza kielbaskami (zadnymi tam roznistymi, bez wydziwiania... tylko zwykle takie grilowe cos...), chlebusiem i napojem bogow... Reszte spale jak przytachasz... :P

Sloika nie bylo na liscie Twoich niezbednikow... :P Nie mozesz znalezc plecaka...?? Przecie plecak to wcale taki malutki nie jest... A po co Ci az 2??!! O_O

Po grzyba mi plecak... A niby w czym przytacham moje kielbaski, chlebus i napoj bogow...? Ja juz bede miec plecacze, nie boj nic... :P To salatke spale, a sloik wrzuce do pojemika na szklo... nie bede srodowiska zanieczyszczac, przeciez... :P Ide biegac!!

Jak to gdzie... spowrotem :P WSzedzie dobrze ale w domu najlepiej... Teraz bym cos zjadla... Hehehe... zgadnij co mam w lodowce... :O

[patrzy zdebiala na zielenine wystajaca z kosza na smieci i nic nie rozumie...] O_O A mowilas, ze lubisz to obrzydlistwo... O_O

[przyglada sie uwaznie i widzi... zielony kartonik... jak byk zielony i nie chce byc inaczej...] no ale z czegos sie chyba wylewa nie...?? To co...? Zmieniasz zeznania...?? Od dzis lubisz zolte plyny? :P

Nie zmieniam zdania...hihihi w jajo Cię zrobiłam, nigdy w życiu !!!:P [ wyciaga z lodówki swoj jedyny (w tej chwili) kartonik kaktusa i głaszcze] Zjadłam kicajowi uszy:P

To co zielonego wystaje w takim razie z kosza na smieci, he? [przyglada sie Tanczacej podejrzliwie, tym bardziej ze tak dwuznacznie traktuje kaktusa...]