Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania_42

Kto ma ochote dzis na kawke?

Polecane posty

Chyba cię nie pocieszę jeśli napiszę, że pod koniec urlopu zacznie odrastać i będziesz mieć już pypcie ? :D

Jestem gotowa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Walnęłam 4 razy, najpyszniejsze kotlety świata się smażom...tera czas na krojenie 10 bułek, jajka tyż som - twarde!!!;) Cztery Łapy pojechały do WW :(

Przy łóżku umierającej żony siedzi facet. - Może coś ci potrzeba kochanie - pyta smutnym głosem. - Chciałabym - odpowiada cichutko żona - żebyś mnie jeszcze raz przeleciał. - Oj, taka słaba przecież jesteś, no ale jak bardzo chcesz... I gość włazi do łóżka, robi co żona sobie zażyczyła a potem przytulony do niej zasypia ze zmęczenia. Budzi się po jakimś czasie a żona w świetnej formie krząta się po kuchni przygotowując obiad. Facet zrywa się z pościeli i woła: - Kochanie co się stało ? Przecież taka chora byłaś? - A to ten seks z tobą tak mi pomógł - informuje go z uśmiechem kobieta. Facet siada ciężko na stołku i smutnieje. - Co jest ? nie cieszysz się, że wyzdrowiałam? - Nie o to chodzi - mówi mąż - tylko jakbym wiedział, że mam takie możliwości to i babcię Zosię bym uratował i wujka Ździśka... Jutro PDS ;)

heh ...tygrys sie obrazil??? przeciez go podpuszczalem :P dzieki za kawcie ;)

przed uzyciem ...wymoczyc -namoczyc ,abo jeszcze co innego ;)

Ja zawsze na posterunku jak trzeba coś fajnego wygrać ! Postaram się jakby to było dla mnie ! :D Ale górnego limitu się będę trzymała !