Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

Gość Lady Kurwusia prawdziwa
macie szczescie ze moderatorownia czuwa :classic_cool: Chociaz nie wiem za co mnie kasuja, przeklinam tak samo jak ten patafian :classic_cool: No jak z resorakiem, czemu nie odpowieadasz?

A plastus nie chce nam wytlumaczyc jakim cudem kupil tak niewiarygodny samochodzik :( Pewnie sie informatyka na tym jego wszawym zadupiu skonczyla, klase zamkneli i nie bedzie internetu :classic_cool:

nedznym sciemniaczem :classic_cool: Chcesz zobaczyc jaka fotke mi wyslal? Sciagnieta z netu buahahhaha i w dodatku ten kit z autem i jazda po pijaku :classic_cool: i rzyganiem po radiowozie :classic_cool: no dzieciak jakis :classic_cool:

Gość dajcie sobie spokoj
widocznie poziom tego pana odpowiada tym paniom. Ciemnota ciemnote przyciaga.

Sexo z ta atmosferą to faktycznie troche mi wstyd :( znając poziom tych Kurwusi (same się tak nazwały) to pewnie rzucą sie na mnie teraz jak wsciekłe psy. Ale co je tu przyciąga to sama nie wiem. Szkoda bo zmarnowały mi czas wolny :( Ps. No teraz znów możecie sie powyżywać, bo się szklaneczka odezwała!

hej Szklaneczka jak mija dzien? mi wlasnie przed chwilka ktos sie na gg wlamal :o nie wiem kto i w jakim celu ,ale troche mnie to martwi

Gość kur..nedza
Daj ta fotke. Posmiejmy sie razem.

a dzien mija mi dość intensywnie, bo w czasie kiedy te harpie sie na nas pastwiły zrobiłyśmy w biurze przemeblowanie ze względu na te nową stażystke

Gość kur..nedza
Lady Kurwusia gdzie jestes???