Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

to znaczy, że będziesz żył!!! ja za to wieczorami, jak mi sie nudzi biorę lornetkę i podglądam sąsiadów - to lepsze niż półnagi sąsiad na balkonie:D

nie wiem czy jesteś przystojny czy nie (bo fotki nie chcesz wysłać hihihi) ale jak juz oglądać to tylko przystojnych!

jak ja dostane fotke to moze sie skusze wyslac swoja ;) lornetka i podgladanie :) Za dziecka podgladalem moja sasiadke, ktora byla o 7 lat starsza ode mnie :) Wtedy to bardzo mnie jaralo :)

Może jak się bliżej poznamy i zaufam Tobie to Ci przyśle narazie nie ma na to szans! hihihi chciaż nie ukrywam, że ciekawie byłoby Cie zobaczyc

co do zaufania, lepiej mi nie ufaj. Bo potem beda zale. Ja nie chce, nie chce zeby juz dziewczyny plakaly z mojej winy. Sam sobie do konca nie ufam, wiec Ty mi tez nie ufaj.

Jeżeli mam byc szczera to uważam, że zdjęcie nie jest mi do niczego potrzebne. I tak jaka gwarancję bym miała, że nie przyslesz zdjęcia kolegi, a z reszta co by takie zdjęcie zmieniło? Nic! Chyba sie ze mna zgodzisz?

z tym zaufaniem to zależy czego się od siebie oczekuje! Ja nie oczekuje niczego! i nie martw się Kochany nie mam zamiaru płakac przez nikogo! juz kiedyś płakałam przez faceta i bardzo cierpiałam ale jego juz nie ma i łez tez nie ma i nie bedzie! koniec i kropka.

wiesz co kiedyś miałam kolege poznanego na GG i On jest z mojego miasta i raz się umówilismy, że bedziemy w jednej knajpie o jednej porze, nie mielismy swoich fotek ale poznaliśmy się od razu! znam się z nim juz dwa lata

nie bede Wam tu na publicznym forum opowiadal mojego zycia :) Ale napewno inaczej postrzegalybyscie mnie twarza twarz niz przez net. Zawsze tak jest :) Dlatego nie wywlekam sie tutaj. Bo z kobetami tak jest. Jak powiedzialem wprost co i jak (pewna historie) to wszystkie na mnie skoczyly, zwyzywaly... Ale kiedy juz zabralem sie do historii od dupy strony :) to wtedy mnie wszystkie po glowce glaskaly :)