Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

moj powod to glupota, bo posluchalem kolegi, ze dobre. No dobre bylo, po jednej 50 grzalo jak cholera, ale takich 50 bylo sporo :) I potem nie wiem co jeszcze.

a myslisz, ze co ja w przrwach robie :) Mam laptopa, wiec sobie leze i pisze na lezaco. I lod na oczy klade. Spac nie moge, siedziec nie moge, jesc nie moge, nawet pic nie moge, bo co napije sie, to...

ciesz się, że do pracy nie musiałeś iśc. Ja pamietam swoj ostatni dzień w pracy na kacu. Kazdy kto wchodził pytał się czy dobrze sie czuje a moje koleżanki w głos się ze mnie śmiały od tego czasu nie pije tequili hihihi

ja to kieyds wypilam jednego wieczou wion, piwo, wode i na koniec szampan..bleeeeeeeee zygalam jak kto przez caly dzien, najgorsze,ze juz nie bylo czym :o

musze isc do pracy, dobrze, ze to nie jest ymiar od - do. Ale umowiony jestem na 15.20, moze dojde do siebie.

ja mam dobrze...nigdy nie mam kaca zawsze po imprezce przyjaciele umierają, a ja krzatam sie smażąc jajecznicę lub robiąc grzanki

bo nie wypilas jeszcze tyle, zeby organizm to poczul :) Kur... musze to ograniczyc troche, bo sie wykoncze. Mam wstret do alkoholu. Bleeee

kac jest wtedy, gdy na 1 kg ciala przypada iles tam gram alkoholu, jezeli waga ciala jest wieksza, badz rowna tym gramom - to nie ma kaca, gdy jest waga jest mniejsza - to kac jest. Kac pojawia sie gdy iles gramow (zapomnialem ile) przypadajaca na kg ciala jest wieksza niz X. No wlanie nie pamietam wlasnie ile tych gramow ma byc. uuuuuuuuch przeypomnialem sobie wczoraj.

kac pojawia się prawie zawsze, jeśli dawka alkoholu wypitego w ciągu 4-6 godzin przekracza 1,5 grama na każdy kilogram ciała (ćwiartka wódki lub pięć półlitrowych piw dla mężczyzny ważącego 80 kg).

moze twoj organizm przyswaja szybko i faze masz zaraz, nie musisz juz pic wiecej i wtedy nigdy te gramy nie beda wieksze niz masa ciala? Zrabalas sie kiedys do nieprzytomnosci? I jak czesto pijesz? Jak ktos pije okazyjnie, to zawsze jest szybko pijany i nie ma kaca, bo alkohol uderza prosto w blednik, bo nie pije sie czesto i organizm sie broni przed, bylo nie bylo, trucizna.

teraz mi powiedzcie jak sie szybko postawic na nogi i jak zrobic, zeby ta moja twarz nie byla taka wczorajasza Kobity to sie pomaluja, ja musze cos polozyc chyba :) Kobietki, gdzie jestescie?

z doświadczenia wiem kochany, że nawet gruba warstwa pudru nie pomaga. Naprawde musisz przetrwać ten dzień sorry, ale mysle ze nic Ci nie pomoże. Prawda jest bolesna, ale wiedz, że jestem z Tobą 👄 hihihihi

wiecej zycia w sobie dziewczyny!!!!! Ja taki umierajacy i jeszcze dycham :) A wy? Co wczoraj robilyscie? Bo ja nawet nie wiem.

no fakt bez życia jakas jestem wczoraj nam się fajniej dyskutowało!! Cała nadzieja w Tobie Sexo podaj jakis ciekawy temat moze przyślesz nam swoją fotke ooooooo wtedy napewno bedzie o czym dyskutowac hihihi

Właśnie miałam wkurzający telefon!!! ludzieeeeeeeeee chce mi się krzyczec teraz!!!! i wez tu człowieku bądz spokojny zaraz cos rozwale ze złości!

Łukasz Ty mieszkasz daleko ode mnie i w dodatku sam nie?? może bys mnie zabrał do siebie na kilka dni bo chyba zwariuje tu hiihihih