Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

ja Ciebie naprawde rozumiem!!! ja jeszcze nie natknelam sie na wredych internautów!! ale już mnie na tym forum od dziwek nawyzywali ;)

czujemy zie znacznie lepiej, chociaz jeszcze nie w 100%. Powiedzialem sobie, ze dzis ani grama alkoholu :) Bo za duzo bylo. I lusterko musze wymienic :)

czyżby Kawusia nas zdradzała? wydaje mi sie, że na innym forum czytałam jej słowa (ale moge się mylić) poza tym nie robiłam nic ciekawego. Zmarzłam troche, bo u mnie zimno jak cholera! a co u Ciebie? Ps. Pewnie, że tęskniłam ;)

musze wymienic, bo ojciec bedzie sie plul! I tak nie chcial mi auta dac, bo po pijaku jezdze i onsie boi. Oh, wyrodnego syna maja. Nie ma co.

a co do wystraszenia, nie nie wystraszylam sie (bynajmniej ja),ale zwyczajnie nie chce przygladac sie, gdy ktos mi ubliza i to bez powodu.... 😘

tak jak kiedys pisalem, nie wiem czy na tym forum, czy gdzie indziej: jezeli ktos ma gowniane zycie i chce, abym ja mial takie same, to rzuca we mnie gownem, bo mysli, ze mi ublizy, lub zepsuje dzien, tylko, ze ja takie gowna odbijam i wtedy na taka osobe spada dopiero gowniany deszcz :P Koniec brzydkich slow :)

moze tak lubia, moze to daje im satyfakcje, moze im sie nudzi, bo lekcje odrobione, na podworku zadne dziecko nie chce sie z nimi bawic... Wiecie, taki odrzutek, tez ma prawo do zycia, wiec wylewa swoje zale na innych tutaj :)

no, stres i fakt,ze inni normalnie ze soba gadaja powoduja u nich frustracje a jakie sa tego skutki, wlasnie widac Sexo? jak tam po wczorajszym? ozdrowiales? :D