Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kawusia

co sie dzieje?

Polecane posty

u mnie? hmmmmm....ja siedze sama w biurze :) wiec problemow ze wspolpracownikami nie mam hihihhih ale kto wie, co mnie w przyszlosci spotka nigdy nie wiadomo gdzie czlowieka poniesie a Sexo czemu milczy? pewnie sie zalal(wczoraj mial takie plany) i teraz lezy skacowany biedak 😘 :D:D:D:D:D

sorry.......ale nie moge :) w mailu wyraznie mnie prosil abym nie rozpowszechniala :D jak bedzie sam chcial to wysle :) jak sie czujecie dziewczyny? a jak topik - to nie jest prowokacja? :D

ahahaha,,juz sie stesknilam za topikiem o prowokacji :) nawet nie wiem gdzie on jest a co do zdjecia to poprosze Sexo, moze wysle....

ale jazda!! chca nam pokazać Sexo>? Ale ja bede lojalna wobec naszego Sexo i poczekam na niego! poprosimy Go napewno nam przysle hihihi

Lady? u nas w Polsce biometr niekorzystny! a jak tam u Ciebie? pewnie też nie zaciekawie! mi to się silnie spać chce :O

hihihi u mnie ten biometr sie zmienia z godziny na godzine, moge powiedziec,ze sie wlasciwie juz przyzwyczailam pogoda tutaj daje sie we znaki :) ale ogolnie jest ok ten klimat mi chyba sluzy

najgorsze jendak to.,ze nie wiem jak sie w danym dniu ubrac wczoraj np bylo zimno jak cholera, zmarzlam majac na sobie cieply sweter i puchowa kamizelke, a dzisiaj by zapobiec tzresawicy zalozylam pod to top z dlugim rekawem i co? dusze sie nawet rano bylo cieplo 😡 a znajac zycie wyjde na zewnatrz i lunie jak z cebra, a nastepnie wyjdzie slonce

ja mysle, że chyba w takim klimacie tez czułabym się dobrze! Strasznie lubie jak pada deszcz nastawia mnie to jakos pozytywnie taki spokój smutny ahhhhhh wogóle ostatnio cenie sobie spokoj i samotnośc jak nic innego na swiecie :) nie lubie jak się dzieje dużo, wole poddać się temu jesiennemu klimatowi.

no , czasami tez lubie sie zaszyc w domu z kubkiem goracej herbatki , pod kocykiem, gdy za oknem leje, ale na dluzsza mete...... 😘 Sexo...wstawaj leniu, bo nie bedzie obiadu!!! 😡 :D

musze troche niestety popracować :( ale wrocę do Was kochani tak do godzinki. Mam nadzieje, że za duzo mnie nie ominie.

looooo, luuudzie, jak ja sie fatalnie czuje, a musze dzis cos zalatwic, dopiero po poludniu, ale jak ja wygladam. Oczy mi spuchly, co zrobic, zebyto zeszlo?? Pomozcie!

tak wogole to dzem dobry. :) Kur... dalem sie koledze namowic na wynalazek jego roboty. Nie pamietam jak znalazlem sie w domu, wogole malo pamietam. Tak to ja dawno nie mialem, o ludzie, umieram. Pomocy!!!

może ja pomogę? czym sie strules, tym sie lecz :D lub jak to mawia mój znajomy: zrobić kackupe i jebnąć 0,5 z rana

co dostalyscie takiej opcji fotka :) kurde, po piwku poslalem foteczke pod wplywem impulsu, ale dzis jestem... wczorajszy :) Ja sie tylko mam pokazywac! A Wy????

na oczy zrob sobie oklad z herbaty(najlepiej w saszetkach i z rumanku) tylko sie nie poparz..albo jeszce lepiej, naloz kostki lodu zejdzie jak reka odjal

od przytulania to mu raczej opuchlizna nie zejdzie....chociaż kto wie???:D:D:D:D okładzik z czarnej herbatki polecam

Witam Łukaszku 🖐️ mówisz zatrucie alkoholowe masz! To kiepsko rok temu o tej porze przeżywałam takie uczucie codziennie (prawie codziennie) i wiem,że nic nie pomaga mozesz leczyć się tylko objawowo! czyli jak boli Ciebie głowa to wez tabletke na ból głowy jak boli wątroba to se sieknij silimarol itd. 👄 serdecznie współczuje Mam tylko nadzieje,że nie pijesz z tego samego powodu co ja rok temu :(

przypomniałam sobie co mi na oczy pomagało!!! wkładałam łyżeczkę do zamrażalnika i potem na oczka nawet pomagało, ąle jakoś Sexo z łyżeczką przy oku sobie nie wyobrażam ;)