ninja88 0 Napisano Listopad 18, 2010 na sam poczatek to cos z mala pojemnoscia ale tez zalezy bo nie kazdy nadaje sie na motor nawet jesli bardzo tego chce!!zalezy czy dobrze umiesz jezdziesz an rowerze pocwiecz sobie rowerem tzw ósemki a potem zobaczy i probuj motorem bo mzoe sie okazac ze sie nie nadajesz do tego tak czasem bywa.puki co to zbiraj an motor u branie.ja pierwsze milam ubranie na motor cale a potem kupilam scigacza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amestris 0 Napisano Listopad 18, 2010 Ja najpierw kupiłam motocykl a potem ubranie ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomkowawiosna 0 Napisano Listopad 23, 2010 Nie no!, mam nadzieję że "nadaję" się na motor :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 23, 2010 Litości MOTOCYKL NIE MOTOR :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomkowawiosna 0 Napisano Listopad 23, 2010 To niech będzie "na motocykl" :P Słowo "motor" przyjęło się w języku potocznym i mi nie sprawia wielkiej różnicy czy ktoś używa "motor" czy "motocykl" :P Ważne, że każdy wie o co się rozchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 23, 2010 Zaczniesz jeździsz w praktyce a nie w teorii będzie Ci sprawiało różnicę, zobaczysz. Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomkowawiosna 0 Napisano Listopad 23, 2010 Dzieki ;) Zobaczymy jeszcze.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja88 0 Napisano Listopad 24, 2010 macie róznice pomiedzy motorem a motocyklem Motor to mechanizm przetwarzający energię elektryczną lub cieplną na energię mechaniczną Motocykl dwukołowy pojazd bez nadwozia, napędzany silnikiem spalinowym, przeznaczony do przewozu jednej lub dwóch osób. i wszystko jest jasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomkowawiosna 0 Napisano Listopad 24, 2010 Wiedziałam jaka jest różnica :P Po prostu tak się przyjęło w języku potocznym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja88 0 Napisano Listopad 25, 2010 po za tym OstraSiostra zadko kto teraz uzywa sformułowania "motocykl"czescie motocyklisci uzywaja slowa motor lub motur:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Listopad 25, 2010 motor to ma pralka i czasem chcialoby sie wykrzyczec to komus prosto w twarz, ale ja staram sie hamowac... ;) ps. NINJA... jak jestes z wawy to obstawiam ze nazywasz sie Agnieszka... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja88 0 Napisano Listopad 25, 2010 zbereznik niestety nie zgadles bo jestem ze slaska:)powiedz kto uzywa teraz slowa motocykl??jezdze od kilku lat i moja ekipa i wszyscy nie uzywaja tego slowa od dawna :): Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Listopad 25, 2010 u nas mowia moto ale nie motor... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 25, 2010 ninja nie wiem w jaki kręgach motocyklowych się obracasz. U nas odkąd pamiętam nie mówi się "motor" wqrwia mnie to strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Listopad 25, 2010 ostra widzisz te sniegi... chyba musisz sobie kupij jeszcze z jedna pare kalesonow!!! :D tylko pamietaj o napisie... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Listopad 25, 2010 *kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 25, 2010 zbereznik mam odpowiedni skórzany kombi , mróz i wiatr mi nie straszne :D P.S pamiętam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 25, 2010 Dyrektore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Listopad 25, 2010 spadowa ostrej w kombi ci nie oddam... :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 25, 2010 Fight !!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zbereznik 1 Napisano Listopad 25, 2010 zranilas moja krucha meskosc Ostra... chcesz mnie wyslac na bratobojcza walke z dyrektorem..? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OstraSiostra 0 Napisano Listopad 25, 2010 Taki niewinny żarcik Szkoda by było stracić brata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja88 0 Napisano Listopad 25, 2010 w kregach ludzi ktorzy lubia szybka jazde np obidowa patelnai co roku tam smigamy i nikt nie uzywa slowa motocylk to starodawne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomkowawiosna 0 Napisano Listopad 25, 2010 Osoby które znam i jeżdżą też używają słowa "motor" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reksyo Napisano Luty 11, 2011 Czemu nie jak lubi to niech jeżdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g6 Napisano Luty 25, 2011 znacie moze jakias dobra odziez na motocykl typu... http://www.motokobiety.pl/Inteligentna,odziez,motocyklowa,812.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ninja88 0 Napisano Luty 28, 2011 cześć zależy co byś chciała kurtki dobre motocyklowe sa z macna modeka http://www.motoplaza.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anatol12 0 Napisano Marzec 8, 2011 najlepszy kobiecy portal motoryzacyjny motocaina.pl. Znajdziesz tu m.in. ciekawe testy samochodów i motocykli, informacje o auto-moto gadżetach, wieści ze świata sportów motorowych, ale także porady dotyczące fotelików dla dzieci, eksploatacji auta i jednośladu oraz opisy moto podróży. http://www.motocaina.pl/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anatol12 0 Napisano Marzec 8, 2011 najlepszy kobiecy portal motoryzacyjny motocaina.pl. Znajdziesz tu m.in. ciekawe testy samochodów i motocykli, informacje o auto-moto gadżetach, wieści ze świata sportów motorowych, ale także porady dotyczące fotelików dla dzieci, eksploatacji auta i jednośladu oraz opisy moto podróży. http://www.motocaina.pl/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
black_candy 0 Napisano Marzec 22, 2011 najpiekniejszy motocykl jaki widzialam... ;) http://www.motokobiety.pl/Motus,MST,idealny,poczatek,wiosny,855.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach